Гороскоп за знаками Зодіаку на 22 серпня. Зосередьтеся на нових можливостях

Понеділок, 22 серпня 2011, 08:58
Особливо важливими стають особисті і суб'єктивні чинники. Абсолютно безглуздо шукати якусь загальнолюдську правду: вона у кожного своя, і той, хто першим це зрозуміє, матиме значну перевагу.
гороскоп

Приймаючи рішення, керуйтеся інтуїцією; в логічних міркуваннях вкрай важко врахувати всі фактори.

Сваряться майже все: і старі друзі, і закохані, і родичі. Сваряться азартно, весело, з захопленням. Тому день проходить швидко – нудьгувати-то ніколи. А негативні емоції, на щастя, надовго не затримуються.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Цей день складається для вас дуже добре. Можна братися за нові справи, не побоюючись невдачі, вести важливі переговори, зустрічатися з людьми, яким належить зіграти важливу роль у вашому житті. Підказки інтуїції фантастично точні, а вміння до них вчасно прислухатися стає вашим перевагою над конкурентами. Ви не завжди можете пояснити, що і чому робите, але в більшості ситуацій все ж отримуєте те, до чого прагнете. Можна навести порядок в особистому житті, подолати розбіжності, довгий час заважали гармонії у відносинах.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Пам'ятайте: ви повинні зберігати ділову активність і бадьорість протягом всього дня. Якщо ви розслабитеся і дозволите подіям йти своєю чергою, вони зайдуть куди-небудь зовсім не туди. Ситуацію потрібно постійно контролювати, всю інформацію, що надходить – перевіряти, а тим, хто обіцяв вам допомогу і підтримку – регулярно нагадувати про себе. Будинки розслабитися і провести час у своє задоволення теж не вдасться: це безумовно не той день, коли близькі будуть розуміти вас з півслова, здогадуватися про ваші таємних бажаннях і щедро ділитися своїм теплом.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день подарує вам масу цікавих можливостей, потрібно лише зосередитися, щоб використовувати їх з максимальною ефективністю. Пам'ятайте, що люди, які зустрічаються вам сьогодні, не випадкові. Не бійтеся проявляти ініціативу, якщо вам хтось дуже сподобається – у сфері особистих відносин ваша інтуїція непомильна. Не настільки однозначна картина складається у професійній сфері. При всій сприятливості ситуації, що склалася не можна заперечувати, що завдання, які стоять перед вами, дуже важкі, а рішення їх не лежить на поверхні.

Рак (22 червня – 23 липня)
В цілому день непоганий, але життєвий потенціал знижений, і вам слід поберегти себе. Постарайтеся виспатися, зведіть навантаження до розумного мінімуму. Бажано утриматися від вживання спиртних напоїв – їх вплив на організм зараз особливо згубно. У професійній сфері можливі успіхи, зумовлені вашої посидючістю, високою здатністю до концентрації, працьовитістю. А ось в особистому житті вам просто щастить. Висока ймовірність приємних сюрпризів, а також збігів, які відкриють перед вами чудові можливості.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Це досить неприємний день, коли згладити вплив негативних тенденцій може лише одне – самостійна робота, в яку вам доведеться зануритися з головою. На жаль, навіть найбільш надійні та перевірені союзники можуть підвести вас саме тоді, коли ви цього менше всього чекаєте. Так що краще покладатися тільки на свої сили. Проекти, з якими самотужки впоратися не вдасться, можна просто відкласти. На жаль, та ж тенденція існує і в особистому житті, але тут її вплив переживається куди болючіше. Ви відчуваєте себе самотніми і незаслужено забутими.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вам вдається досягти успіху в справах завдяки вмінню вчасно зосередитися, залишивши осторонь другорядні питання. Можна розраховувати на підтримку давніх союзників, які не відвернуться від вас навіть у важкий момент. З'являється можливість врегулювати давно існуючий конфлікт, який заважає вашому професійному зростанню. Небажано різко міняти обстановку, вирушати в далекі подорожі; сміливі експерименти будь-якого роду теж слід відкласти. Не змінюйте свого звичайного розсудливості, і удача не змінить вам.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Деякі проблеми є, але з ними вдається успішно впоратися завдяки надзвичайно високому життєвому потенціалі. Ви практично невтомні. Добре проходять ділові та особисті зустрічі, вам вдається наполягти на своєму, не довівши справу до конфлікту. Можливо початок співпраці на взаємовигідних умовах. Єдине, чого не слід чекати – це негайних запаморочливих успіхів. Поки ви закладаєте основу майбутніх перемог. З'являються плани на майбутнє, які варто як слід обміркувати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже напружений день, який може принести розчарування у справі, яке було для вас важливим, і в людях, яких ви звикли довіряти. Зносите удари долі стоїчно – зараз саме час продемонструвати фортеця свого характеру. Не варто скаржитися на життя: пізніше ви пошкодуєте про свої зізнаннях і одкровеннях. Можливі розбіжності з родичами і друзями, може з'явитися вкрай неприємне відчуття самотності, ізоляції. У спробах знайти споріднену душу ви частенько забуваєте про розумної обережності.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Несподівана звістка спочатку здивує і майже налякає вас, а потім наштовхне на цікаві думки. Можливо, події цього дня стануть своєрідною поворотною точкою, покладуть початок серйозних змін, змусять переглянути плани на майбутнє. Немає причин сумніватися в старих ділових партнерів, але ніщо не заважає також обзавестися новими зв'язками. День відмінно підходить для спілкування з друзями, відпочинку на природі, участі в розважальних заходах. Бажано уникати перевтоми: через нього в другій половині дня самопочуття може погіршитися.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День приносить тривогу і занепокоєння. Здається, що ви щось робите не так, ви втрачаєте можливість досягти поставлених цілей. Що ж, інтуїція вас не обманює – тим, хто хоче домогтися успіху, сьогодні потрібно не терпляче чекати, а швидко бігати і вчасно йти в атаку. На щастя, ви зорієнтуєтеся в ситуації до того, як всі найцікавіші можливості будуть втрачені. Вам дають поради всі, кому не ліньки, при цьому надходять рекомендації напрочуд суперечливі. Так що обмірковувати ситуацію і приймати рішення все одно доведеться самостійно; майте це на увазі, і вам не доведеться витрачати час на порожні розмови.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вам непогано вдається те, що не під силу іншим, але надмірна самовпевненість недоречна. Недоброзичливці пильно спостерігають за вами, і почнуть діяти, як тільки ви зробите помилку. Виникають серйозні розбіжності з колегами, причому виявити їх справжню причину не завжди можливо, аж надто добре вона замаскована низкою закидів, провокацій і образ. День добре підходить для вирішення фінансових питань, особливо – так чи інакше пов'язаних з якимось спірним майном. Неважко зберегти мир в сім'ї: інтуїція підказує, яких тим слід уникати в розмовах, щоб не виникло конфліктів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
З'являється можливість непогано заробити, але від вас потрібні зібраність, серйозність і відповідальне ставлення до справ, щоб використовувати її в повній мірі. Потрібно докласти багато зусиль, щоб узяти гору в переговорах. Якщо є можливість, перенесіть призначені зустрічі на інший день. Покупки робити можна, а ось інвестиції в бізнес небажані: вам важко правильно оцінити перспективи комерційних починань. Серйозні зміни в особистому житті малоймовірні.