Гороскоп на 26 вересня 2015 року

Субота, 26 вересня 2015, 01:51
КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII - 20.I) Активізуються партнерські стосунки. У поведінці переважатиме прагнення до порядку і деякий прагматизм в емоціях і стосунках. Не слід чекати від будь-якої діяльності швидких результатів.
Гороскоп на 26 вересня 2015 року

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I - 19.II)

День символізує обмани, наклеп. Всякий рух вперед буде уповільнено. Не слід займатися ризикованими підприємствами або пускатися в явні авантюри. Постарайтеся зберігати спокій. Вірогідність проблем із здоров'ям дуже велика. Хвороби у багатьох Водоліїв можуть бути в крайньому ступені небезпечні.

РИБИ (Pisces, 20.II - 20.III)

День сприятливий для великих придбань, проведення святкових заходів, організації концертів і виставок, творчих зустрічей. Ймовірно, що ваш будинок буде наповнений цікавими людьми. Якщо ваші плани виявляться переконливими і перспективними, то ви можете притягнути до своєї діяльності надійних партнерів. Спілкування може бути плідним.

ОВЕН (Aries, 21.III - 20.IV)

Сприятливий день. Ви з успіхом зможете реалізувати себе в підприємницькій діяльності і у сфері мистецтва. День повний нових зустрічей, несподіваних знайомств, у зв'язку з чим зірки попереджають про непередбачені витрати. Прагнення до порядку і деякий прагматизм в емоціях допоможуть уникнути непорозумінь.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV - 21.V)

Найімовірніше, цей день запам'ятається вам як день значних коригувань довгострокових життєвих планів, пов'язаних або з отриманням нового місця, або з новою цікавою роботою. Приготуйтеся до проблем або до кадрових перестановок. Можливий конфлікт з керівництвом. У другій половині дня вірогідні неприємні новини, які зможуть вивести вас з рівноваги, ударивши по настрою або самопочуттю.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V - 21.VI)

Не засмучуйтеся, якщо день здасться вам нелегким. Бережіть сили. Зверніть увагу на людей, що оточують вас,- не виключено, що, захопившись своїми ідеями і прагненням до матеріального благополуччя, ви зараз упускаєте можливість, про яку давно мріяли. У спілкуванні зберігайте спокій, не розжарюйте атмосферу. Вірогідні спори з колегами або начальством. Постарайтеся знайти компроміс - і все улагодиться. Сьогодні не виключені невеликі проблеми із здоров'ям.

РАК (Cancer, 22.VI - 22.VII)

Якщо в попередні дні ви уберегли себе від дурниць, то зумієте по-новому поглянути на минулі події і зробити правильні висновки. В результаті ви відчуєте повноту життя і бажання діяти. Зараз ви будете здатні доставити багато приємних хвилин і собі та іншим.

ЛЕВ (Leo, 23.VII - 23.VIII)

Сприятливий день - день рівноваги, гармонії з навколишнім світом, справедливості. Вдалий час для ділових операцій - ви з успіхом зможете реалізувати себе в  підприємницькій діяльності, хоча особливих фінансових прибутків чекати не доводиться. День повний нових зустрічей, несподіваних знайомств, що зумовить деякі зміни у вашому оточенні: поява нових людей прискорить просування вашого проекту або, навпаки, дозволить вам брати участь в нових проектах.

ДІВА (Virgo, 24.VIII - 23.IX)

Сприятливий день. Ви з успіхом зможете реалізувати себе в підприємницькій, фінансовій діяльності і у сфері мистецтва. Активізуються партнерські стосунки. У поведінці переважатиме прагнення до порядку і деякий прагматизм в емоціях: емоції розкладені по поличках -для кого яка. Уся ваша діяльність буде спрямована на досягнення швидких результатів.

ТЕРЕЗИ

Критичний день. Ситуація складатиметься зовсім не так, як передбачалося. Не виключена випадкова травма або хвороба, які можуть завадити виконанню намічених справ. Сьогодні будьте гранично обережні в стосунках з партнерами. Краще не проявляйте зайвих амбіцій, і ваші стриманість і тактовність будуть згодом оцінені належним чином. Увечері можливі приємні події і вісті.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X - 22.XI)

День сприятливий для нових починів у усіх сферах життя. Усі справи, початі сьогодні, успішно розвиватимуться. Але пам'ятаєте, що запаморочливі успіхи можуть призвести до самовтіхи. Ваші амбіції, зарозумілість і відчуженість принесуть багато неприємностей. Контролюйте прояв сили і категоричності. Ці якості можуть викликати роздратування оточення.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI - 21.XII)

Прямолінійність в судженнях або імпульсивність у вчинках може негативно відбитися на стосунках з близькою людиною. Можливо, ваша захопленість і прагнення до матеріального благополуччя закрили від вас істинний стан справ. Постарайтеся знайти компроміс - і все улагодиться.