Гороскоп за знаками Зодіаку на 19 серпня. Спокій нам тільки сниться

П'ятниця, 19 серпня 2011, 08:44
Один з найбільш несприятливих днів тижня. Обставини складаються невдало, випадкова ланцюг подій призводить до зриву планів, порушення домовленостей.
гороскоп

Взаємне невдоволення зростає з кожною годиною, а разом з ним збільшується і вірогідність серйозних конфліктів. Прожити цей день мирно буде по-справжньому важко і вдасться далеко не всім.

Важко сказати, що саме є основною причиною сімейних розбіжностей – для сварки досить будь-якої дрібниці. Навіть ті, хто зазвичай охоче поступається близьким і йде на компроміс, сьогодні хочуть будь-що-будь настояти на своєму.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Незважаючи на всі труднощі, у вас є шанс досягти успіху. Правда, вести себе для цього доведеться зовсім не так, як ви звикли. Цей день вимагає гнучкості, готовності до компромісів і, головне, щирого бажання порозумітися з людьми. Небажано привертати до себе увагу; чим менше вас помічають, тим краще. Доведеться змиритися з досить критичним ставленням близьких. Те, що раніше здавалося їм вашими достоїнствами, сьогодні знецінюється. Відчуття марності старань і зусиль, що переслідує вас в цей день – аж ніяк не саме приємне відчуття на світі.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Відповідний день для планування будь-якої діяльності і вирішення організаційних питань. Вам вдається виявляти передбачливість і обережність навіть у тих ситуаціях, де це не під силу більше нікому. Вірогідне отримання пропозицій про співпрацю – на перший погляд, привабливих, а на ділі досить небезпечних. День не підходить для вирішення фінансових питань, здійснення великих покупок. А от для спілкування він цілком сприятливий. Зустрічі, які відбудуться ввечері, напевно порадують вас. Життєвий потенціал високий, самопочуття буде хорошим.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Стриманість у прояві емоцій – кращий спосіб уникнути конфліктів у цей день. Ведіть себе гранично коректно по відношенню до людей, які знаходяться в підлеглому положенні: є ризик нажити серед них ворогів. А от з сильними світу цього ви прекрасно ладите і маєте всі шанси добитися їхньої підтримки. Не варто відходити в далекі поїздки за кермом – на жаль, є ризик неприємних пригод у дорозі. А більше вам нічого не загрожує. Радійте життю і не бійтеся, що вам доведеться розплачуватися за те хороше, що сьогодні відбувається з вами.

Рак (22 червня – 23 липня)
Захищайте свої інтереси – тільки так можна уникнути втрат. Ваші конкуренти і недоброзичливці набирають силу, але ви готові вступити з ними в боротьбу. Уникайте інтриг, не намагайтеся узяти гору з допомогою хитрості й підступності. Ваша сила – саме у здатності діяти відкрито і говорити прямо, навіть якщо оточуючі не знаходять в собі сміливості на подібне. Зміни в особистому житті не відбудуться самі собою, вам доведеться докласти зусилля, щоб вони стали можливі. Але нагорода вас не розчарує, так що постаратися варто.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День непоганий, але ви очікували кращого. Розчарування стає причиною необачних вчинків, поганого настрою і дратівливості. У зв'язку з цим бажано відкласти важливі переговори, не поспішати оцінювати пропозиції, що надходять у цей день; залиште собі час на роздуми. Гармонія в особистих стосунках, на жаль, ілюзорна. Вона існує лише до тих пір, поки ви не говорите все, що думаєте, і оточуючі надходять також. Але варто комусь висловитися відверто – і конфлікту не уникнути.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день непоганий, але по-справжньому сильним вплив позитивних тенденцій стане трохи пізніше. Тому не поспішайте приймати рішення, відкладіть справи і використовуйте звільнився, для складання докладних планів на майбутнє. Єдині ділові зустрічі, які має сенс проводити сьогодні – це зустрічі з потенційними роботодавцями; от з ними ви зможете домовитися про все, що вас цікавить. В особистій сфері ви не схильні проявляти ініціативу, а тому може скластися ситуація, в якій важливі рішення за вас будуть приймати інші.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Нейтральний день. Можна займатися незначними справами, допускають деяку недбалість. На жаль, зосередитися вам сьогодні буде важкувато. Бажано утриматися від великих покупок, по можливості скоротити витрати, пов'язані з розвагами і організацією дозвілля. Економність – одна з тих чеснот, які вам сьогодні неодмінно стануть в нагоді. Життєвий потенціал високий, і почасти тому ви знаходите в собі сили для того, щоб зайнятися справами, які довго відкладали. Друга половина дня підходить для світських розваг, участі у громадських заходах.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день принесе багато неприємностей і вимагатиме неабиякої витримки. Справитися з впливом негативних тенденцій дуже важко, але ще важче впоратися з собою – власною дратівливістю, агресивністю, нестриманістю і лінню. Ви злитеся на себе і оточуючих, і провокуєте конфлікти навіть тоді, коли намагаєтеся вести себе максимально дружелюбно. Погіршується самопочуття, можливі мігрені, безсоння. Великий ризик харчових і медикаментозних отруєнь. Бажана зміна обстановки – це допоможе трохи відволіктися від переживань і сумних думок.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Цей день буде для вас важким. Справа, на яку ви покладали великі надії, закінчується абсолютної та безнадійної невдачею. Важко змиритися з програшем, і ви ще прикладаєте зусилля в надії змінити ситуацію, але в душі прекрасно розумієте, наскільки вони марні. Ваші вчинки і вислови піддаються самій жорсткій критиці; найгірше те, що самі неприємні зауваження лунають з вуст ваших близьких. Постарайтеся не відповідати на закиди докорами. Пошукайте у собі смирення і поблажливість – ці якості допоможуть зробити день трошки краще.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Доведеться витратити багато часу і сил на справу, в безнадії якого не доводиться сумніватися. Ви дуже болісно реагуєте на будь-які прояви несправедливості, намагаєтеся виправити чужі помилки, допомогти всім скривдженим, обдарувати чимось всіх обділених. Але ваші старання у навколишніх викликають лише роздратування, та й вам не приносять радості. Дуже висока вірогідність конфліктів з коханою людиною, яка поставить вас перед неприємним (і неможливим) вибором. Для різноманітності подумайте про себе – розумний егоїзм вам сьогодні не завадить.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже плідний день, чудово підходить і для вирішення поточних проблем, і для складання планів на майбутнє. У всіх дискусіях вам вдається дотримуватися конструктивного тону, що зводить до мінімуму ймовірність конфліктів. З вами приємно мати справу, і в пропозиціях про співпрацю не буде недоліку. Всі спірні ситуації вам дивним чином вдається вирішувати так, що всі зацікавлені сторони залишаються задоволені. Ви здатні не тільки налагодити існуючі відносини, а й відновити зв'язки, які колись давно були розірвані не з вашої ініціативи.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День проходить рівно і спокійно, не приносячи вам особливих турбот. Проблеми, правда, періодично виникають, але як тільки ви збираєтеся приступити до їх вирішення, з'ясовується, що з цим уже благополучно впорався хтось інший. Ви – прекрасний керівник, в міру вимогливий, вміє надихнути і зацікавити своїх підлеглих. А от з ретельністю справа йде дещо гірше. Незважаючи на те, що ви не особливо схильні до новим контактам, знаходиться кілька людей, буквально спраглих вашої уваги. Знайдіть час, щоб з ними поспілкуватися – буде весело.