Гороскоп на сьогодні - 17 травня 2015: час для себе

Неділя, 17 травня 2015, 11:14
Гороскоп на сьогодні, 17 травня, для усіх знаків зодіаку. Зірки обіцяють дуже розмірений день. Що важливе: сприятливий час для догляду за тілом і волоссям. Сьогодні будуть вдалі усі косметичні процедури. Також добре влаштувати собі розвантажувальний день.
Гороскоп на сьогодні - 17 травня 2015: час для себе

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 17 травня, обіцяє бажання задовольнити свої амбіції з приводу зовнішнього вигляду. Ви з легкістю витратите переконливу суму на салон краси в прагненні поміняти образ і самоствердитися. Але ніскільки не пошкодуєте, оскільки новий імідж буде вдалим, а перевтілення подарує Вам масу позитивних емоцій.

Близнюки

Зірки обіцяють Близнюкам сьогодні, 17 травня, вдале рішення давніх питань. Вони були пов'язані з пошуком внутрішньої гармонії : вже давно Вас мучить внутрішній протест і невдоволення підсумком деяким своїх вчинків. Рішення, нарешті, з'явиться завдяки літературі з психології і пораді мудрого друга.

Рак

Сьогодні, 17 травня, Раки опиняться в несподіваній ситуації: хтось несподівано зізнається Вам у коханні. Симпатія цієї людини Вас так сильно здивує, що потрібні слова знайдуться не відразу. Не варто відчувати провину за те, що Ви не можете відповісти взаємністю. Просто запропонуйте випити каву і тоді розставте усі точки над «і».

Лев

Гороскоп Левів  обіцяє деяке нерозуміння в роботі з клієнтами. Вам буде складно вгадати бажання, тому краще уточнюйте. Ставте багато навідних питань, і тоді вірогідність помилки зійде нанівець.

Діва

 

Сьогодні Дівам варто ретельно продумати усі дрібниці при втіленні ідеї. Халатність ризикує стати повним провалом Вашої геніальної задумки. Не поспішайте реалізувати задумане, поки є щонайменше відчуття, що деякі деталі вимагають доопрацювання.

Ваги

Гороскоп Вагів на сьогодні пророкує багато спілкування з родичами. Особливу увагу варто приділити молодшим. Між Вами є деякий холодок, продумайте, як його можна нейтралізувати. Сьогодні для цього сприятливий день.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам належить вирішити дуже важливе питання. Це завдання відніме багато часу і зусиль, і довго залишатиметься невирішеною. Але допомога несподівано прийде з боку незнайомця. Це буде найяскравіше враження місяця.

Стрілець

Зірки рекомендують сьогодні Стрільцям зайнятися творчістю. Для цього нарешті з'явився час, тому не зволікайте і пробуйте висловити креативно свої думки і ідеї. А наприкінці дня подумайте: може, це хобі може приносити додатковий дохід?

Козеріг

Сьогодні Козероги хворобливо переживатимуть невдачі на особистому фронті. Не варто так засмучуватися і нарікати на свою привабливість. Це просто неспівпадання, яке могло трапитися з кожним. Вже скоро Ви абсолютно забудете про цей випадок.

Водолій

Зірки радять сьогодні, 17 травня, Водоліям не бути такими критичними до оточення. Інакше, Вам буде дуже складно встановити не лише дружні, але і партнерські стосунки. А це зараз украй важливо для Вашого проекту.

Риби

Гороскоп Риб на сьогодні не радить кидатися грудьми на амбразуру при виконанні своїх обов'язків. Вам захочеться перевищити свої повноваження і зробити більше, але це відгукнеться тільки сильною втомою і не принесе бажаного результату.

Овен

Сьогодні  Овни будуть дуже прискіпливі до оточення. Зайва підозрілість не дозволить Вам сповна насолодитися спілкуванням з новими знайомими. Не поспішайте судити строго, адже без певного кредиту довіри люди не зможуть виявити себе.