Астрологічний прогноз на 27 серпня. Переосмислюємо події, що трапилися

Субота, 27 серпня 2011, 09:00
28-й місячний день (розпочнеться о 3.47). «Завершення». Місяць у Леві. У цей день слід бути великодушним, гостинним і вдячним до проявів любові і добра.
гороскоп

Дні Лева сприяють піднесеному і бадьорого настрою, нам здається що ми всі зможемо, ще трохи і весь світ буде у наших ніг. Звідкись беруться організаторський і ораторський таланти.

У розмові хочеться слухати в основному себе, говорити голосно. Ці дні ідеально підходять для проведення презентацій. Ви можете представляти продукцію, яку продаєте, та й просто себе сьогодні можна представити з самої вигідної сторони.

Зараз люди особливе значення надають зовнішності, то як ви будете виглядати, буде неодмінно помічено. Вирушаючи по магазинах, візьміть стільки грошей, скільки розраховуєте витратити, ми стаємо марнотратними і ласими на всі помітне.

Головне сьогодні – втриматися на хвилі піднесеного настрою і постаратися, щоб думки і вчинки були добрими. Позитивні радості терапевтично діють на організм.

Однак пам'ятайте, що накопиченої у період зростаючого Місяця енергії залишилося небагато і витрачати її бездарно на дрібні побутові проблеми (сварки, лайку) не можна.
 
Слід дотримуватися обережності у першій половині дня. Дуже шкідливо перенапруження – воно може привести до ослаблення здоров'я та погіршення відносин.

Зате привабливими стають люди, які підтримують наші інтереси, захоплення, хобі. День дає можливість знайти свій власний шлях у земному житті й ​​оцінити свої зусилля у досягненні земної мети.

І вже у другій частині дня вже можна розслабитися, задуматися про себе і своє життя, переосмислити вже трапилися події. Годинники другої половини дня вже не так знервовані, почуття більш спокійні, врівноважені емоції, дії розмірені.

У медичному відношенні слід берегти голову і стежити за артеріальним тиском.

У цей період організм людини позитивно заряджений і здатний на вчинення багато чого, але потрібно пам'ятати, що в першу чергу мова йде про внутрішню роботу, а не про зовнішню, тобто приділяйте медитаційний, дихальним вправам і енергетичним більше уваги, ніж фізичним. Великі навантаження допустимі, але звичайно не рекомендуються. У двадцять восьмі місячну добу можна робити різні очисні комплекси. Корисні водні процедури.

Удачу принесе одяг сірих та камуфляжні забарвлень. Уникайте поєднання чорного з білим.

Колір дня: хризоліт (відганяє нічні кошмари).