Гороскоп за знаками Зодіаку на 18 серпня. Боремося зі споживчої позицією оточуючих

Четвер, 18 серпня 2011, 08:57
День відрізняється сильним впливом сприятливих тенденцій і складається дуже вдало з професійної точки зору.
гороскоп

Широкі можливості відкриваються перед тими, хто прагне до кар'єрного росту – амбітні та кмітливі люди неодмінно використають представився шанс. Ділова активність знаходиться на високому рівні. Переговори і зустрічі проходять напружено, бо ніхто не хоче втратити свою вигоду.

Практичність і прагматизм, сьогодні в деякій мірі притаманні навіть самим прагматичним, позначаються і на особистих відносинах. Багато схильні займати споживчу позицію, і боротися з цим виявляється непросто.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Удача вам усміхається. Завдяки наполегливості і непохитності ви випереджаєте конкурентів і благополучно вирішуєте питання, які інших поставили в глухий кут. Можна призначати на цей день будь-які зустрічі: ви зможете захистити свої інтереси. Висока ймовірність грошових надходжень. Ви дуже енергійні та діяльні – це додає вам чарівності і привабливості. Правда, серед представників протилежної статі, що виявляють до вас інтерес, переважають ті, хто бачить у вас потенційну «кам'яну стіну», а не людини, яка потребує розуміння і підтримки.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Надходять відомості, які вимагають самого серйозного обдумування. Не можна розраховувати на успіх – сьогодні вам доведеться долати труднощі самостійно, зірки лише спостерігатимуть здалеку за вашими стараннями. Співпраця здається плідним, але коли приходить час оцінити його підсумки, стає ясно, що не так вже вони значні. День пов'язаний з хвилюваннями, невпевненістю в собі і сумнівами в щирості і міцності почуттів коханої людини. Тривоги ваші, здебільшого, є безпідставними, але досягти душевної рівноваги буде нелегко.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ви занудьгуєте, якщо не спробуєте внести у своє життя деяку різноманітність. Навряд чи хтось зможе вам в цьому допомогти, навпаки, саме від вас оточуючі чекають цікавих ідей і незвичайних пропозицій. Дайте волю фантазії, але не забувайте про обережність. У гонитві за пригодами можна не помітити дрібних помилок, які призведуть до серйозних наслідків. Вам властиво деякий легковажність, яке змушує турбуватися ваших близьких. Справою доведіть, що ви відповідальна людина, здатний подбати не тільки про себе, а й про оточуючих.

Рак (22 червня – 23 липня)
День проходить досить спокійно і рівно. Можна займатися справами, які вимагають акуратності і точності, працювати зі складною технікою, брати участь в юридичних розглядах. Вашу увагу до деталей виявляється дуже корисним при роботі над спільними проектами, оскільки дозволяє уникнути помилок і переробок. Керівництво оцінить ваші професійні якості по гідності. У близьких є приводи для невдоволення, можливі серйозні розбіжності і конфліктні ситуації. Не випробовуйте терпіння оточуючих, покажіть, що готові піти на компроміс.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вас чекає ще один вдалий день, і цим варто скористатися, щоб довести до кінця все, що було розпочато напередодні. Наполегливість вас тільки прикрашає, а знання і досвід сприяють зміцненню професійного авторитету. Можна займатися врегулюванням виробничих конфліктів, та й з іншими миротворчими місіями ви справляєтеся просто блискуче. Дуже добре цей день підходить для організації дружніх зустрічей і романтичних побачень. Ви знайдете спосіб порадувати кохану людину або справити незабутнє враження на нового знайомого.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День ознаменується творчою удачею, після якої ні в кого з оточуючих не залишиться сумнівів у ваших унікальних здібностях і дивовижних талантах. Але це зовсім не означає, що конкуренти негайно визнають вашу перевагу. Навпаки, боротьба загостриться – але це не перешкодить вам вийти з неї переможцем. Життєвий потенціал знижується, а ймовірність нездужань зростає. Підтримайте організм вітамінами, скоротіть необов'язкові навантаження. Емоційний фон сприятливий, настрій буде хорошим протягом усього дня.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Прекрасний день, як не можна краще підходить для реалізації сміливих задумів. Ви спроможні братися за абсолютно нові справи, не побоюючись, що недолік знань і досвіду стане перешкодою для успіху. Можливо врегулювання давніх професійних конфліктів. Конкуренти стануть союзниками, якщо ви знайдете, ніж їх зацікавити. Події особистому житті теж приємні. Тісні готові піти вам назустріч, виконати ваші бажання. Вдається знайти спільну мову з батьками та дітьми, «конфлікт поколінь» не заважає радіти спілкуванню з тими, хто вам доріг.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День не надто плідний, ймовірність значущих професійних успіхів мінімальна. Спілкування з партнерами виявляється малоприємним: аж надто активно і невтомно вони вказують вам на ваші недоліки, недоробки і промахи. Можливе отримання тривожних звісток від іногородніх та іноземних союзників. Яд недовіри повільно, але вірно отруює особисті відносини. З'являється відчуття, що вам не на кого спертися, і це дуже пригнічує. Тим часом, реальний стан речей не настільки сумно; подивіться навколо уважніше, і ви знайдете справжнього друга, готового кинутися вам на допомогу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Невдалий день. Ви терпите одну невдачу за іншою, і, намагаючись змінити ситуацію на краще, домагаєтеся лише посилення існуючих проблем. Дуже велика ймовірність конфліктів, у тому числі і з людьми, які насправді є вашими найвідданішими союзниками. Небажано вступати в контакти з представниками державних організацій, правоохоронних органів. Можуть виникнути труднощі у дітей або інших людей, про яких ви вважаєте своїм обов'язком піклуватися. Авторитет в сім'ї не високий. Близькі не прислухаються до вашої думки, а потім шкодують про це.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Хоча день в цілому непоганий, за довгострокові проекти краще не братися. Краще вирішувати поточні питання, ставити фінальні точки в справах, якими ви займалися в попередні дні. Вступники пропозиції, навіть найбільш привабливі, намагайтеся оцінювати критично: не все в них так однозначно, як вважають ваші потенційні партнери. Можна розраховувати на підтримку і розуміння родичів, але навряд чи хтось із них допоможе вам справитися з тимчасовими фінансовими труднощами. Кохана людина неприємно здивує вас ощадливістю у вчинках.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ідеальний день для нових починань і сміливих проектів, у тому числі і вимагають залучення нових союзників. На оточуючих ви робите найприємніше враження, це полегшує ділові контакти, сприяє початку нових професійних відносин. Не виключені і службові романи. Непідробний інтерес до всього, що відбувається навколо, дозволяє вам робити одне важливе відкриття за іншим. Все що ви дізнаєтеся, вас тільки радує. Відповідний день для подорожі, переїзду, зміни обстановки.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Нескладний, неутомливим і абсолютно нецікавий день. Ви вирішуєте одну задачу за одною, але всі ваші справи настільки одноманітні, що підійти до них творчо не вдасться за всього бажання. Все, що говорять оточуючі, здається очевидним і банальним, і навіть недавні кумири стрімко втрачають вагу. Розлучаєтеся ви і з пріоритетами, причому це відбувається досить болісно. Рутина проникає і в особисте життя. Не доводиться розраховувати на те, що хтось захоче зробити вам сюрприз, та й ви не поспішайте приємно дивувати близьких.