Астрологічний прогноз на 11 березня 2016 року

П'ятниця, 11 березня 2016, 01:17
Переважно сприятливий, оптимістичний день. Однак у спілкуванні та ухваленні рішень намагайтесь обійтися без крайнощів. Не все у світі біле та чорне. Вникайте у тонкощі, йдіть на певні компроміси.
Астрологічний прогноз на 11 березня 2016 року

Ранок та перша половина дня продовжить настрої і тенденції  вчорашнього понеділка. При ухваленні рішень шукайте нові підходи, частіше враховуйте підказки власної інтуїції. А ще прислухайтесь, що кажуть жінки та діти – у них сьогодні неабияка творча фантазія.

У другій половині дня, щоб уникнути помилок і нервової метушні у середу, сплануйте найважливіші справи на завтра, зробіть хоч якісь «домашні заготовки» - чорновики письмових робіт або документів або ж напівфабрикати для домашніх страв.

Добре приділити цей час навчанню, дому, господарству, сім`ї, близьким людям, дітям. Корисно попрацювати м’язами, зайнятися спортом чи прибиранням, гуляти на свіжому повітрі.

Вечір - не зовсім вдалий час для участі в масових заходах та алкогольних посиденьок. Уникайте розмов з незнайомцями. Якщо для вас важливий власний спокій і здоров`я - тримайтеся від гріха подалі.