Гороскоп за знаками Зодіаку на 26 серпня. Легко знаходимо спільну мову

П'ятниця, 26 серпня 2011, 08:48
Вплив позитивних тенденцій дозволяє здійснювати раніше складені плани. Цей день більше підходить не для початку нових відносин, а для відновлення старих зв'язків.
гороскоп

Починати якісь проекти з нуля небажано – дуже багато сил і часу віднімуть підготовчі процедури, а власне до справи приступити так і не вдасться.

Переговори пройдуть спокійно і продуктивно, якщо вдасться з самого початку направити їх у конструктивне русло; якщо спроби зробити це успіхом не увінчаються, краще перенести обговорення.

Людям, ще зовсім недавно сваримося з-за кожної дрібниці, виявляється на диво легко знайти спільну мову.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Це несприятливий і складний день, який чи пройде без втрат. Існує серйозна загроза для вашого професійного становища, є ризик втратити авторитет. Недоброзичливці роблять рішучі дії, потрібно зосередитися на захисті своїх позицій. Пам'ятайте, що довіряти зараз можна лише людям, які вже не раз довели вам свою відданість. Важко уникнути конфліктів з близькими – ви ображаєтеся через дрібниці, гостро реагуєте навіть на самі безневинні зауваження. Ймовірність сімейних сварок дуже висока.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День проходить спокійно і рівно, дозволяючи зосередитися на справах, які давно викликають у вас інтерес. Кілька знижений життєвий потенціал, тому рішення деяких завдань дається важче, ніж зазвичай. Побережіть себе, скоротіть навантаження. Небажана стомлююча фізична робота в другій половині дня. Можна призначати зустрічі, як ділові, так і особисті, але дуже важливо дбати про те, щоб вони проходили в комфортній для вас обстановці. Вибирайте місця, які добре знаєте – там вам і стіни допомагатимуть. Не варто підписувати фінансові документи, робити великі покупки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день складається дуже добре. Вам вдається знайти вірний підхід до вирішення багатьох проблем; оточуючі будуть здивовані тим, як легко ви домагаєтеся бажаного. Зіпсувати хід ділових переговорів може лише одне – ваше легковажне ставлення до предмета обговорення. Зробіть серйозний вигляд, і ви без праці досягнете свого. День обіцяє масу розваг, приємного спілкування, відмінно підходить для активного відпочинку. Розширюється коло спілкування. У знайомствах ви не завжди розбірливі, але сьогодні це не біда – зірки позбавлять вас від непотрібних контактів.

Рак (22 червня – 23 липня)
Вдалий день. Постарайтеся довести до кінця всі розпочаті справи – пізніше зробити це буде набагато важче. На цей день можна призначати зустрічі з потенційними діловими партнерами та роботодавцями, та й взагалі з людьми, чия думка для вас важливо. Сприятлива фінансова картина, можливі значні грошові надходження і цінні подарунки. Нагадають про себе старі друзі, зустріч з ними вас дуже порадує. Вечір підходить для відвідування різноманітних світських заходів – від неформальних вечірок до офіційних урочистостей. Дуже вдалими будуть експерименти з іміджем.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Непоганий день. Не поспішайте з новими починаннями – незабаром настане більш сприятливий для них момент. Сьогодні ж можна займатися вирішенням поточних питань, виконанням поточних завдань. Вирушаючи на ділові зустрічі, зверніть особливу увагу на свій зовнішній вигляд – виглядати добре сьогодні особливо важливо. Демонструйте серйозний настрій в романтичних стосунках, будьте підкреслено уважні і дбайливі в спілкуванні з близькими, це важливо для збереження нормальної атмосфери. Не варто лише особливо балувати дітей – сьогодні їм дуже легко вити з вас мотузки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вплив негативних тенденцій знижується, день приносить зміни на краще. Успіх у професійній сфері пов'язаний з реалізацією проекту, який виявився не під силу вашим колегам. Керівництво не зможе не помітити ваших видатних ділових якостей. Якщо ви будете достатньо наполегливі, то зможете добитися підвищення по службі. День виходить настільки ж насиченим, як і стомлюючим, а оскільки ваш життєвий тонус невисокий, у другій його половині можливі нездужання. Утримайтеся від вживання алкогольних напоїв і важкої їжі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Покваптеся: цей день відносно сприятливий, а слідом за ним прийдуть різноманітні труднощі. Так що все, що для вас хоч в якійсь мірі важливо, доведіть до кінця сьогодні. Бажано приділити особливу увагу фінансовим справам. До вирішення будь-яких питань, пов'язаних з грошима, слід підходити з усією серйозністю. Непросто складаються стосунки в сім'ї: можливі провокації, маніпуляції, не виключені взаємні образи. Подайте близьким приклад дружелюбності, не приймайте близько до серця двозначні вислови та отруйні зауваження.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вимагають уваги дрібні справи: саме в них можуть виникнути труднощі, які завадять вам рухатися вперед. З вирішенням складних завдань, як не дивно, ви справляєтеся набагато краще. Сьогодні ви більше, ніж зазвичай, потребуєте радах, настановах та попередження, так що має сенс прислухатися до людей, які хочуть поділитися з вами накопиченим досвідом. Обстановка в сім'ї цілком мирна, день підходить для початку якихось загальних справ, планування спільного відпочинку. Не розчарують і романтичні побачення.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
З професійної точки зору день дуже гарний. Доброчинні планетарні впливу забезпечують швидке досягнення поставлених цілей, а також допомагають знайти спільну мову з потенційними союзниками. Можна реалізувати плани, пов'язані з переїздом і зміною ділового оточення. Пощастить тим, хто призначив на цей день романтичні побачення – вони пройдуть найкращим чином. Є шанс налагодити стосунки зі старшими родичами, але для цього доведеться визнати свої помилки і показати, що ви готові виправитися.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Можна розраховувати на благополучне врегулювання професійних конфліктів. Вдалий збіг обставин дозволить розставити всі крапки над «i». З початком спільних дій не поспішайте, зараз потрібно уважно вивчити ситуацію і скласти докладний план. Небажано підписувати важливі документи. Для дрібних рутинних справ більше підходить друга половина дня. Для зустрічей цей день непоганий, однак ви повинні бути готові до того, що справите на людей зовсім не таке враження, на яке розраховуєте. Несподіванки будуть приємними.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Незважаючи на часом виникають несприятливі обставини, вам вдається домагатися певних професійних успіхів. День в цілому виходить настільки ж плідним, як і виснажливим. Важливо правильно розрахувати сили; складні справи краще просто відкласти. Працьовитість і наполегливість дають вам певну перевагу над конкурентами, а й трохи хитрощі не завадить. Можливий успіх у справах, на які ви не покладали великих надій. На жаль, не така сприятлива картина складається в особистих відносинах. Ви можете зіткнутися з серйозними неприємностями в даній сфері, якщо не прислухаєтеся до інтуїції і не виявите обережності.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Правильно поставлені цілі – половина успіху. Після перегляду планів і пріоритетів можливе відновлення ділової співпраці з давніми партнерами. Надійде декілька привабливих пропозицій, але з підписанням документів краще не поспішати: є шанс добитися вигідніших умов. Небажані переїзди, відрядження. Ви досягаєте взаєморозуміння з близькими, але часом йдете заради цього на дуже значні поступки. Пізніше ви будете шкодувати про виявленої м'якості. Пам'ятайте, що немає нічого поганого в захисті своїх інтересів, просто потрібно вибирати коректні методи і щадити почуття оточуючих.