Гороскоп за знаками Зодіаку на 16 серпня. Знаходимо винуватця своїх бід

Вівторок, 16 серпня 2011, 08:57
День простий і досить плідний, що радує ясністю подій. Підходить для обговорення і укладення угод.
гороскоп

Не треба бути семи п'ядей у чолі, щоб встановити причинно-наслідкові зв'язки між подіями, а також знайти винуватця своїх бід, якщо в цьому несподівано виникне необхідність.

А ось в особистих відносинах можливі неприємності. Пов'язані вони з тим, що романтичний флер тане, оголюючи не надто приємні речі. Але рішення (навіть прийняті самими імпульсивними людьми) відрізняються зваженістю і обгрунтованістю, ймовірність серйозних помилок невелика.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Ви прекрасно справляєтеся з поставленими завданнями і домагаєтеся успіху, хоча цього від вас, загалом-то, ніхто сьогодні не очікує. Розкриваються таланти, про які оточуючі навіть не здогадувалися, ваші досягнення і успіхи викликають повагу і захоплення. Заздрити вам навряд чи хтось буде: абсолютно ясно, що сьогоднішня прихильність долі до вас цілком обгрунтована. Цей день відмінно підходить для романтичних побачень, початку нових відносин. Ваша інтуїція дуже гостра, ви безпомилково відчуєте «своєї» людини і швидко знайдете з ним спільну мову.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Проблем виникає чимало. Найгірше те, що всі вони вимагають негайного рішення, а ви ж не можете розірватися, щоб протистояти впливу негативних тенденцій на всіх фронтах одночасно. Велика спокуса звернутися до кого-то за допомогою, але слід пам'ятати про те, що за послуги, які вам надають сьогодні, пізніше доведеться дуже дорого заплатити. Близькі люди не схвалюють ваших вчинків і не приховують цього. Напруженість у відносинах зростає, не виключені серйозні конфлікти. Намагайтеся тримати свою думку про оточуючих при собі – ваші висловлювання сьогодні дуже прикро.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Відповідний день для ділових зустрічей: ви справляєте враження людини серйозної, спокійного, обгрунтовано впевненого у своїх силах. Добре проходять переговори з представниками державних організацій, можливо благополучне припинення судової тяганини чи вигідну для вас рішення спірного майнового питання. Затьмарюють цей день лише незначні розбіжності з близькими, раз у раз виникають через скоєні дрібниці. Дивіться на ситуацію з гумором – це допоможе і вам, і оточуючим зберегти гарний настрій.

Рак (22 червня – 23 липня)
Неоднозначний день. У першій його половині буде досить сильним вплив позитивних тенденцій, яке так радувало вас напередодні, а от ближче до вечора ситуація погіршиться. Будьте готові переглянути свої цілі і пріоритети: настав час компромісів, а в деяких випадках – і відмови від того, що ви раніше вважали важливим. Ваші ідеї й починання зустрічають стримане схвалення. Ніхто не поспішає розділити з вами турботи і клопоти, а ось радість перемоги припаде до смаку всім. Постарайтеся не показувати образи на тих, хто зазіхає на ваші заслужені лаври – ці люди вам ще знадобляться.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Не можна сказати, що день легко і прекрасний, але русло, в якому розвиваються події, здасться вам цілком прийнятним. Позитивні тенденції незабаром наберуть чинності, поки ж вам потрібно спокійно попрацювати, вирішити поточні питання і підготувати снасті для лову удачі. Відповідний день для спілкування, причому як ділового, так і дружнього. Вам вдається внести сердечність і взаєморозуміння в будь-які, навіть самі офіційні відносини. Можливо, цікаві пропозиції, в тому числі і матримоніальні властивості. Не бійтеся змінювати своє життя – ваш здоровий глузд і зірки убережуть вас від помилок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Доводиться пристосовуватися до нерівного ритму дня, що викликає у вас внутрішній дискомфорт. Дуже велика ймовірність подій, яких ви потай сподівалися уникнути, виникнення ускладнень, які ви цілком могли передбачити. З одного боку, все, що відбувається засмучує, з іншого – нарешті з'являється ясність, що дозволяє приймати зважені рішення. Близькі люди ведуть себе не найприємнішим чином – вони не хочуть повідомити вам про свої бажання, але дуже ображаються, якщо ви цих бажань не виконуєте. Не зліться, ваші негативні емоції лише погіршать ситуацію.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Не день, а суцільна проблема. Спочатку ви будете всерйоз турбуватися з-за кожної невдачі, а потім почнете реагувати на них нервовим сміхом. Не шукайте причину того, що відбувається в собі – тільки почуття провини вам зараз і не вистачає для повноти картини. Відкладіть складні і важливі справи, займіться тим, що вас заспокоює, і неважливо, що це буде – читання любовного роману, медитація або жорсткий спаринг в спортивному залі. Марним буде очікування допомоги, ніхто не поспішає рятувати вас. Трохи подумавши, ви виявите непоганий вихід із ситуації, і отримаєте ще один привід пишатися своєю наполегливість.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Доведеться багато працювати: цей день пов'язаний з отриманням складних завдань, виконанням відповідальних доручень. Скорпіони-керівники змушені особисто контролювати всі виробничі процеси, Скорпіонам-підлеглим стає ясно, що їм не пробачать навіть дріб'язкового промаху. Але старання не виявляються марними. Пам'ятайте, що всім, хто так старанно трудиться, необхідний хороший відпочинок. Якщо ви плануєте відвідати світський захід, не затримуйтеся там надовго. Бажано дотримуватися звичного режиму дня: різкі зміни негативно позначаться на самопочутті.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День сповнений суєти і турбот. При цьому всі ваші дії виявляються на рідкість неефективними, ближче до вечора ви зрозумієте, що простіше було б взагалі нічого не робити – на результаті б це ніяк не позначилося. Несподівано і по зовсім незрозумілої причини можуть зіпсуватися стосунки з керівництвом, доведеться витратити якийсь час, доводячи, що ви – Стрілець, а не верблюд. Зате в сфері особистих відносин все рівно і гладко. Не виникає жодних сумнівів у тому, що близькі люди вас люблять і цінують.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Зірки як і раніше на вашому боці. Скористайтеся цим щосили – незабаром ситуація зміниться, і від удачі залишаться одні лахміття. Бажано використовувати цей день для зустрічей з союзниками, потенційними партнерами та інвесторами; заручитеся підтримкою людей, які готові і запропонувати, і надати реальну допомогу. Пам'ятайте і про те, що чим більше справ ви доведете до кінця сьогодні, тим менше проблем виникне у вас завтра. Неважко зберігати рівні стосунки з близькими – взаєморозуміння з'являється само собою, вам не доводиться прикладати для цього ніяких зусиль. Вечір порадує приємним визнанням.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Несприятливий день. Псуються стосунки з оточуючими, в ділових і особистих відносинах виникають серйозні ускладнення. Намагаючись вибратися зі складної ситуації, ви заганяєте себе в глухий кут. Дуже складно розібратися в своїх почуттях, аж надто вони суперечливі. Утримайтеся від зізнань, надто відвертих розмов – ви схильні говорити те, чого не думаєте, і пізніше пошкодуєте про те, що не притримали мову. Можливі проблеми зі здоров'ям, висока ймовірність отруєнь та гострих алергічних реакцій. Навантаження бажано скоротити, від тривалих поїздок за кермом – утриматися.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День не особливо перспективний, але все ж не такий поганий, як здається на перший погляд. Завдяки винахідливості і винахідливості ви випереджаєте конкурентів, хоча дається це нелегко. Цей день можна присвятити паперовій роботі, оформленню документів, які незабаром знадобляться – пізніше вирішити подібні питання буде значно важче. Досить багато клопоту буде пов'язано з облаштуванням житла, забезпеченням комфорту для себе і близьких. Намагайтеся керуватися здоровим глуздом, коли мова йде про покупку меблів, побутової техніки, предметів інтер'єру – великий ризик марних придбань.