Гороскоп на 25 березня 2016 року

П'ятниця, 25 березня 2016, 04:37
Емоційно нестійкий день. Як провести його на позитиві — радять астропсихологи.
Гороскоп на 25 березня 2016 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

День сприятливий для спілкування. Життєвий потенціал на високому рівні. Не виключена поява впливових людей, які нададуть допомогу в ваших починаннях. Успіх можливий в справах, що вимагають індивідуального підходу і внутрішньої зосередженості.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День любові, відмови від суєтних дрібниць, переходу на нове коло розвитку. Розташування зірок обіцяє удачу. Ви знайдете підтримку і розуміння у людей, яких до цього не вважали своїми друзями. Сімейне дозвілля зміцнить впевненість у собі і заспокоїть.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує об'єднання людей, сприятливий для укладення шлюбу, зачаття, нових знайомств і подорожей. Близький друг надасть вам неоціненну послугу, і ви ще раз переконаєтеся в його відданості вам. Відносини з обранцями складуться гармонійно. Ви можете бути спокійні, щасливі і задоволені один одним.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Не виключена фінансова удача, пов'язана з виграшем або вдалою покупкою. Для чоловіків-Овнів ймовірно цікаве знайомство або романтичне побачення. Жінкам-Овнам зірки радять не наполягати на своїй думці в ймовірному суперечці з партнером - це може послужити приводом для образи.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Зірки радять проаналізувати минулий шлях і постаратися позбутися від помилок і помилок. Незавершені справи можуть принести неприємності і зажадати від вас багато зусиль або грошових витрат. Сприятливий день. День любові, відмови від суєтних дрібниць, переходу на нове коло розвитку. Спілкування з партнерами по роботі протипоказано, а ось старі друзі або родичі можуть дати слушну пораду. У другій половині дня посилиться творчий потенціал і інтуїція. Сни можуть бути пророчими і змінити вашу долю. Спіймана птах - хороший знак, пташина трель - до розчарування від нерозважливих вчинків.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Ймовірно, вас чекає швидке підвищення по службі, але перш доведеться виконати відповідальне доручення керівництва. Зірки рекомендують братися тільки за ті справи, в яких ви повністю розбираєтеся. Відповідальний період: уникайте експериментів, дійте тільки перевіреними способами. Увечері постарайтеся уникнути прагнення домінувати: ви ризикуєте потрапити в незручне становище або стати причиною чергового конфлікту.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Якщо протягом тижня ви вберегли себе від дурниць, то ви відчуєте повноту життя і бажання діяти. День сприятливий для активного відпочинку і втілення творчих планів. Можливо, вам доведеться вибирати між улюбленою справою і домашніми обов'язками. Внаслідок вашої нестриманості можуть виникнути непорозуміння.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День сприятливий для перспективного планування і оцінки власного становища. Ідеї, про які ви думали протягом останнього часу, здатні принести швидкий і вагомий результат. Організаторські здібності допоможуть знайти кошти для реалізації намірів.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День сприятливий для спілкування, нових знайомств, встановлення ділових контактів, вирішення побутових проблем. Не виключена поява впливових людей, які нададуть допомогу в ваших починаннях. Життєвий потенціал на високому рівні. Ймовірно, сьогодні будь-яка справа вимагає від вас набагато менше зусиль і часу, ніж ви припускали.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День сприятливий для активного відпочинку, фізичних вправ або роботи на відкритому повітрі. Забудьте поки про професійні проблеми і старих уподобаннях. Двоїстість вашої натури може негативно позначитися на відносинах з оточуючими. Тому постарайтеся визначитися в важливих питаннях, інакше друга половина дня засмутить вас сімейними неприємностями.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Сьогодні для вас краще індивідуальна робота, ніж колективна праця. Не чекайте участі і допомоги. Найскладніші проблеми розглядайте холоднокровно. Рекомендується провести вечір на самоті. Щоб заспокоїтися, займіться улюбленою справою, відклавши всі домашні клопоти. При дотриманні рекомендацій до кінця дня ймовірно встановлення рівноваги.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Серйозний період, пов'язаний з прийняттям відповідальних рішень. Зірки радять не експериментувати - дійте тільки перевіреними способами. Можливо, жінкам-Стрільцям належить вибір між романтичним захопленням і домашніми обов'язками. Чоловіки-Стрільці можуть планувати чергову подорож.