Астрологічний прогноз на 30 серпня. Сьогодні задумане набуває обрисів

Вівторок, 30 серпня 2011, 09:00
3-й місячний день (розпочнеться о 7.54). «Упорядкування». Місяць у Діві, Терезах (з 21.24). Займайтеся повсякденними справами, розпочатими, незакінченими, менш важливими, несуттєвими.
гороскоп

Якщо вам не давала спокою якась думка, сьогодні вона може нарешті оформитися. А якщо ви візьметеся за справу з повною самовіддачею – отримаєте відмінний результат.

Проте зірки попереджають, що перша половина дня має загальним несприятливим фоном. У цей час можуть відбутися різного роду неприємності, в основному пов'язані зі спілкуванням. У людей агресивний настрій, яке веде до можливих конфліктів. Якщо дозволити негативним емоціям проявитися, вони можуть зіпсувати настрій на весь день, і, звичайно, сам день.

Постарайтеся стримати негатив, і друга половина місячного дня принесе куди більш гідні плоди. Це час, коли у вас висока працездатність, ви можете випадково зустрітися з потрібною людиною, зав'язати корисне знайомство. Якщо в цей період вам щось запропонують, можете не погоджуватися відразу, але обов'язково подумайте над пропозицією. Воно може виявитися дуже вигідним.

Найкориснішим для здоров'я в цю місячну добу будуть активні фізичні вправи. Навантаження корисні тим, що можуть дати вихід накапливающейся енергії зовні. Суть всіх енергетичні практик не стільки в тому, щоб накопичити якомога більше енергії, а в тому, щоб її «прокачати» через себе.

Чим більше через людину проходить енергії, тим здоровішими він стає, бо в цьому випадку енергією насичується і «промивається» кожна клітинка організму, після чого здоров'я стає не періодом відсутності хвороб, а нормою життя, при якій будь-які нездужання практично виключаються.

Якщо ви хочете схуднути, то сьогодні можна влаштувати розвантажувальний день або дотримуватися низькокалорійну дієту. Особливо корисно вживати овочі з високим вмістом клітковини, а також моркву, яблука, персики, ізюм.

Це вдалий час для догляду за волоссям, відновлення їх структури і кольору, оздоровлення шкіри голови. Зачіска, зроблена в цей день, буде добре зберігати укладання.

До речі, гармонійно підібрана колірна гамма вашого одягу зможе підняти вам настрій. Сприятливі кольору на цей день: білий, жовтий, рожевий. Ігноруйте немаркі забарвлення.

Камінь дня: карнеол (робить мову впевненою і гучною).