Гороскоп на 17 лютого 2016 року

Середа, 17 лютого 2016, 01:10
Гороскоп на 17 лютого 2016 Козеріг. Зірки дозволяють Козерогам передбачати ситуацію, розпізнавати дійсні причини явищ, усувати всякі перешкоди в реалізації планів, протистояти насильству. Світ дзеркальний. Убивши дракона, ми самі стаємо драконами. Перемогти зло насильством неможливо. Треба дістатися до суті, до причини зла і усунути помилку, перепрограмувавши зло на добро.
Гороскоп на 17 лютого 2016 року

Гороскоп на 17 лютого 2016 Водолій. Вірогідні запрошення на урочистості та презентації. Водолії можуть опинитися перед проблемою вибору подарунка. В основному вони будуть орієнтуватися на власні смаки та уподобання: що подобається їм, то має сподобатися і адресату. Постарайтеся не купувати речі екзотичні, чужорідні для культури того, кому вони призначаються. Самі з обережністю приймайте подарунки від іноземців та іногородніх людей. Пам'ятайте, що таким чином ви стаєте уразливими перед ними.

 

Гороскоп на 17 лютого 2016 Риби. Ймовірно, будь проявлена ​​вами ініціатива обернеться помітним успіхом, тому сміливо плануйте на цей вівторок найважливіші зустрічі та заходи. Якщо ви давно хотіли змінити існуючу оплату вашої праці, то сьогодні саме час зробити кроки в цьому напрямку.

 

Гороскоп на 17 лютого 2016 Овен. Небезпека неправильних рішень, яка загрожувала в першій половині місяця, зникла, тому ніхто не заважає здійсненню задуманого. Ваші дії повинні бути активними, але скритними. Трудіться старанно, і скоро ваші зусилля увінчаються успіхом.

 

Гороскоп на 17 лютого 2016 Телець. Тенденції попереднього дня тривають. Ймовірно, що великий обсяг робіт очікує працівників соціальних та міграційних служб, готельного бізнесу, паспортистів, митників, туроператорів. Намагайтеся швидко розпізнавати каверзи і вчіть, що сьогодні особиста ініціатива не буде схвалена начальством.

 

Гороскоп на 17 лютого 2016 Близнюки. Сьогодні можуть проявитися недоліки у вже діючих договорах, несумлінність представників влади, юристів. Це негативно позначиться на вашому фінансовому становищі. Не можна втрачати почуття реальності, оскільки багато плани будуть бачитися вам в рожевому кольорі, а легка удача призведе до необережності.

 

Гороскоп на 17 лютого 2016 Рак. День сприяє Ракам-керівникам. Завдяки своїй завзятості і працьовитості Рак швидко займе керівний пост і постарається зробити для своїх підлеглих все, що в його силах. Жарти в сторону. Ви повинні проявити себе серйозним, навченим досвідом людиною. Посміятися можна тільки над фірмою, що залишилася в дурнях.

 

Гороскоп на 17 лютого 2016 Лев. Зірки обіцяють удачу студентам, науковцям, працівникам культосвітніх організацій. Положення планет направить активність Львів убік професійного вдосконалення. Залиште свої мріяння на вечір. Ймовірно, ваші думки зайняті захоплюючими ідеями та новими планами, але від службових обов'язків нікуди не дінешся.

 

Гороскоп на 17 лютого 2016 Діва. У цей період може загальмуватися просування справ, можуть перерватися контакти і зв'язки, на які ви робили ставку. Наберіться терпіння, не реагуйте занадто емоційно на що відбувається, не драматизуйте дрібні неприємності. Вони бувають у кожного. І це зовсім не привід для розладу. Успіх все одно буде з вами.

 

Гороскоп на 17 лютого 2016 Терези. Ваш бізнес в цілому буде успішним завдяки дружнім зв'язкам і неформальним домовленостям. Вашим планам буде супроводжувати удача, ви завоюєте заслужений авторитет. Проте вам слід проявити пильність: партнери можуть діяти не в ваших інтересах і за вашою спиною.

 

Гороскоп на 17 лютого 2016 Скорпіон. У першій половині дня можна розраховувати на допомогу у вашій діяльності від одного з батьків або друзів. Не відмовляйтеся від допомоги з причини своєї гордині. Повірте, що допомога близьких врятує вас від важкої залежності.

 

Гороскоп на 17 лютого 2016 Стрілець. Схильність Стрільців до суперечок і конфліктів у цей період може серйозно завадити їх подальшому просуванню по службі і професійному зростанню. Не ідеалізує своє оточення. Будьте готові до того, що на вашому шляху можуть попадатися чванливі люди або самозакохані егоїсти, не здатні оцінити вас по достоїнству.