Гороскоп за знаками Зодіаку на 24 серпня. Оптимізм сьогодні заразливий

Середа, 24 серпня 2011, 08:50
День, сприятливий для досягнення професійних цілей, реалізації амбітних планів. Можлива поява впливових покровителів, сприяння яких забезпечить швидке просування по службі.
гороскоп

Потрібно готуватися до конкурентної боротьби, яка не завжди буде приймати форму чесного суперництва.

Емоційний фон сприятливий, але переважає кілька легковажний настрій, і це не сприяє початку серйозних відносин. А ось пофліртувати сьогодні не проти навіть ті, хто зазвичай не схвалює подібну форму спілкування.

Овен (21 березня – 20 квітня)
День відмінно підходить для вирішення практичних питань, в першу чергу – пов'язаних з фінансами. Завдяки гострому чуттю вам вдається уникнути даремних витрат і безперспективних вкладень. Небажані контакти з представниками державних організацій, високопоставленими особами. Важливі переговори пройдуть успішно, якщо ви підете на них в компанії серйозної людини з бездоганною репутацією. Ви легко справляєтеся з особистими проблемами, не впадаєте в паніку, якщо щось іде не так. Ваш оптимізм заразливий; до вас тягнуться люди, яким не вистачає впевненості в собі.

Телець (21 квітня – 21 травня)
У вас буде можливість досягти значного прогресу в справі, яку для вас особливо важливо. Однак потрібно бути готовим до серйозної боротьби, а також до того, що недавні союзники відмовлять вам у підтримці. Втім, самостійність забезпечує ту свободу дій, яка вам зараз необхідна для успіху. Фінансові перспективи сприятливі. Гармонійні відносини з близькими, проблем у родині не виникає. До нових знайомих ставитеся з розумною обережністю. У спілкуванні з ними потрібно покладатися на здоровий глузд і логіку, а не інтуїцію, підказки якої туманні і двозначні.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День неспокійний, але при цьому не дуже виснажливий. На зміну несприятливих тенденцій приходять позитивні, і ви це відчуваєте. Не варто поспішати з початком нових справ: більш сприятливий для цього момент настане пізніше. Можна поступово, не перетруждая, вирішувати накопичені проблеми. День підходить для контактів з представниками державних організацій, благодійності і довгострокових інвестицій. Коливання емоційного фону відображаються на вашому настрої, часом ви без всяких видимих ​​причин стаєте дратівливі й недружелюбні. Але навряд чи хтось серйозно образиться на ваші різкі слова.

Рак (22 червня – 23 липня)
Досить невдалий день. Емоційний фон його забарвлений в сумні тони, ви легко впадаєте в зневіру, піддаєтеся депресивним настроям. Спроби оточуючих розвеселити вас виявляються не дуже вдалими. Важко порозумітися з дітьми, чия безпосередність сьогодні більше звичайного стомлює вас. Бажано уникати тісних контактів з діловими партнерами та іншими представниками професійного оточення; краще зосередитися на самостійній роботі, з якою є шанс справитися успішно. Фінансова ситуація несприятлива, можливі затримки очікуваних виплат, втрати.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Непоганий день для нових починань, особливо – вимагають творчого підходу і нестандартного мислення. Ваші організаторські здібності виявляються яскраво, а часом навіть занадто, що може дратувати оточуючих. Керівництво буде досить вашими успіхами, але нагороди за них доведеться почекати. Відповідний день для активного відпочинку в дружній компанії, занять спортом. Поїздки, прогулянки та екскурсії плануйте на середину дня – це період найбільш щедрий на позитивні емоції. Вечір ж бажано присвятити неутомливим домашнім справам.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Потроху набирають силу несприятливі тенденції, і їх вплив, хоча і не особливо потужне, вже відчувається досить виразно. Це стає для вас закликом до обережності та обачності. Відмовтеся від ризикованих починань, займайтеся справами, помилки в яких не будуть критичними. Важливі зустрічі бажано призначати на першу половину дня. Тісні закликають вас зайняти більш активну життєву позицію, зайнятися вирішенням проблем, з якими ви встигли звикнути. Але ви відчуваєте, що час починати боротьбу ще не настав, і віддаєте перевагу почекати більш сприятливого моменту.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день не так вдалий, як попередній, але теж досить непоганий. Можна використовувати його для зустрічей з потенційними партнерами та роботодавцями – вам буде неважко справити потрібне враження. Дуже добре день підходить для навчання, досліджень та іншої інтелектуальної роботи. Можливі невеликі грошові надходження. Розумно розпоряджаючись своїм часом, ви встигаєте не тільки плідно попрацювати, але й добре відпочити, поспілкуватися з близькими і повеселитися з друзями. Однак затримуватися на світських заходах допізна не варто, перевтома небажано.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Перед вами відкриваються непогані перспективи, але для того, щоб повною мірою використати можливості цього дня, будуть потрібні хитрість і винахідливість. Потрібно бути готовим до нестандартних кроків. Загострення конкурентної боротьби вдасться уникнути, якщо ви віддасте перевагу не йти второваною стежкою, а шукати власну дорогу. День приносить несподівані зустрічі. Наприклад, не виключено, що на вашому життєвому шляху знову з'явиться людина, з якою ви давно розлучилися. Відновлення відносин можливо, але вони не будуть гармонійними – всі колишні проблеми невдовзі дадуть про себе знати.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Це спокійний і приємний день, що ідеально підходить для відновлення сил і підготовки до нових звершень. Можна відновити співпрацю з колишніми партнерами, на цей раз – на вигідних для вас умовах. Надходять пропозиції щодо зміни роботи або області діяльності; не поспішайте відповідати згодою, поки вам не розкажуть про всі подробиці. Гармонійні сімейні стосунки, приносить радість спілкування з друзями, ви легко знаходите спільну мову з коханою людиною. Проте жага гострих відчуттів може штовхнути вас на необачні вчинки; будьте розсудливі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Ви потроху справляєтеся з накопиченими проблемами, наводьте порядок у справах. З'являється можливість реально оцінити перспективи проектів, на які ви покладали великі надії, зробити висновки і скорегувати відповідно до них свої плани на майбутнє. Можливо, оточуючі будуть незадоволені вашими рішеннями, але до конфліктів справа не дійде. Досить важко зберігати рівні стосунки з близькими, бо несподівано «спливають» старі образи. Але почуття гумору і доброзичливість допоможуть вам уникнути сварок.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вплив позитивних тенденцій потроху знижується. Розраховувати на легкі успіхи в цей день не варто, але дещо яких результатів досягти можна. Небажані експерименти, від невиправданого ризику краще утриматися. Користуйтеся перевіреними методами, частіше радьтеся з досвідченими людьми. Друга половина дня буде дуже насиченою: це час поїздок, важливих зустрічей, а також – серйозних переживань. Намагайтеся не переоцінювати виникають проблеми, всі вони не такі складні, як здається на перший погляд. Спокійно обміркувавши ситуацію, що склалася, ви знайдете легкий вихід із складного становища.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Для вас цей день несприятливий. Він буде пов'язаний з великою кількістю хвилювань і турбот. Оточуючі лише нагнітають обстановку, створюють вам додаткові проблеми, а ось на допомогу не поспішають. Можуть виникнути серйозні проблеми у відносинах з керівництвом, яке схильне бачити будь-які ваші дії в самому негативному світлі. Знайти спільну мову з коханою людиною дуже важко, багато ваші зауваження здаються образливими, а штуки – недобрими. Потрібно відзначити, що і ви не намагаєтеся якось згладити гострі кути, а, навпаки, провокуєте конфлікти.