Гороскоп на сьогодні - 13 серпня 2015: до мети напролом

Четвер, 13 серпня 2015, 10:07
Гороскоп на сьогодні, 13 серпня, для усіх знаків зодіаку. Зірки попереджають про те, що успіх сьогодні чекає тільки тих, хто уміє відрізняти зерно від плевел і відділяти мух від котлет. Іншими словами, будьте цілеспрямовані і ідіть прямо до своєї мети, не відволікаючись на другорядні завдання.
Гороскоп на сьогодні - 13 серпня 2015: до мети напролом

Лев

Левам, сьогодні, 13 серпня, зірки обіцяють несподіване знайомство, яке з перших же хвилин переросте в яскраві і пристрасні почуття. Ситуація загостриться тим, що ця людина буде скована, але готова на все, щоб завоювати Ваше розташування.

 

Діва

Діви сьогодні, 13 серпня, радітимуть, як дитина: хтось з родичів піднесе Вам величезний подарунок. Ви просто сторопієте від радості і будете невимовно вдячні людині, що покращила ці сірі будні.

Ваги

Вагам сьогодні, 13 серпня, доведеться приймати декілька рішень на ходу. Це день спонтанності і Вам доведеться пройти цей тест на адаптацію. Від Вашої кмітливості і уміння зберігати нервовий баланс залежить, чи зможуть обставини вибити Вас з сідла.

Скорпіон

Сьогодні, 13 серпня, Скорпіони не встоять перед бажанням зробити велику покупку для будинку. Увечері Ви повідомите новину вдома. Спочатку новинка викличе захват у рідних, але потім... може, не варто говорити вартість?

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 13 серпня, не рекомендує займатися фінансовими операціями. Виключіть будь-які звернення у банк. Небажаний шопінг. Вже через декілька днів ситуація покращає.

Козеріг

Козерогам сьогодні, 13 серпня, варто бути розбірливішою у своїх словах. Ви ризикуєте скривдити своєю нестриманістю близьку людину, і до кінця дня це тривожитиме і Вас, і його.

Водолій

Сьогодні, 13 серпня, Водолії будуть трохи не в собі через хвилювання з приводу майбутнього вечірнього заходу.  Після того, як близькі і колеги своїми напутніми словами нададуть Вам упевненості, Ви дозволите собі келих шампанського, і усі страхи, як рукою зніме.

Риби

Зірки попереджають Риб сьогодні, 13 серпня, що причиною депресії і апатії в роботі може стати Ваша ж власна невпевненість у своїх силах. Будьте сміливіші. Не чекайте доки Вас помітять.

Овен

Овнам сьогодні, 13 серпня, нелегко працюватиме через черги дзвінків від родичів. Вам доведеться призвати на допомогу усе своє самовладання, щоб спокійно пояснити, як важливо Вам працювати, не відволікаючись на сторонні завдання. Але краще сказати це металевим голосом, чим нервувати і постійно грубити в трубку.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 13 серпня, попереджає про іспит на психологічну витривалість. Сьогодні усі неначе змовилися: раз у раз мацатимуть Вас на витривалість і витримку. Постарайтеся винести цей день нерозуміння. Вже завтра буде набагато легше.

Близнюки

Сьогодні, 13 серпня, Близнюкам буде складно знайти нові шляхи рішення і застосувати нещодавно отримані знання. Це не повинно стати приводом для самоїдства. Перший млинець грудкою. Пробуйте і намагайтеся.

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 13 серпня, обіцяє бажання прикрашати і прикрашатися. Удома з ранку Ви приготуєте сніданок, як в кращих ресторанах міста, надінете найелегантніший наряд і до кінця дня вислуховуватимете компліменти.