Гороскоп на 2 квітня 2016 року

Субота, 2 квітня 2016, 00:41
Спокійний, приємний день, якщо його присвятити собі. Чим краще зайнятися – читайте далі.
Гороскоп на 2 квітня 2016 року

Овен

Гороскоп на сьогодні Овнам день обіцяє прибутку і доходів. Для вас настав час сміливих і рішучих дій. Згідно з прогнозами зірок, ви накопичили великий потенціал. Гороскоп на 2 квітня 2016 Овнам каже, що є сенс інтенсивно попрацювати, хоч помилок вам і не минути.

 Телець

Гороскоп на сьогодні Тельців попереджає, що деяким представникам знаку сьогодні доведеться зіткнутися зі своїми труднощами і вирішувати проблеми. За гороскопом на 2 квітня 2016 Тельцям пора проявити великодушність і поступитися. Уникайте суперечок і будьте менш активні там, де від вас нічого не чекають.

 Близнюки

Гороскоп на сьогодні Близнюкам обіцяє сприятливий період для творчої діяльності, будівництва, активного відпочинку на свіжому повітрі. У цей день краще проявити стриманість, увагу і великодушність. Всесвіту не вистачає ваших добрих справ, тому саме час на ними працювати. Любовний гороскоп на 2 квітня 2016 Близнюкам говорить знаходити компроміс у складних ситуаціях і не провокувати конфлікт.

 Рак

Згідно гороскопу на сьогодні у Раків — сприятливий день для творчої діяльності. Відновиться баланс між почуттями і вчинками. Спілкування з прекрасним допоможе вам позбавитися від накопичених негативних емоцій. Також гороскоп на 2 квітня 2016 Ракам радить поберегти нерви, щоб не впасти в депресію .

Лев

Гороскоп на сьогодні Левам говорить, що в цей період багато представників знаку будуть мати воістину пробивною силою, з'єднаної з психологічною стійкістю, тому ніякі перешкоди не встоять перед їх натиском. Згідно гороскопу на 2 квітня 2016 Левам важливо спрямувати свій енергетичний потенціал у правильне русло.

 Діва

Гороскоп на сьогодні Дівам обіцяє несприятливий день для далеких поїздок і спілкування з незнайомими людьми. Згідно з любовного гороскопу на 2 квітня 2016 Дівам сьогодні варто піти на романтичну зустріч або самим організувати сюрприз для других половинок. Спільний дозвілля принесе багато хороших емоцій.

Ваги

Гороскоп на сьогодні Терезам прогнозує енергетично позитивний день. У цей період підвищена працездатність пов'язана з отриманням космічної енергії. Згідно гороскопу на 2 квітня 2016 Терезам сьогодні сприятливо починати нові справи.

 Скорпіон

Гороскоп на сьогодні Скорпіонам говорить про можливе емоційному сплеску. Цілий букет несподіваних подій і звісток здатний навіть збити вас з пантелику. Ви можете не встигати слідкувати за всім, що відбувається, розмірковувати, робити висновки. Але згідно з гороскопом на 2 квітня 2016 Скорпіони вже до кінця дня зможуть у всьому розібратися і навіть використовувати ситуацію на свою користь.

 Стрілець

Гороскоп на сьогодні Стрільців попереджає, що день буде досить бурхливий і складний. Можуть статися серйозні зміни в професійному та особистому житті Стрільців. Але зірки кажуть, що одне з ваших достоїнств — віра. Вірте в те, що ви здатні багато чого досягти. Згідно гороскопу на 2 квітня 2016 Стрільцям потрібно проявити себе, щоб задовольнити свої амбіції.

 Козеріг

Гороскоп на сьогодні Козерогам радить уникати гучних компаній і застілля. В цей день вам краще побути наодинці з собою і поповнити енергію. Згідно з прогнозами зірок в гороскопі на 2 квітня 2016 Козерогам не вистачає позитивних емоцій. Може пора сходити на прогулянку в парк, весняний пікнік або в кіно?

 Водолій

Згідно гороскопу на сьогодні Водоліям рекомендує уникати різких, категоричних висловлювань або розмови на підвищених тонах. Проявіть гнучкість і великодушність: поступіться, не давайте пристрастям захопити вас в конфлікт. Гороскоп на 2 квітня 2016 Водоліїв попереджає про можливі підлості з боку людей, яким довіряєте.

 Риби

Гороскоп на сьогодні Рибам говорить про ймовірності прийняття рішення з якого-то гостро стоїть питання, який багато разів відкладався в довгий ящик. Інтуїція вам підкаже, з чого почати, взявшись за найважчі проекти. У будь-якому разі, згідно з гороскопом на 2 квітня 2016 Рибам доведеться проявити всю свою енергію, багату фантазію, майстерність і винахідливість.