Гороскоп на 16 серпня 2015 року

Неділя, 16 серпня 2015, 10:41
Овен. Овнам сьогодні слід доводити до логічного кінця усі початі справи і проекти. Якщо Овни зупиняться насередині шляху, виконуючи відповідальне завдання, високий ризик, що комусь із заповзятливіших коллег дістануться усі лаври переможця.
Гороскоп на 16 серпня 2015 року

Телець. Тельці сьогодні вступлять в конфлікт з кимось з домочадців. До суперечки, яка розгориться через сущу дрібницю, поступово підключаться усі їх родичі, і ситуація прийме загрозливі масштаби.

 Близнюки. Сьогодні Близнюкам доведеться ще раз замислитися відносно свого подальшого майбутнього на нинішньому місці роботи. Висока вірогідність, що сааме сьогодні ви підпишіть заяву про звільнення і відправитеся підкорювати нові професійні горизонти.

Рак. Ракам сьогодні таланитиме у всьому, що пов'язано з бізнесом і підприємництвом. Увечері, перераховуючи свій капітал, Раки з приємним здивуванням відзначать, що у сфері їх фінансів явно намітиласят енденція до зростання.

Лев. Левам сьогодні належить повною мірою проявити свої лідерські якості. Леви зможуть усунути конфлікт між своїми колегами, а потім згуртують цих людей для реалізації дуже трудомісткого, але при цьому досить перспективного проекту.

Діва. Сьогодні Дівам слід відмовитися від будь-якого роду інновацій і експериментів. Запорукою успіху Дів сьогодні стане консервативний підхід і до того, що відбувається у сфері почуттів, і до вирішення численних професійних питань.

Ваги. Вагам сьогодні не варто брати на себе турботи і обов'язки іншої людини. Поки Ваги витрачають дорогоцінний час на виконання чиїхсь справ, їх власні проблеми і труднощі досягнуть свого апогею.

Скорпіон. Скорпіони сьогодні витратять багато сил, щоб вичислити "Іуду" у своєму оточенні. Коли припущення Скорпіонів про те, що ним є їх близький друг, остаточно підтвердяться, вони відчують сильну злість, на зміну якої прийде почуття моральної спустошеності.

Стрілець. Стрільцям сьогодні без жодних зусиль вдасться добитися величезного службового авторитету. Завдяки щасливій випадковості і колеги, і вище керівництво буде вимушене визнати, що Стрільці є просто незамінним фахівцем.

Козеріг. Козероги сьогодні відмовляться вислухати позицію своєї другої половинки. Думка Козерогів залишиться непохитною - Козероги і ця людина повинні на якийсь час розлучитися, щоб в розлуці подумати над майбутнім їх хворобливих стосунків.

Водолій. Водоліям сьогодні не захочеться думати про поганий або нарікати над своїми минулими невдачами. Водолії сміливо дивитимуться в очі своїй долі і не побояться її змінити, вчинивши дуже ризикований і нетривіальний вчинок.

Риби. Риби сьогодні випробують дефіцитне залежності і свободи. На роботі потужним обмежувачем для Риб стане суворий бос, а вдома – їх друга половинка або старші родичі.