Гороскоп за знаками Зодіаку на 31 серпня. Відмовляємося від традицій і звичок

Середа, 31 серпня 2011, 08:57
Останній день літа складається досить вдало для всіх, хто не боїться йти на виправданий ризик, пробувати щось нове, відмовлятися від традицій і звичок.
гороскоп

Цей день підходить для розширення кругозору, різноманітних експериментів, а також початку нових відносин. Навіть самі замкнуті люди значно легше, ніж зазвичай, йдуть на контакт.

Лише одне може стати причиною неприємностей – власна необережність. Саме з нею пов'язані і фінансові проблеми дня, і дрібні травми, і сімейні труднощі. Вечір підходить для спокійного відпочинку. Небажано відвідування світських заходів.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Нейтральний день, з подій якого можна отримати важливі уроки. Для цього, правда, потрібні увага і серйозність. Якщо бачите, що відбувається щось важливе – зупиніться, щоб поспостерігати і зробити висновки. Самий відповідний день для цього, щоб почати вчитися чомусь корисному на чужих помилках. Неабияке почуття гумору і видатне чарівність роблять вас бажаним співрозмовником, приємним компаньйоном, а також особистістю, особливо привабливою для представників протилежної статі. Можливі цікаві знайомства.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Вам доведеться потрудитися, закінчуючи всі розпочаті раніше справи. Труднощі, на жаль, виявляються навіть там, де ви їх ніяк не очікували. Але наполегливість і завзятість допомагають домогтися свого. Сприятлива фінансова картина, можна розраховувати на значні грошові надходження. Не виключені непорозуміння на роботі і в сім'ї. Сьогодні ви схильні висловлювати свої думки у формі, яка виявляється не до смаку оточуючим. Вибирайте вирази, частіше посміхайтеся і покваптеся вибачитися, якщо з вашої мови раптом зірветься двозначне зауваження.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День не можна назвати особливо сприятливим, але в цілому він непоганий. Ви розумно використовуєте свої сили, не проходьте повз відкриваються. З'являється шанс налагодити відносини з людьми, з якими ви часто сварилися навіть по незначних причин. Грошові надходження малоймовірні, але можливе підписання документів, завдяки яким ви незабаром отримаєте прибуток. Особисті стосунки складаються не так гармонійно, як хотілося б. Ви досить часто сваритеся з людьми, які вам дороги. Відмінність у поглядах на побутові питання може спровокувати конфлікт.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цей день буде пов'язаний зі значними успіхами в роботі, не виключені і помітні зміни на краще в особистому сфері. Ви весь час опиняєтеся в центрі уваги, чуєте масу заслужених компліментів. Вірогідні цінні подарунки, приємні сюрпризи. Можуть нагадати про себе давні знайомі, не виключений і незапланований прийом гостей, яким ви будете дуже раді. Життєвий потенціал високий, і навіть різноманітні справи і клопоти цього насиченого дня не втомлять вас. Можна займатися спортом, влаштовувати пікніки та екскурсії. На користь здоров'ю піде відпочинок біля водойми.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день не пов'язаний з видатними успіхами і досягненнями, але все ж дуже непоганий. Він чудово підходить для продовження роботи над давніми проектами, повернення до якихось старих ідей. Здатність об'єктивно оцінити свої задуми і спокійно прийняти критику надає певну перевагу над конкурентами. Дуже важливі делікатність і тактовність: якщо ви не виявите цих якостей, день перетвориться на низку дрібних, але прикрих сварок, дурних сварок. А от відчуття гумору варто тримати у вузді: ваші жарти можуть здатися оточуючим образливими.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Це не той день, на який слід покладати великі надії. Проблеми і труднощі, на жаль, зараз не менш вірогідні, ніж успіхи. Все залежить від того, зробите ви правильний вибір у складній ситуації, не боїтеся чи труднощів, чи виберете надійного союзника. Словом, слід дуже відповідально підходити до кожного рішення. Близькі люди готові підбадьорити і підтримати вас, але їхніх порад не завжди варто наслідувати. Пам'ятайте, що сьогодні бажано звертатися до власного життєвого досвіду, щоб уникнути повторення старих помилок.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Уникайте поспіху: сьогодні саме з нею будуть пов'язані найзначніші труднощі. Пам'ятайте, що багато що у цей день завдання тільки здаються вимагають термінового вирішення; насправді ж час все обдумати і вибрати не очевидний, а оптимальний шлях у вас є. Не піддавайтеся паніці, яка може панувати у вашому оточенні, і не приймайте близько до серця докори в повільності і ліні. Можна займатися будь-якими справами, що потребують зосередженості та уваги – від складних розрахунків до хитромудрого рукоділля. Через зниження творчого потенціалу можливий недолік хороших ідей.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Будьте уважні, вибираючи помічників і союзників – саме вони можуть як надати вам неоціненні послуги, так і стати причиною ваших проблем. Бажано покладатися на тих, у чиїх людських і ділових якостях ви впевнені. Особливо це важливо, коли мова йде про довгострокові проекти із сумнівними перспективами. В особистому житті можна покладатися на інтуїцію: вона підказує правильні рішення і допомагає уникнути помилок. Можливо врегулювання давнього конфлікту, не виключено відновлення відносин з людиною, яка вам доріг. Але не варто думати, що всі проблеми можуть бути легко вирішені – зараз ви тільки на самому початку шляху.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Прекрасний день, що відкриває перед представниками цього знака майже безмежні перспективи. Не бійтеся йти назустріч долі – сьогодні вона готова зустрічати вас привітно, балувати і потурати вашим примхам. Можливе виконання давніх бажань, не виключена реалізація сміливого плану, який дасть вам шанс піднятися по кар'єрних сходах, істотно збільшити свої доходи. Не відмовляйтеся від романтичних побачень – вони залишать найкращі враження. Можливі приємні знайомства. У другій половині дня ймовірні значні витрати, не завжди виправдані.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Будьте економні – цей день зовсім не підходить для прояву марнотратства, невиправданих витрат. З інвестиціями в бізнес теж краще не поспішати: ситуація поки неясна, можна зробити помилку, яка дорого обійдеться. Не виключені конфлікти з керівництвом; часом ви занадто багато берете на себе. А от з точки зору особистих відносин цей день сприятливий. Він дасть вам можливість насолодитися суспільством близьких людей, приємно провести час в дружній компанії. Можна зізнаватися у своїх почуттях, пропонувати коханій людині щось незвичайне.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Непоганий день з професійної точки зору, що дозволяє спокійно рухатися вперед, не побоюючись недоброзичливців і конкурентів. Ви уважні до дрібниць, завдяки чому уникаєте помилок в розрахунках, приймаєте правильне рішення у складній ситуації. Ваше серйозне ставлення до своїх професійних обов'язків буде гідно оцінений керівництвом. Не завжди легко порозумітися з близькими людьми: їх засмучують ваші безапеляційні заяви, занадто різкі висловлювання. Покажіть, що ви готові піти на поступки, і вам простять дрібні промахи і помилки.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вдалий день для представників творчих професій, а також для всіх, хто не боїться оригінальних та нестандартних рішень. Вдається здобувати важливі перемоги, в тому числі і над людьми, яких ви вважали найголовнішими своїми суперниками. З іншого боку, є шанс налагодити стосунки з впливовими людьми, знайти покровителів і інвесторів. Найкращі риси вашого характеру виявляються яскраво і не залишаються непоміченими. День чудово підходить для спілкування з представниками протилежної статі. Сімейні стосунки гармонійні, приводів для розбіжностей з близькими не виникає.