Астрологічний прогноз на 10 липня

Четвер, 10 липня 2014, 08:00
13-й/14-й місячний день (0.00/18.54). Місяць у Стрільці. Фраза дня: Мені в усьому супроводжують процвітання і успіх. Мене підтримує Божественна сила!
Астрологічний прогноз на 10 липня
Насталий день покаже, настільки точно ви слідували рекомендаціям місячного місяця. Сьогодні відбувається енергетична перезарядка, отримайте додаткові сили для здійснення своїх планів і проектів.

Подумайте про свій спосіб життя. Все ви робите, як годиться? Чи Не пора змінити свої звички?

З ранку можна давати в борг і позичати, але тільки невеликі суми грошей. Не ризикуйте і не розраховуйте на швидке збагачення - вплутавшись в авантюру, ви більше втратите, ніж придбаєте.

До двох годин дня добре пройдуть ділові контакти і серйозні покупки, ближче до 17.00 також найбільш відповідний час для ділових розмов і нарад.

Корисна будь-яка фізична робота. Не можна навантажувати зір, вживати духи, краще не дивитися в дзеркало. У цей день часто навалюються скорбота, туга, смуток, меланхолія. Женіть їх геть і займайтеся справою. Якщо тугу не здолати, дайте собі гарне фізичне навантаження.

Здоров'я. День очищення верхніх дихальних шляхів, серця і легенів, корисно прийняти відхаркувальний. Треба намагатися вживати поменше грубої їжі, побільше води. Абсолютно протипоказані навантаження на серце.

Колір дня. В одязі переважні неяскраві, розмиті кольори, особливо сріблясто-синя гама. Відмовтеся від жовтого та помаранчевого.

Камінь дня. Змійовик (очищає і зміцнює енергетичне поле людини, наділяючи душевною рівновагою).