Гороскоп за знаками Зодіаку на 1 вересня. День підходить для урочистостей

Четвер, 1 вересня 2011, 08:58
Цей день буде пов'язаний з численними, але не особливо конструктивними дискусіями. Люди легко дають обіцянки, які не збираються стримувати, і охоче йдуть на поступки – але тільки для того, щоб потім передумати.
гороскоп

Дуже швидко змінюються плани, це може стати причиною конфліктів між діловими партнерами, просто не устигаючими один за одним.

Непогано день підходить для проведення урочистих заходів. Втім, люди, які прагнуть до досконалості і бездоганності у всьому, все ж будуть розчаровані. А от якщо ви здатні закрити очі на дрібниці, побачити гарне в звичайному, то вплив негативних тенденцій не зіпсує вам день.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для вас цей день складається досить несприятливим чином. Ранок приносить погані новини, доводиться вносити корективи у свої плани, пристосовуватися до обставин. Ваша репутація під загрозою; через плітки, які поширюють недоброзичливці, можуть виникнути професійні проблеми. Близькі не готові піти вам назустріч навіть у дрібницях, і це не на жарт псує настрій. Можливі конфлікти з коханою людиною. Знижено життєвий потенціал, ввечері можуть виникнути проблеми зі здоров'ям.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День буде досить напруженим. На роботі складається складна ситуація. Ви опинилися між Сциллою і Харибдою; може бути, вилавірувати все ж таки вдасться. Розраховувати на підтримку недавніх союзників не варто, сьогодні вам доведеться долати перешкоди самостійно. На жаль, забути про труднощі не вдається і вдома – навіть у вашій власній фортеці не все гаразд. Можливі розбіжності через дрібниць; побутові проблеми здаються нерозв'язними. Запасіться терпінням: тільки завдяки йому ви зможете запобігти назріваючі конфлікти.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Відповідний день для нескладних справ, які не потребують ні особливих зусиль, ні концентрації уваги. Реалізацію амбіційних планів відкладіть до більш сприятливого моменту; почекати стоїть і з діловими переговорами. Зустрічі, на цей день, проходять у теплій, дружній обстановці, але не приносять помітного результату. Грошові надходження малоймовірні. А ось емоційний фон дня сприятливий. У вас непогане настрій, ви ладите і з близькими людьми, і з новими знайомими, допомагаєте всім, хто цього потребує, і без праці стаєте душею будь-якої компанії.

Рак (22 червня – 23 липня)
Виникають проблеми, які потребують негайного вирішення. Слідувати чужому прикладу безглуздо – потрібні нестандартні вчинки, оригінальний погляд на речі. Можливі конфлікти з діловими партнерами і колегами, не розділяють вашого підходу до загальної справи. Друга половина дня принесе фінансові труднощі. Знижено життєвий тонус, не виключені нездужання. Намагайтеся уникати стресів – вони сьогодні особливо згубно позначаються на вашому здоров'ї. Ви більше звичайного сприйнятливі до критики, образливі і ранимі.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Зірки до вас прихильні. Можна добитися великих успіхів в самих різних справах; головне – братися за них з непідробним натхненням і не стримувати творчих поривів. Вам вдається знайти підхід до нових знайомих, завоювати їхню прихильність. Це виявиться дуже до речі на ділових переговорах: потрібно зовсім небагато зусиль, щоб ваші умови були прийняті. Добре день підходить і для неформального спілкування. Вам прощають і дрібні промахи, і більш серйозні помилки. Можливо початок романтичних відносин, які розвиватимуться стрімко, і ви легко втрачаєте голову.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Досить складний день, події якого змусять задуматися про те, наскільки реальні ваші довгострокові плани. Відносини з оточуючими стають все більш напруженими. Під впливом емоцій ви можете розірвати перевірені часом ділові зв'язки, відмовитися від співпраці з надійними партнерами. Не вдається контролювати фінансову ситуацію, гроші буквально вислизають з рук. Найбільш неприємним подією дня стане серйозний конфлікт з близькою людиною, вчинки та висловлювання якого дуже засмутять вас.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День складається дуже добре. У вас з'являється можливість випередити конкурентів і обеззброїти ворогів, зміцнити свої професійні позиції, домогтися збільшення доходів. Все це, звичайно, вимагає серйозних витрат енергії, але ваш життєвий потенціал досить високий. Доброзичливий настрій і неабияке чарівність роблять вас особливо привабливими для оточуючих. Можна зав'язувати знайомства, але бажано не забувати про чіткість: на жаль, на вашу увагу жадають не тільки гідні люди. Вечір підходить для романтичного побачення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Непоганий день. Доля не балує вас подарунками, але й не позбавляє можливості досягти поставлених цілей. Можливо подолання давніх розбіжностей з діловими партнерами; у вашому оточенні з'являються люди, до яких можна звернутися не тільки за порадою, а й за реальною допомогою. Грошові надходження малоймовірні, а от витрати можна дещо скоротити. Пам'ятайте, що для серйозних покупок цей день не підходить. Вірогідні розбіжності з близькими, але вам вдасться припинити починається сварку дотепною і добрим жартом. Кохана людина порадує вас приємним сюрпризом.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Проблеми виникнуть вже в першій половині дня, і з кожною годиною, на жаль, будуть ставати лише серйозніше. Це важкий і виснажливий день; подолання труднощів забирає всі сили, і до вечора ваші запаси енергії засмердяться. Ви легко піддаєтеся на провокації, часто дозволяєте маніпулювати собою в марно сподіваючись, що це допоможе зберегти мир і уникнути конфліктів. Постарайтеся в цей день не займатися справами, які для вас дійсно важливі. Не відмовляйтеся від допомоги, яку будуть пропонувати друзі і союзники.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Можуть виникнути серйозні фінансові проблеми – наприклад, потрібні витрати, що перевершують ваші можливості, або з'ясується, що очікувані грошові надходження відкладаються на невизначений термін. До цього додаються професійні труднощі, вони не дуже значні, але зараз сама думка про те, що доведеться прикладати зусилля і боротися з негативними тенденціями, вас гнітить. На розуміння близьких розраховувати не доводиться. Однак дорогі вам люди, принаймні, постараються не давати волі своїм емоціям, щоб уникнути сварки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Зірки на вашому боці; скористайтеся їх прихильністю, щоб постаратися витягти максимум з цього прекрасного дня. Професійні успіхи значні і, що особливо приємно, не залишаються без гідної винагороди. У вас буде можливість не тільки зміцнити свої позиції, але і піднятися кар'єрними сходами. Вірогідне отримання принадних ділових пропозицій. Друга половина дня відмінно підходить для поїздок. В дорозі вас очікують приємні знайомства, одне з яких буде мати довгострокові і приємні наслідки.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сьогодні вам доведеться важко. Ваші найкращі якості залишаються непоміченими, а от будь-який недолік або промах привертає масу уваги. Ніхто не поспішає стати на ваш бік, так що захищати свої інтереси вам доведеться самостійно. Псуються стосунки з партнерами, ні одна розмова не вдається утримати в рамках конструктивної дискусії. Нагадають про себе люди, з якими ви хотіли б ні за яких обставин не мати справи. Сьогодні, на жаль, позбутися настільки неприємного суспільства буде важко. Утримайтеся від негативних коментарів і стоїчно переносите всі випробування.