Гороскоп на 5 червня 2015

П'ятниця, 5 червня 2015, 09:48
Овен Недоліку в прихильниках у вас не буде, але велика кількість романів доставить вам багато клопоту і муки. Деякі Овни, боячись у черговий раз розчаруватися, вважатимуть за краще більше не ризикувати. Цей день ви можете присвятити ручній роботі, творчості. Рекомендується спокійний і відокремлений спосіб життя.
Гороскоп на 5 червня 2015

Телець

День символізує двоїстість. З одного боку, ви намагатиметеся не занадто втручатися в справи інших, а з іншого - все ж вважатимете за краще бути в курсі усіх проблем і якось впливати на ситуацію. Не звалюйте на себе вантаж відповідальності за життя оточення. Іншій реакції, окрім роздратування, ви не дочекаєтеся.

Близнюки

Можливо, у вас з'явиться суперник. Представників Близнюків можуть переповнювати емоції, з якими вони насилу впораються. Спілкуючись з протилежною статтю, віддавайте перевагу серйозним і довгостроковим стосункам. Це захистить вас від сумнівів і ревнощів.

Рак

З рішучим підходом до справи Раків можуть вселяти довіру. Багато хто поважатиме їх за наполегливість. Не прагніть справити враження на оточення, ви і без того «на висоті».

Лев

Подружнє життя - дуже серйозний і відповідальний крок для Левів, і з цим вони квапитися не будуть. Ви не з тих, кому властиві лірика і романтика. Вам неприємні швидкоплинні романи, тому вибирайте в супутники життя надійну людину.

Діва

Багато представників знаку Діви будуть товариські, активні. Вони здатні вести переговори, добувати потрібну інформацію і використати її у своїх інтересах. Успіх позитивно позначиться на вашому самопочутті.

Ваги

Навіть якщо ви відчули, що в домашніх і житлових питаннях намітилося позитивне зрушення, не варто намагатися умить вирішити усі проблеми. У кращому разі, ви тільки відродите ті конфлікти і розбіжності, які розбурхували вашу сім'ю з початку місяця. Варто просуватися дуже повільно і поступово.

Скорпіон

Положення планет викликає неурівноваженість, напруженість в стосунках, заздрість, невдоволення і схильність вирішувати проблеми силовим шляхом. Не поступайтеся спокусі усунути перешкоду на своєму шляху силою. Все, що викликає у вашій душі заздрість, свідчить про вашу слабкість. Треба позбавитися від негативу.

Стрілець

Настрій затьмарить погіршення самопочуття у людей із слабкою психікою. У них відзначатиметься явне уповільнення органічних функцій, швидке старіння. Такі люди можуть бути підозрілими, хворобливими, переживати гостре відчуття самотності. У важких випадках знадобиться допомога лікаря-психіатра.

Козеріг

Положення планет вказує на небезпеку паніки і навіть істерії. У багатьох вірогідна вимушена розлука. Треба мати неймовірну стійкість і витримку, щоб не озлобитися і стримувати себе в такі моменти.

Водолій

Цей час надбання істини, усвідомлення самого себе як унікальної особи. Вам необхідно усамітнитися, зосередитися, не вплутуватися ні в які авантюри. Інакше вас тут же зіб'ють з шляху істинного.

Риби

Сьогодні ви можете «ходити по краю прірви». Риби виявляться залежні від непорядних людей, що штовхають їх на протиправні дії. Зросте небезпека травм, зокрема переломів ніг, які є найуразливішою частиною вашого тіла. Вам доведеться зробити вирішальний крок, який визначить ваше положення в майбутньому.