Гороскоп за знаками Зодіаку на 2 вересня. Слідуємо складеним планам і обходимо перешкоди

П'ятниця, 2 вересня 2011, 08:44
Цей день не буде видатним і незабутнім: мало що порушує рівне перебіг подій, вдається слідувати раніше складеним планам, обходити перешкоди, що виникають на шляху.
гороскоп

Людям, які прагнуть значних і негайних змін, доведеться важко: нетерпіння таких осіб породжує численні проблеми.

Оскільки день не відзначений ні напруженням пристрастей, ні особливо романтичним настроєм, він більше підходить для дружнього спілкування, ніж для любовних побачень. Непогано складаються і стосунки з батьками, а от діти стають більш замкнутими і скритними, ніж зазвичай, а тому й зрозуміти їх складніше.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Непоганий день для вирішення робочих завдань: ви працюєте плідно й ефективно, не дозволяєте нікому заважати вам. Деяка агресивність у захисті своїх інтересів не зашкодить переговорам; чи хтось серйозно захоче сперечатися з вами. Може виникнути напруженість у відносинах з керівництвом, але перешкодою на вашому шляху до мети вона не стане. Вірогідні невеликі розбіжності з близькими, суперечки через дрібниці. Але ви ставитеся до подій з гумором, і ваш приклад наслідують інші, так що до серйозної сварки справа не дійде.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Відповідний день для довгострокового планування, визначення стратегії, вибору шляху, яким ви будете йти. Серйозне ставлення до всіх поставлених цілей – як самим важливим, так і другорядним, допомагає вам зробити сприятливе враження на потрібних людей. Можливим стає поява впливових покровителів. Ви готові взяти на себе відповідальність за вирішення домашніх проблем, дати поради та настанови близьким, допомогти їм виправити вже зроблені помилки. Ваш авторитет в очах оточуючих зростає.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День пов'язаний з певними труднощами. Вам не вдається зосередитися, заплановані справи здаються нудними, а результати, яких ви досягаєте, незначними. Псуються відносини з колегами: ви не готові на поступки заради збереження миру, і це не сприяє взаєморозумінню. У другій половині дня може кілька покращитися фінансова ситуація. Доведеться провести досить багато часу за неприємним розмовою, і це негативно позначиться на вашому емоційному стані. Виправити зіпсований настрій допоможе прогулянка.

Рак (22 червня – 23 липня)
День проходить спокійно, не приносячи розчарувань і проблем, але й приємними сюрпризами не радуючи. З поточними завданнями ви швидко справляєтеся, а більш складні справи спокійно відкладаєте до більш сприятливого моменту, прекрасно розуміючи, що ніяких проблем у зв'язку з цим не виникне. Ваша врівноваженість і філософський погляд на світ допомагають вам заслуговувати не тільки симпатію, але й повагу нових знайомих. З багатьма людьми, з якими ви сьогодні зустрічаєтеся вперше, ви незабаром будете пов'язані серйозними діловими, дружніми або любовними відносинами.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Це сприятливий день, який потрібно використовувати максимально ефективно. Постарайтеся довести до кінця всі розпочаті справи – зробити це пізніше буде складніше. Будьте обережні в спілкуванні з малознайомими людьми, новими діловими партнерами: хтось може затаїти на вас зло, але не подати виду, тільки багато днів по тому ви дізнаєтеся, що нажили собі ворога. Прекрасний день для романтичних побачень, довгих прогулянок в компанії коханої людини, відвертих зізнань. Ви не тільки знаходите спільну мову з тими, хто вам дорогий, але і розумієте, що потрібно робити, щоб уникнути проблем у майбутньому.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Події цього дня, а також отримана інформація, дозволяють поставити фінальну крапку в давніх суперечках і позовах, а також зрозуміти, як слід поводитися, щоб надовго зберегти рівні й доброзичливі відносини з оточуючими. У середині дня від вас можуть знадобитися рішучі дії; на щастя, ви будете готові до цього і зможете проявити себе з кращого боку. Можливі незаплановані витрати, у тому числі – пов'язані з запланованими поїздками, організацією відпочинку. Не потурайте дитячим примхам, інакше чада будуть просто вити з вас мотузки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Йде на спад вплив позитивних тенденцій, на горизонті з'являються труднощі, подоланням яких вам незабаром і належить зайнятися. Зверніть увагу на свої відносини з керівництвом: якщо сьогодні вдасться знайти вірний тон, то ви будете надовго позбавлені від необгрунтованої критики і невиправданих претензій. Можна використовувати цей день для початку романтичних стосунків, але лише в тому випадку, якщо мова не йде про кохання з першого погляду, несподівано спалахнула симпатії, через яку ви втратите голову. Здатність мислити тверезо і холоднокровно вам сьогодні дуже і дуже знадобиться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Сміливо будуйте плани – можливість реалізувати їх представиться вам дуже скоро. Завдяки високій діловій активності і неабиякому працьовитості ви багато чого встигаєте, і це напевно буде відзначено керівництвом. Майте на увазі, що призначені на цей день зустрічі будуть проходити не зовсім так, як ви очікуєте; будьте готові імпровізувати. Досить сильним буде прагнення до змін в особистому житті. Однак нічого не робіть, поки не будете точно знати, чого саме хочете; результат необдуманих дій може виявитися сумним.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Непоганий день, що відкриває простір для уяви – можна придумати собі справу і займатися ним, не побоюючись, що хтось спробує перешкодити вам. Керівництво налаштоване поблажливо, і навіть готове пробачити вам деякі промахи, якщо ви продемонструєте натяк на каяття. Покваптеся зізнатися у скоєні помилки – завтра зробити це буде куди складніше. Високий творчий потенціал, у вас з'являється маса відмінних ідей. Правда, не всі вони можуть бути реалізовані негайно; зачекайте день-другий, а потім починайте діяти.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День насичений і досить плідною. Щоправда, чимало часу забере виправлення допущених за останній час помилок, але, впоравшись з цим, ви зможете спокійно переключитися на те, що представляє для вас інтерес. Можлива перемога над давнім суперником-недоброзичливцем. Крім того, вам випаде шанс зробити якнайкраще враження на потенційних ділових партнерів. Спілкування з друзями буде приємним, але навряд чи ви зможете отримати відповіді на всі питання, які вас цікавлять. Важливі зустрічі будь-якого роду призначайте на середину дня – це найкращий період для конструктивного діалогу.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ви справляєтеся зі справами, але дається це не так легко, як напередодні. Тому день виявляється не менш плідним, але більш стомлюючим, ніж минулий. До того ж ви несподівано згадайте про проект, який довго відкладали, і доведеться вкласти максимум сил в його реалізацію, оскільки буде абсолютно очевидно, що результат можна отримати або сьогодні, або ніколи. Досить високим буде нервову напругу, тому близьким людям виявиться непросто з вами порозумітися. До того ж ви не поспішайте пояснити, чому робите ті чи інші вчинки, і дуже ображаєтесь, якщо вас не підтримують.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Цей день проходить спокійніше і приємніше попереднього. Правда, помітних результатів він не принесе, але, по крайней мере, ви будете позбавлені від багатьох хвилювань і переживань. З'являється можливість реалізувати творчі задуми, а разом з нею – люди, готові допомогти вам в реалізації найсміливіших ідей, розділити всі ризики і тяготи. Ви впевнені у швидкому успіху всіх своїх починань. І, хоча впевненість ваша не завжди обгрунтовано, саме її наявність робить вас цікавіше і привабливіше в очах оточуючих. Ви раз у раз опиняєтеся в центрі уваги.