Гороскоп за знаками Зодіаку на 17 серпня. День стане перевіркою на міцність

Середа, 17 серпня 2011, 08:50
День швидше невдалий, напружений і складний. Виникають суперечності навіть у людей, щиро бажаючих одне одному добра, можливі конфлікти з перевіреними часом союзниками.
гороскоп

Для будь-яких проблемних відносин цей день і зовсім стане перевіркою на міцність; багато зв'язку можуть бути розірвані внаслідок чийогось необачного вчинку.

Чим важливіше питання, які ви вирішуєте, тим більше консервативні методи варто вибирати. Для ризикованих експериментів день не підходить категорично, вони точно не приведуть ні до чого хорошого.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вам вдається уникати серйозних втрат і навіть домагатися деяких успіхів завдяки енергії, з якою ви беретеся за будь-які справи, в тому числі і самі безнадійні. Винахідливість і вміння швидко орієнтуватися в ситуації допомагають вам на переговорах. Можлива поява нових союзників, які будуть абсолютно зачаровані вашим ентузіазмом і непідробним інтересам до багатьох питань. Намагайтеся не змушувати близьких хвилюватися, по можливості повідомляйте їм про свої пересування і плани. Не слід сприймати прояв природного занепокоєння як замах на вашу незалежність.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ви чините мудро, проявляючи обережність і не поспішаючи приймати важливі рішення. Цей день пройде відносно спокійно, якщо ви не станете піддаватися на провокації і пропустите повз вух злісні заздрісні зауваження. Подайте оточуючим приклад коректного і благородного поведінки у складній ситуації; ваші гідні вчинки запам'ятають надовго. Непоганий день для початку особистих відносин, однак потрібно бути готовим до того, що значну роль в них буде грати дружня складова. Приділяйте уваги дітям, а дорослим дайте можливість проявити самостійність: ваша опіка може здатися їм надмірною.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вам належить не тільки прийняти, а й втілити в життя непросте рішення. Нічого не бійтеся: обставини підкажуть, як саме слід діяти. Сильна інтуїція, її підказки вірні і своєчасні. Люди, мудрістю і досвідом яких ви не раз захоплювалися, сьогодні визнають правильність ваших поглядів, а можливо – і запропонують співпрацю на відповідних вам умовах. У цілому цей день пов'язаний скоріше з професійними успіхами, ніж з позитивними змінами в особистому житті. Багатьом він принесе також турботи, пов'язані з вирішенням юридичних питань, оформленням документів, вимушеним контактом з різноманітними бюрократами.

Рак (22 червня – 23 липня)
Це несприятливий день. Вам належить боротися з сильним впливом негативних тенденцій, що позначається, у першу чергу, на ваш настрій. Зростають дратівливість і уразливість, вас легко вивести із себе. Серед недружелюбно налаштованих по відношенню до вас людей напевно знайдеться хтось, хто буде спеціально дратувати вас, нагадувати про вчинені помилки, випробовувати ваше терпіння. На жаль, навіть у найближчих ви не знаходите підтримки – замість приємних слів звучать критичні зауваження, часто невиправдано різкі. Частіше нагадуйте собі, що ви гарна людина; зрештою, іноді себе просто необхідно похвалити самостійно.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже вдалий день, вашим професійним успіхам та досягненням можна позаздрити. Вдається врегулювати спірні ситуації, довести свою перевагу над конкурентами. З'являється можливість укласти угоду, прибуток від якої істотно збільшить ваші доходи. День підходить для зміни місця роботи та сфери діяльності. Особові справи для вас не настільки важливі, але і в цій області житті все складається якнайкраще. Не потрібно робити нічого особливого, просто пливіть за течією, і воно винесе вас на щасливий берег.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Запасайтеся терпінням – сьогодні його будуть відчувати не раз. День напружений, складний, що вимагає постійної концентрації уваги на питаннях, які вам насправді зовсім нецікаві. Можливі розбіжності з діловими партнерами і керівництвом, закиди у непрофесіоналізмі, нестачі знань і досвіду. Не назвеш сприятливої ​​і ситуацію, що склалася в особистому житті; доводиться вибирати між власними бажаннями і прагненнями та інтересами близьких людей. Ця ситуація для вас вкрай дискомфортна, адже ви щиро прагнете влаштувати все таким чином, щоб задоволені були абсолютно все.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день – своєрідний перехідний період. Вплив негативних тенденцій, настільки сильне напередодні, слабшає, а позитивні, навпаки, набирають силу. Уникайте поспіху, не поспішайте закінчити розпочаті справи: у другій половині дня зробити це буде набагато простіше, ніж у першій. Можна використовувати цей день для врегулювання робочих конфліктів. Непоганим буде самопочуття, до того ж в середині дня у вас з'явиться можливість перепочити, поповнити запаси енергії. Вірогідні зустрічі зі старими знайомими, у тому числі і незаплановані. Ви будете щиро раді бачити людей, які колись грали важливу роль у вашому житті.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Доклавши трохи зусиль, можна довести до кінця розпочату напередодні важливу справу. Ви багато встигаєте, бо використовуєте час максимально ефективно; конкуренти на подібне нездатні, а тому залишаються позаду. Можна налагодити ділові відносини з іноземними та іногородніми партнерами. Цей день взагалі підходить для спілкування, в тому числі і для нових знайомств. При першій зустрічі ви виробляєте незабутнє враження, і навіть можете ненароком розбити пару-трійку сердець. Головне – не надто захоплюватися, щоб не пропустити людину, яка дійсно заслуговує уваги.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Пора проявити обережність. Ви чітко бачите свою мету, але це зовсім не означає, що до неї можна і потрібно йти семимильними кроками. Навпаки, сьогодні варто рухатися повільно, озираючись по сторонах і не випускаючи з уваги конкурентів. Можливо, в якийсь момент вони виявляться далеко попереду, але незабаром з'ясується, що шлях вони обрали зовсім неправильний. Дуже важливо зберегти повагу і доброзичливість в особистих відносинах, не піддатися на провокації, уникнути сварки та обміну докорами. Ви схильні робити більш різкі і образливі зауваження, ніж зазвичай, а на чужі висловлювання ображатися глибоко і непідробно.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Проблемний день. Негативні тенденції набирають силу дуже швидко, і чинити опір їх впливу все важче. Можливі конфлікти з діловими партнерами, не виключені розбіжності, через які подальше співробітництво може виявитися неможливим. Але найгірше те, що ви втрачаєте впевненість у собі, це може штовхнути вас на шлях помилок і марних намагань. Хоча у вашому близькому оточенні знаходиться людина, щиро бажає підтримати вас, саме його допомога надається вам не до смаку. Хочеться внести у відносини якісь особливі нотки, але всі спроби зробити це лише посилюють вже існуючий дисонанс.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Буде досить важко пристосуватися до ритму цього дня – аж надто він рваний, нерівномірний. Ви то вибивається з сил, то, навпаки, страждаєте від нудьги і не знаєте, чим зайняти себе. Настрій теж не назвеш стабільним: воно то злітає до вершин оптимізму, то каменем падає в безодню зневіри. Незважаючи на деяку неврівноваженість, властиву вам сьогодні (а, можливо, саме завдяки їй) ви дуже привабливі для представників протилежної статі. Висока ймовірність романтичних знайомств.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Тримати себе в руках сьогодні важко, але абсолютно необхідно – без цього ні успіхів не досягти, ні помилок не уникнути. Можливі серйозні конфлікти з людьми, яким ви багато чим зобов'язані. Доведеться чимось пожертвувати, щоб зберегти хоча б подобу світу. Чутки, які поширюють недоброзичливці, завдадуть серйозного удару по вашій репутації. Будьте розбірливі в контактах – знайомства і випадкові інтереси цього дня являють серйозну загрозу для відносин, якими ви дорожите. Можливі фінансові втрати; одна з причин різкого зростання витрат – невміння сказати «ні» близьким людям, навіть коли їх бажання не відповідають вашим можливостям.