Гороскоп на 23 вересня 2015 року

Середа, 23 вересня 2015, 01:23
Овен Сьогодні Овнам краще відмовитися від важливих і трудомістких справ. Надмірні навантаження можуть принести тільки шкоду.
Гороскоп на 23 вересня 2015 року

 Телець

Сьогодні Тельцям може здатися, що все втратило сенс, але їм варто постаратися не впадати в паніку, адже після дощу завжди визирає сонечко. Тельцям варто просто постаратися правильно розподілити пріоритети і сміливо йти до заданої мети.

 Близнюки

Сьогодні Близнюків чекає вкрай негативний день. Близнюкам варто постаратися відкласти на більш пізній час великі фінансові операції. Постаратися не купувати сьогодні нерухомість, можливий ризик великої переплати.

 Рак

 Успіх Ракам сьогодні повністю забезпечений. Можливий новий роман, або повернення старої любові. Ракам не варто піддаватися на обман і наклеп, це все провокації.

 Лев

 Сьогодні Львів, можуть очікувати незаплановані витрати. Деякі люди з оточення Львів, цього дня можуть ними маніпулювати, давлячи на жалість. Левам варто проявити твердість характеру і не піддаватися на провокацію.

 Діва.

Великий захід під девізом: "Прощай літо!". Літо, побачивши таку справу, від гріха подалі вирішив трохи затриматися.

 Ваги

Сьогодні у Терезів будинку буде шумно і весело, і причина тому - добрі друзі, яких чимало.

 Скорпіон

Здоров'я і особиста чарівність Скорпіонів, сьогодні будуть знаходитися на високому рівні, що дозволить їм впоратися з будь-якою справою. Вдалим буде день, для людей творчих професій, адже їм вдасться значно просунутися до наміченої мети. У другій половині дня, у близької для Скорпіонів людини, може дещо погіршитися здоров'я, але засмучуватися не варто, це не дуже серйозно.

 Стрілець

Стрільці включили командирську залозу і з захватом командуєте своїми домашніми. Вони не ремствують, на їх обличчях усмішки. Схоже, їм це навіть подобається.

 Козеріг

Сьогодні Козерогів чекає день азарту. Але, роблячи ставки або укладаючи парі, Козерогам варто не втрачати почуття міри і відчуття реальності.

 Водолій

У роботі і в бізнесі, а також щодо грошей слід бути дуже обережними - навіть мелькаючи неточність може дорого обійтися. Крім того, в оточенні Водоліїв є людина, яка дуже корисливий і також дуже нечесний. В результаті його дій Водолії можуть сильно постраждати фінансово.

 Риби

Невичерпний вигадник, Риби знову придумали щось неймовірне. Хто охає, хто в захваті - нейтральних немає.