Гороскоп за знаками Зодіаку на 23 серпня. Наполегливо опираємося ліні

Вівторок, 23 серпня 2011, 08:54
Цей день обіцяє бути дуже вдалим для всіх, хто готовий працювати наполегливо q серйозно, не звертаючи уваги на втому і наполегливо чинячи опір ліні. Настав час наводити порядок у всіх сферах життя, вирішувати проблеми, які довго залишалися без уваги.
гороскоп

Висока ділова активність сприяє зміцненню професійних позицій, не можна сидіти склавши руки, даремно витрачати час. Ставте нові цілі, не чекайте, поки вони з'являться самі собою.

Готовність серйозно поставитися до будь-якого питання, передбачити наслідки будь-якого кроку, зважити всі «за» і «проти» робить день сприятливим для подолання особистих труднощів. Однак потрібно мати на увазі ось що: ідеї, що з'явилися сьогодні, ви зможете оцінити по достоїнству тільки якийсь час опісля.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вам доведеться приділити чимало часу сімейних справах, зіткнутися з низкою складних проблем, не виключені несхвалення і різка критика з боку старших родичів. В іншому ж день цілком сприятливий. Ви напевно отримаєте шанс реалізувати свої професійні амбіції, а також приступити до виконання відповідальних, почесних і високооплачуваних обов'язків. Можливим стає примирення з тими, з ким ви були у сварці, не виключено відродження романтичних відносин. Вірогідні і нові захоплення, які будуть дуже приємними, проте швидше легковажними і швидкоплинними, ніж по-справжньому серйозними.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Якщо ви хочете чогось досягти, будьте готові проявити наполегливість: сьогодні це обов'язкова умова успіху. Все, за що беретеся, намагайтеся доводити до кінця. Незавершені проекти, невирішені питання не тільки псуватимуть настрій, а й можуть стати серйозною перешкодою для подальшого руху вперед. Не ухилятися від нудних, але необхідних занять – якщо ви не зможете перемогти свою лінь, це обійдеться дорого. Дуже складний день чекає закоханих: настав час вирішувати, що для вас важливіше – власні амбіції, чи почуття близької людини. Ви більше звичайного схильні до необачних вчинків, а про них часто доводиться шкодувати.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День складається досить невдало і приносить масу розчарувань. Ви не завжди можете передбачити наслідки своїх висловлювань і вчинків, а тому часто ображаєте людей, хороші відносини з якими хотіли б зберегти. Велика ймовірність серйозних сімейних розбіжностей, причому причиною їх може стати несхожість у поглядах на багато важливих питань. Ви то намагаєтеся зберегти мир, то самі підливаєте масла у вогонь. Така непослідовність неабияк дратує оточуючих. Намагайтеся не давати своїй «половинці» приводів для ревнощів: невинний флірт може покласти початок серйозної сварки.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ви так захоплено захищаєте свої інтереси, що часом забуваєте про здоровий глузд і ризикуєте нажити собі ворогів. Виникають досить неприємні і навіть потенційно небезпечні ситуації – ви то різко висловитеся зопалу, то поставите ультиматум того, з ким можна було б домовитися, то відмовитеся від співпраці з партнером, який посміє засумніватися у вашому професіоналізмі. Такою ж «бійцівський» настрій ви зберігаєте і в особистому житті, але тут це не стає серйозною проблемою, тому що оточуючі ставляться до вас з розумінням, а багато ваших витівки просто бавлять тих, хто вас любить.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День складається непогано. Особливо вдалим він буде для тих, хто планує поїздки або зустрічі з друзями і родичами, що живуть в інших містах. Настав підходящий момент для великих покупок та інвестицій, вирішення питань, що стосуються нерухомості, придбання транспортних засобів. Можна задуматися і про початок власної справи – день як не можна краще підходить для попередніх переговорів. Емоційний фон відрізняється стабільністю, тому сьогодні можна легко вирішити особисті та сімейні проблеми, уникнувши при цьому серйозних потрясінь і позбавивши близьких від марних хвилювань і тривог. Можливі випадкові зустрічі з давніми знайомими, що мають важливу для вас інформацію.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Непростий день. З'являються серйозні проблеми професійного характеру, і вирішити їх аж ніяк не так просто, як хотілося б. Можливі серйозні розбіжності з колегами та керівництвом, вам буде важко відстояти свою точку зору на переговорах. Постарайтеся уникати необдуманих покупок, поспішних рішень, пов'язаних з фінансами. Бажано приділити увагу близьким, навіть якщо це буде непросто. Ваша відстороненість дратує і ображає оточуючих, так само як і небажання брати участь у якихось спільних проектах.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вдалий день, однаково добре підходить і для нових починань, і для завершення старих справ. Вам щастить у всьому, користуйтеся цим, щоб домогтися успіху. Може різко змінитися в кращий бік фінансова ситуація, не виключені й вигідні пропозиції про співробітництво. Нітрохи не гірше складаються справи в особистій сфері. Ймовірно благополучне вирішення будь-яких складних ситуацій. День підходить для поїздок, відвідування світських заходів та інших розваг. Висока ймовірність знайомства з людьми, які відіграють важливу роль у вашому житті.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Ви готові до рішучих дій і часто не замислюєтеся про те, чи дійсно вони необхідні. Ваш підхід до вирішення проблем у деяких викликає здивування – дуже вже він оригінальний, мало зрозумілий людям зі «середньостатистичним» складом розуму. На щастя, у вашому оточенні достатньо людей, здатних оцінити красу і витонченість нестандартних рішень. Зміни, що відбуваються в особистій сфері, носять позитивний характер. В цілому все залишається як і раніше, але для вас ситуація починає грати новими фарбами. У ваших силах добитися і більш значних змін.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Це сприятливий день, який обіцяє прогрес у багатьох важливих для вас справах. З самого початку ви вірно розставляєте акценти, відокремлюєте важливе від незначного, тим самим уникаючи марних хвилювань і турбот. Можна братися за нові бізнес-проекти, розширювати сферу діяльності, міняти роботу. Не виключені цікаві знайомства, романтичні захоплення. Ви відкриті для всього нового, і оточуючі це відчувають. Раз у раз з'являються цікаві пропозиції, які можна приймати без побоювання. Довіряйте своїй інтуїції – вона підкаже правильне рішення.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Будьте обережні. Цей день пов'язаний з величезною кількістю спокус і провокацій як у професійному, так і в особистій сфері. Зробити помилку легко, а ось виправити її наслідки буде дуже важко. Не розраховуйте на те, що вам щось вдасться утримати в секреті: сьогоднішні таємниці швидко стануть надбанням громадськості. Дуже важко, і водночас дуже важливо, зберегти свою репутацію незаплямованою. Сьогодні ви легко прощаєте собі будь-які слабкості і промахи, але оточуючі не будуть такі поблажливі. Тому неприємних зауважень на свою адресу ви почуєте предостатньо.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ваші ідеї хороші, але поки не можуть бути оцінені по достоїнству. Відкладіть їх обговорення до більш сприятливого моменту. Конфлікти можуть виникати через неоднозначне ставлення до вас ділових партнерів і колег: одним здається, що ви повні ентузіазму та енергії, іншим – що ви не обдумуєте належним чином своїх вчинків і не дбаєте про їх наслідки, тим самим створюючи проблеми всім навколо. Сприятливий день для дружніх і романтичних зустрічей, неформального спілкування. Можна відправлятися в дорогу, вона не здасться стомлюючої.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Відзначається вплив негативних тенденцій, але його значення у вашому житті не можна назвати значним. Вам вдається впоратися зі складною суперечливою ситуацією, домігшись якщо не гармонії, то хоча б стабільності. Відносини з оточуючими складаються досить напружені, рівень взаєморозуміння невисокий. Замість того, щоб піти на поступки, коли це потрібно, і налагодити контакт, ви замикається в собі і ігноруєте спроби домовитися, які роблять інші люди. Але вам прощають і це. Ваші чарівність і харизма виявляються значно сильніше поганого настрою.