Гороскоп за знаками Зодіаку на 29 серпня. Шукаємо врівноважених союзників

Понеділок, 29 серпня 2011, 08:46
День не приносить значних змін і розчаровує людей, які покладали на нього великі надії.
гороскоп

У проектах, які здавалися доведеними до кінця, виявляються помилки і недоробки, доводиться займатися нудним і стомлюючим доведенням до блиску того, інтерес до чого вже втрачений.

Емоційні, імпульсивні люди, які віддають перевагу рухатися вперед ривками, а не йти до мети розміреним кроком, дуже засмучені ситуацією, що склалася. Мати справу з такими особами неприємно – вони дратівливі, налаштовані надзвичайно критично. Якщо перед вами стоять важливі завдання, шукайте для їх вирішення більш врівноважених союзників.

Овен (21 березня – 20 квітня)
День не особливо видатний, але дозволяє досягти деяких професійних цілей. Якщо ви будете проявляти не тільки цілеспрямованість, а й посидючість, то зможете перевершити конкурентів і зміцнити свій авторитет. Начальники повинні бути особливо уважні до підлеглих, стежити за бездоганним виконанням своїх вказівок – це важливо для результату справи. Трохи часу залишиться на вирішення особистих проблем, але їх не можна відкладати в довгий ящик. Постарайтеся зробити хоча б частину того, що запланували, не біда, якщо щось не вдасться довести до кінця: повернутися до такої справи буде простіше, ніж починати з нуля.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Значна частина дня проходить, даремно очікуванні звісток. За деякі справи дійсно не варто братися, не отримавши повної інформації, але є й завдання, вирішення яких ви відкладаєте без всяких поважних причин. Можна займатися оформленням документів, складанням звітів, аналізом даних. Набагато менше день підходить для зустрічей з людьми. Можливі розчарування, проблеми особистого характеру. Виявляється непросто знайти спільну мову з людьми, які вам дороги. Постарайтеся висловити своє невдоволення ситуацією, що склалася в спокійній, конструктивній формі – досить нетактовного зауваження, щоб спровокувати сварку.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Перспективи, що відкриваються перед вами, ніяк не назвеш видатними. Прикро, але доводиться прикладати чимало зусиль для досягнення, загалом-то, пересічних результатів. Неприємно й те, що ніхто не хоче помічати ваших старань, а ось охочих висловити невдоволення їх підсумками буде предостатньо. Хоча вашої провини у виникаючих проблемах немає, доводиться виправдовуватися, вдаватися в довгі неприємні пояснення. І у друзів, і у родичів ви знаходите лише скромну підтримку, а кохана людина, схоже, більше стурбований власними труднощами, ніж вашими.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сам по собі цей день не пов'язаний з важливими подіями і значними змінами на краще, але у вас з'являються ідеї, втілення яких у життя піде на користь усім. Головне – не поспішати; неспішно будуйте плани, вдаватися в деталі, намагайтеся не упустити жодної дрібниці. Можливе отримання привабливих пропозицій про співпрацю. Ви спокійні і розсудливі – це поєднання цих якостей виявляється дуже корисним для вирішення будь-яких особистих проблем. Друзі та знайомі (в тому числі і люди з багатим життєвим досвідом) звертаються до вас за порадами й охоче діляться найпотаємнішим.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Будьте обережні. Може здатися, що цей день не таїть в собі особливих небезпек, але на ділі це не зовсім так. Ваші дії відгукнуться завтра вельми неприємним «луною», якщо ви не будете завбачливі й уважні. Особливо це стосується сфери ділових відносин, у яких через ваших необдуманих вчинків і заяв можуть виникнути серйозні проблеми. З близькими людьми ви прекрасно ладите, всі питання особистого характеру вирішуєте швидко, ефективно і правильно, подаєте оточуючим прекрасний приклад і підтримуєте тих, хто цього гідний.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Відповідний день для початку нової справи або підготовки до здійснення масштабного проекту. Можна зайнятися пошуком союзників: ви без праці виявите у своєму оточенні людей, які не тільки розділяють ваші цілі та погляди на життя, але і схвалюють методи, за допомогою яких ви домагаєтеся свого. Властиві вам раціоналізм і практичність сьогодні проявляються особливо яскраво, і це може припасти до смаку емоційним або просто романтично налаштованим людям. Покажіть або натякніть, що ви готові заради своєї «половинки» на миле божевілля – цього буде достатньо, щоб запобігти сварку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день вдалий. Скористайтеся впливом позитивних тенденцій, щоб довести до кінця важливе і складна справа, поверніться до проектів, які раніше довелося відкласти через виниклих перешкод. Ефективно проходять зустрічі; можна підписувати документи, пов'язані з довгостроковим співробітництвом. Можливі великі грошові надходження. Особисті відносини також дарують чимало приводів для радості. Вам вдається завоювати прихильність людини, давно викликає у вас симпатію. Сімейні Терези насолоджуються спілкуванням з близькими.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Трохи передбачливості вам не зашкодить: без неї ви ризикуєте зробити прикру помилку, яка пізніше призведе до серйозних неприємностей. Можливі розбіжності з керівництвом, конфлікти з колегами. Вам ніяк не вдається відстояти свою точку зору, у зв'язку з цим роздратування накопичується і може досягти критичної маси. Вдома, в колі близьких людей, або в дружній компанії вдається трохи перепочити, скинути напругу. Але думки про робочі проблеми вас не покидають; через це можливе безсоння, погіршення самопочуття.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Поки труднощів не виникає, але інтуїція підказує, що незабаром вам доведеться несолодко. Використовуйте цей день для того, щоб обзавестися союзниками, відновити і налагодити стосунки з людьми, на яких можна розраховувати у складній ситуації. У нових контактах необхідно проявити розбірливість – на жаль, ви схильні довіряти тим, хто цього зовсім не заслуговує. Вірогідні розбіжності з близькими; вам вдається уникнути сварки, але назвати атмосферу приємною ніяк не можна. Почуття гумору – поганий помічник: ваші жарти нікому не до душі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Будуйте плани, призначайте зустрічі, думайте про те, як будете домагатися найважливіших своїх цілей – цей день ідеально підходить для того, щоб закласти фундамент майбутніх перемог. Можна досягти успіху в починаннях, пов'язаних з будівництвом, придбанням нерухомості, а також переїздом. Надходять пропозиції про співпрацю, але вони не надто привабливі; краще не зв'язувати себе зобов'язаннями. Ви налаштовані дуже оптимістично, повні сил і не сумніваєтеся в успіху своїх проектів – все це робить вас привабливішою в очах оточуючих. Можливі нові знайомства, не виключені запаморочливі романтичні захоплення.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже хороший день. Цілеспрямованість і впевненість в успіху стають вашими помічниками, допомагають долати перешкоди, дозволяють не засмучуватися через несприятливий збіг обставин. Яскраво проявляються лідерські якості, є шанс стати керівником колективу однодумців. Ентузіазм, з яким ви беретеся за будь-яку справу, заразливий: поруч незабаром опиняються люди, готові допомогти. Можливо початок професійного співробітництва, завдяки якому пізніше зародиться серйозні романтичні почуття. Відносини сформованих пар гармонійні; у сімейних Водоліїв не виникає приводів для занепокоєння.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День непоганий, однак пов'язаний із зниженням життєвого потенціалу, а це означає, що сили треба витрачати дуже економно. Не беріться за виснажливі справи, які не вдасться швидко довести до кінця – довга одноманітна робота губить ентузіазм на корені, робить вас похмурими, похмурими і несимпатичними. Якщо є можливість – побайдикувати, відпочиньте, організуйте якісь розваги для себе і друзів; це у вас виходить просто чудово. У другій половині дня можливі грошові надходження, невеликі, але своєчасні.