Гороскоп на 28 березня 2016 року

Понеділок, 28 березня 2016, 00:17
Непростий початок робочого тижня. Навряд чи комусь дадуть відсидітись у тихому затишному місці. Але…
Гороскоп на 28 березня 2016 року

Овен

Гороскоп на сьогодні обіцяє Овнам метушливий і клопіткий день. Будьте уважніше до нових людей, що з'явилися у вашому оточенні. Ймовірно, що вони виявляться не зовсім надійними. Також гороскоп на 28 лютого 2016 Овнам говорить звернути особливу увагу на здоров'я. Сьогодні можуть виникнути серйозні проблеми.

Телець

Гороскоп на сьогодні Тельцям пророкує максимальну активність і працездатність. У першу половину дня про відпочинок доведеться забути — суєта і турботи не дадуть присісти ні на секунду. Зате ввечері з'явиться можливість приємно провести час серед друзів чи в колі сім'ї. Згідно з любовного гороскопу на 28 лютого 2016 у Тельців відпочинок, цікава бесіда і легкий флірт стануть найкращими ліками від втоми.

Близнюки

Гороскоп на сьогодні Близнюкам каже, що день несе подвійну характеристику. Ймовірно, обмани, наклеп чи непорозуміння будуть заважати духовному прогресу, колективним діям і творчості. Гороскоп на 28 лютого 2016 Близнюкам радить з обережністю поставитися до нових знайомств.

Рак

Згідно гороскопу на сьогодні Ракам обіцяє дуже активний день. Про відпочинок доведеться забути — тільки суєта і турботи будуть супроводжувати вас в цей час. Але нічого не поробиш — доведеться з цим змиритися. Зате гороскоп на 28 лютого 2016 Ракам радить вечір присвятити відпочинку.

Лев

Гороскоп на сьогодні Левам пророкує В особистому житті ймовірні конфліктні ситуації або незадоволення існуючим положенням справ. Можливий душевний дискомфорт, знесилення, поганий настрій. Гороскоп на 28 лютого 2016 Левам радить звернути увагу на взаємини з супутником. Не виключені зрада або обман.

Діва

Гороскоп на сьогодні Дівам обіцяє напружений період. Виключіть нові знайомства або спілкування з неприємними людьми. Стороннє вплив призведе до негативних результатів. Також гороскоп на 28 лютого 2016 Дів попереджає про ризик виникнення конфліктів практично на рівному місці.

Терези

Гороскоп на сьогодні Терезам пророкує день з подвійною характеристикою. Щоб уникнути неприємностей з обережністю поставтеся до нових знайомств. Люди, з якими ви познайомитеся в цей день, можуть зіграти у вашому житті негативну роль. Можливо, у вас з'являться нові ідеї, які змінять ваш імідж. Однак гороскоп на 28 лютого 2016 Терезам каже, що поки не варто ділитися з ким-то планами на майбутнє.

Скорпіон

Гороскоп на сьогодні Скорпіонам обіцяє сприятливий день для розвитку кар'єри. Ви цілком можете розраховувати на успіх у розпочатих справах. Також гороскоп на 28 лютого 2016 Скорпіонам не рекомендує займатися чимось новим, краще розберіться зі старими проблемами, документами.

Стрілець

Гороскоп на сьогодні Стрільцям говорить, що ваші активність, відповідальність та ентузіазм можуть створити сприятливі умови для зміцнення сімейного комфорту або матеріального добробуту. Згідно гороскопу на 28 лютого 2016 Стрільців, головне — не упустити свій шанс.

Козеріг

Гороскоп на сьогодні Козерогам пророкує день активної боротьби з спокусами. Сьогодні може статися щось, що серйозно вплине на ваші справи або стан здоров'я. Згідно з прогнозами зірок в гороскопі на 28 лютого 2016 Козерогам, розбіжності, впертість у відстоюванні своєї думки або небажання прислухатися до аргументів партнера можуть порушити рівновагу і довірчу обстановку.

Водолій

Гороскоп на сьогодні Водоліям каже, що ви можете потрапити в дивні, загадкові, непередбачені обставини. Людям з консервативним поглядом на життя цей день загрожує руйнуванням особистості. Щоб не зламатися, вам потрібно навчитися гнучкості. Згідно гороскопу на 28 лютого 2016 Водоліям доведеться міняти сформовані відносини, усталені зв'язки, звичні методи.

Риби

Гороскоп на сьогодні Рибам радить бути більш уважними до нових людей, що з'явилися у вашому оточенні. Ймовірно, що вони виявляться не зовсім надійними. Згідно гороскопу на 28 лютого 2016 Рибам приділіть час своїй дозвіллю: сходіть в кіно, займіться цікавим хобі або просто зробіть косметичні процедури.