Гороскоп на 14 червня 2015 року

Неділя, 14 червня 2015, 21:09
Овен. Сьогодні замість енергії і заповзятливості, багато Овнів демонструватимуть лінь і інертність. Можливо підвищена увага до питань харчування і господарювання, до фінансової сторони подій. Особисті ініціативи Овнів не обіцяють результату, тому діяти краще за обставинами. Комунікабельним Овнам варто тимчасово звузити коло спілкування.
Гороскоп на 14 червня 2015 року

Телець. Сьогодні Тельцям варто покластися на інтуїцію і фізичне самопочуття. Аж до вечора їх організм буде чутливим, окремої уваги і профілактики хвороб потребують проблемні зони. Крім того сьогодні у Тельців можлива підвищена чутливість шкіри, травної системи, області шиї і горла.

Близнюки. Сьогодні безцільній метушні Близнюкам краще віддати перевагу спокійним прогулянкам. Ближче до ночі вірогідні конструктивні думки, але не виключено, що Близнюків також здолає песимістичний настрій. Можливо, Близнюкам подзвонить колега, прийде цікавий лист або відбудеться принципова розмова з партнером.

Гороскоп Рак. Сьогодні Раки чудово відпочинуть, якщо у всьому дотримуватимуться помірності, а також, не стануть йти на поводі у чужих бажань. Разом з практичністю і повагою до реальності, у багатьох представників знаку Зодіаку Раки відмінно працюватиме уява, можливі інтуїтивно вірні припущення відносно майбутнього.

Лев. Сьогодні на тлі зовнішнього подієвого штилю Леви можуть відчути психологічну напругу. Незалежно від того, чи відома їм причина, варто дотримуватися пасивної позиції і не робити нічого серйозного, у тому числі, у фінансовій сфері. Проти ночі небажано вести важливі розмови і коригувати плани, є ризик щось недостатньо розуміти і допустити помилку.

Діва. Сьогодні Дів чекає спокійний день. Пристрасті уляжуться, погляд на ситуацію стане реалістичнішим. Вечір може піднести вам сюрприз, який залишить подвійне враження і дасть поживу для роздумів. Не виключено, що Діви сьогодні засидяться допізна або навіть проведуть безсонну ніч, намагаючись знайти відповідь на своє питання.

 

Ваги. Сьогоднішній день для Вагів не сприяє змінам, не розташовує до метушні і поспіху. Можлива сильна прихильність до певних речей, зайняття, блюд. У любовній симпатії можуть бути видимими елементи залежності. Пильного контролю потребує особистий і, особливо, спільний бюджет. Має сенс провести інспекцію ресурсів і наново звести баланс.

Скорпіон. Сьогодні плани Скорпіонів аж до кінця дня залежатимуть від настрою партнерів і близьких. Чим ближче ніч, тим більше з'являтиметься неясностей. Можливо наростаюче занепокоєння у зв'язку з фінансовими питаннями, особливо заборгованостями і передбачуваним лімітом коштів. Також сьогодні Скорпіонам бажано позбавитися від нав'язливих думок, інакше сон буде тривожним і вам буде важко виспатися.

Стрілець. Сьогодні до Стрільців можуть дійти чутки і плітки, можлива і пряма дезінформація. Стрільцям також можуть зробити пропозицію, до якої вони доки не готові. В цьому випадку, краще не квапити події. Стрільці можуть відмовитися, узяти час на роздуми або проігнорувати запит.

Козеріг. Сьогоднішній день порадує Козерогів стабільністю і загальним позитивним настроєм, що дозволяє відчути смак до життя. Зльоти почуттів і приливи натхнення маловірогідні, емоційний фон стане рівніший. Щоб Козерогам зберегти позитивні гармонійні відчуття як можна довше, аж до ночі їм варто не порушувати свій спокій думками про роботу, обов'язки, здоров'я, про які-небудь неприємні вам дрібниці.

Водолій. Якщо Водолії працюють із словом (журналіст, перекладач) або з художніми образами, то вони сьогодні можуть провести всю ніч, фіксуючи свої думки і знахідки. Зірки підказують Водоліям, що це будуть усього лише ескізи, яким пізніше доведеться наново надати форми. Закохані Водолії сьогодні отримають романтичні або інтригуючі вісті від коханих, або самі напишуть (подзвонять) тим, кого люблять.

Риби. Сьогодні головним засобом спілкування Риб зі світом будуть органи чуття. Може посилитися тактильна чутливість, тяга до окремих видів їжі. На ніч Рибам корисно дати їжу своїй уяві і інтелекту (шанувати книгу, подивитися фільм). Сокровенні думки Рибам сьогодні краще довірити найвірнішому і мовчазнішому співрозмовникові - особистому щоденнику.