Гороскоп на сьогодні - 14 травня 2015: карусель подій

Четвер, 14 травня 2015, 10:29
Зірки обіцяють насичений день: Ви ледве встигатимете за чергою подій. Час пролетить просто непомітно. Головне, в цьому вирі не упустити з життя важливі моменти. Дотримуйтеся звичного алгоритму дій, сьогодні Вас виручать перевірені способи і методи. В усьому іншому - насолоджуйтеся спонтанністю.
Гороскоп на сьогодні - 14 травня 2015: карусель подій

Телець

Гороскоп Тельців радить не нехтувати порадами друзів і родичів. Вам здається, що Ваша нова пасія дсотойна вищих похвал, але насправді, його персона викликає сильні сумніви у Ваших близьких. Може, варто на якийсь час скинути пелену з очей, щоб потім не було тяжко боляче?

Близнюки

Зірки рекомендують Близнюкам сьогодні направляти зусилля тільки в один бік. Не варто розпилюватися відразу на декілька проектів, тому що, коли забуксує один, відразу ж забуксує інший. Доведіть до розуму один, і тоді другий піде набагато легше. До того ж перший можна надати як свідоцтво Вашої профпридатності.

Рак

Сьогодні Раки проявлять себе як мудрі лідери, що надихають не опускати руки і стійко зустрічати усі життєві перешкоди. Ваш ентузіазм і приклад буде настільки заразливим, що Ваші колеги відкрито висловлять Вам захоплення. Зараз важливо виправдати висловлений Вам кредит довіри.

Лев

Гороскоп Левів на сьогодні обіцяє роботу зі своєю зовнішністю. Вам давно не подобається відображення в дзеркалі - зараз самий час зробити свої контури досконалішими. Призвіть на допомогу силу волі і протримаєтеся день на одній з дієт. Обов'язково зміцніть старання фізичними вправами.

Діва

Сьогодні Діви перебуватимуть не в  кращому настрої. Уранці Ваші страхи і побоювання побічно подтвердяться: на пошті буде лист від керівництва з не найласкавішими коментарями. Зберіться з духом і гідно парируйте. Важливо: не варто виправдовуватися і пояснювати, просто дайте вирішення проблеми.

Ваги

Гороскоп Вагів обіцяє серйозну розмову зі своєю другою половинкою. Зараз сприятливий час, щоб обговорити важливі моменти, що хвилюють Вас. Не бійтеся засудження і відчуження, сміливо говоріть про найголовніше. Просто зберігайте дипломатичність і почуття такту Вас виручить.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони будуть у владі містичних історій. Вам захочеться переглянути свої погляди на екстрасенсорику і навіть в якийсь момент покажеться, що і Ви не позбавлені певних здібностей. Не варто спокушатися і наївно вірити всьому, що приходить в голову.

Стрілець

Стрільцям не варто відмовлятися від підтримки оточення. Не глушіть в собі образи і злість, краще виплесніть свої емоції в жилетку своєї подруги. І Вам стане легше, і подруга порадіє, що змогла Вам чимось допомогти. Навіть найсильніші люди повинні дозволяти собі слабинку, щоб стати потім ще сильніше. Не коріть себе.

Козеріг

День для Козерогів багатий необхідністю блискавично адаптуватися. Зберігайте упевненість і дійте без зволікання - удача на вашому боці. До вечора Ви здивуєтеся, наскільки ефективним був день.

Риби

Гороскоп Риб обіцяє день повний надії і співчуття. Ви несподівано станете дуже корисні для випадкової людини. Вас це надихне і порадує, а надалі новоспечений друг зробить істотну протекцію.

Овен

Сьогодні Овнам краще діяти під прикриттям. Не варто оголошувати подробиці своєї справи, інакше проект ризикує зірватися. Усамітніться і доведіть справу до кінця.