Гороскоп за знаками Зодіаку на 25 серпня. Скористаємося можливостями, що відкриваються

Четвер, 25 серпня 2011, 08:50
Настав сприятливий момент для об'єднання зусиль у професійній сфері. Можна знайти впливових покровителів і помічників, зміцнити свої позиції завдяки плідній співпраці.
гороскоп

Цей день складається досить вдало, відкриваючи масу можливостей перед тими, хто готовий ними скористатися. Незадоволені тим, що відбувається будуть лише люди, що звикли нічого не робити і отримувати бажане на блюдечку на першу вимогу.

У «діловому» руслі розвиваються і особисті стосунки. Сьогодні люди більше, ніж звичайно, стурбовані не почуттями і досягненням гармонії, а тими «вигодами», які вони отримують від спілкування. Як не дивно, такий підхід багатьом допомагає утриматися від необачних вчинків і уникнути помилок.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Більша частина цього дня пройде спокійно і рівно, лише ввечері можливі неприємні сюрпризи, несподівані труднощі. Вам вдається досягти успіху на переговорах, але деколи ви наполягаєте на своєму занадто жорстко; пізніше ті, кому довелося піти на поступки, спробують відплатити вам за це. День непоганий з фінансової точки зору, можливо початок вигідного співробітництва з іноземним партнером. У справах ви домагаєтеся гарних результатів, любові вам просто щастить. Цей день багатьом представникам знака принесе цікаві знайомства та романтичні захоплення. Важливо не квапити події.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Цей день буде пов'язаний з отриманням великої кількості нової інформації, в якій виявиться непросто розібратися. Будьте готові до вирішення складних завдань, інтелектуальних головоломок, і не сподівайтеся, що вдасться отримати правильну відповідь, використовуючи чужі знання та керуючись порадами. Грошові надходження будуть незначними, але ви зможете правильно розпорядитися отриманою сумою. Емоційний фон дня стабільний, настрій ваше буде рівним. Можливі приємні зустрічі, ви почуєте чимало компліментів на свою адресу. Можна починати стосунки – вони будуть неспішно розвиватися у сприятливому руслі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже вдалий день, коли зірки підтримують вас у всіх починаннях, а перепон на вашому шляху не виникає. Прихильно налаштоване керівництво, можна обговорити настільки делікатні питання, як підвищення вашої заробітної плати та перспективи в області кар'єри. Надходять привабливі пропозиції про співробітництво; правда, вони мають на увазі напружену роботу, але нагорода за неї буде щедрою. Ви легко завойовує розташування нових знайомих, але мало замислюєтеся про те, чи дійсно вам цікавий та чи інша людина. Будьте обережні, адже ви можете ненароком розбити чиєсь серце.

Рак (22 червня – 23 липня)
Посилюється вплив позитивних тенденцій, ви можете відчувати себе більш впевнено. Ніхто не ставить під сумніви ваші досягнення, а допущені вами помилки привертають значно менше уваги, ніж в інші дні. Ви відчуваєте себе комфортно в будь-якому оточенні, що сприяє успіху на переговорах і допомагає знаходити нових друзів. Можна обговорити з близькими виникали останнім часом проблеми, отримати відповідь на всі тривожні вас запитання. Ви терплячі і готові вислухати точку зору кожного – це допомагає досягти успіху в миротворчій діяльності.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день вам навряд чи сподобається – аж надто спокійно він проходить, аж надто мало дає можливостей блиснути, привернути до себе увагу, здобути важливі перемоги. Доводиться зануритися в рутинні справи, нескладні й одноманітні, навівають нудьгу. Якщо ви не знайдете собі більш захоплюючого заняття, то настрій ваше незабаром зіпсується, і його жертвою ризикує стати кожен, хто недоречно опиниться на вашому шляху. Небажано обговорювати питання, що стосуються світової політики, економіки. У дискусіях на подібні теми самими непримиренними вашими опонентами можуть стати близькі люди, і справа дійде до сварки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Це важкий день, чи не найнеприємніший на цьому тижні. Нагромаджені дрібні неприємності досягають критичної маси, і впоратися з ситуацією виявляється не під силу навіть вам. Не вдається знайти спільну мову з діловими партнерами, ваша позиція їм незрозуміла, а ідеї здаються безперспективними. Але й нових союзників немає, так що ви стоїте перед незавидним вибором: або співробітничати з тими, хто вас не підтримує, або діяти поодинці. Дратує відсутність ясності в особистих відносинах, неможливість отримати чіткі відповіді навіть на найпростіші запитання. Чим більше ви наполягаєте, тим більше дратуються оточуючі; залишається лише чекати змін на краще.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Нерозв'язних проблем не виникає, ви спокійно справляєтеся з труднощами, подаєте оточуючим хороший приклад позитивного і в той же час конструктивного ставлення до будь-якої ситуації. День підходить для публічних виступів; можна вносити на розгляд свої ідеї, раціоналізаторські пропозиції, проводити презентації і семінари. Ви швидко завойовує симпатії, це допомагає не тільки налагоджувати ділові відносини, але і міняти особисте життя на краще. На жаль, деякі представники знака схильні зловживати цим і починати нові романи, так і не розібравшись зі старими.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Один з тих в міру сприятливих днів, коли обставини сприяють виконанню розумних бажань, але не відкривають безмежних можливостей. Якщо ви твердо стоїте на землі, а не несетеся мріями в далекі дали, то проведете цей день з користю. Любителям будувати повітряні замки доведеться несолодко: таких Скорпіонів раз у раз будуть примушувати до більш корисної діяльності. Вам вдається знайти спільну мову з близькими, але гармонія у відносинах дуже крихка, досить різкого слова або необдуманого зауваження, щоб її зруйнувати. Не поспішайте з з'ясуванням відносин – в інші дні вам вдасться зробити це більш безболісно й ефективно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ще один вдалий день, приносить приємні звістки і щедрий на приводи для радості. У вас буде можливість реалізувати проекти, що обіцяють більший прибуток, домовитися про перспективний співпрацю, зміцнити свої позиції на роботі. Дуже добре цей день підходить для здачі іспитів, виконання контрольних завдань та складання звітів. Вам вдається постати в кращому світлі перед новими знайомими; в цей день навіть ваші недоліки працюють на вас. Ймовірно романтичне захоплення, яке відіграє важливу роль у вашому житті.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день чи ознаменується серйозними досягненнями. Однак він як не можна краще підходить для розробки планів на майбутнє, підготовки до реалізації ваших проектів. Ваша передбачливість майже феноменальна; саме завдяки їй ви зможете уникнути багатьох проблем в наступні дні. Сварки з близькими малоймовірні, можливі лише випадкові суперечки, які не матимуть значимих наслідків. Вам вдається знайти для своїх закидів та критичних зауважень настільки м'яку форму, що навіть у самої чутливої ​​особи не виникне бажання образитися.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Потрібно багато встигнути, але зосередитися не так-то просто. Цей день складеться вдало, якщо ви візьмете себе в руки, не станете лінуватися і відволікатися на дрібниці. Серйозне ставлення до будь-яких, навіть самих незначних, робочих питань допомагає вам завоювати довіру керівництва і сприяє майбутнім успіхам. А от в особистому житті та ж сама серйозність працює проти вас – через неї ви можете здатися оточуючим занудою, спілкуватися з яким зовсім не весело. Дозволяйте собі пожартувати хоча б зрідка, це дозволить розрядити обстановку.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ще один важкий і виснажливий день. Все йде не так, але світло в кінці тунелю вже видно, так що постарайтеся не сумувати. Обговорення професійних питань виявляється дуже виснажливим заняттям, оскільки вас занадто часто розуміють неправильно і критикують не по справі. Однак шанс донести свою точку зору до розумного і в той же час впливової людини все ж є. Уникайте ризику, будьте дуже обережні в поїздках. Є ймовірність неприємних пригод у дорозі. Тримайте близьких людей в курсі своїх планів: сьогодні про вас турбуються більше, ніж зазвичай.