Гороскоп на 6 квітня 2016 року

Середа, 6 квітня 2016, 01:52
Цікавий, творчий і водночас неспокійний, непередбачуваний день - завтра - Новий Місяць (Молодик). Як зробити середу приємною і продуктивною – радять астропсихологи.
Гороскоп на 6 квітня 2016 року

Гороскоп на 6 квітня 2016 Козеріг.

У тих, хто планував придбати нерухомість, з'явиться хороший шанс втілити свої задуми в життя. При виборі одного з варіантів не нехтуйте деталями, до всього ставитеся серйозно. Перш ніж придбати нерухомість, наведіть довідки про життя і долі людей, раніше володіли нею.

 

Гороскоп на 6 квітня 2016 Водолій.

Сьогодні ймовірно отримання важливої ​​інформації в навчанні і науковій діяльності. Можливо багато вдалих пропозицій про роботу, які також можна сприйняти як посмішку фортуни. Саме час зайнятися самоствердженням і створенням власного іміджу.

 

Гороскоп на 6 квітня 2016 Риби.

Непогана пора для виконання відповідальних завдань, що вимагають терпіння, акуратності й уваги. Вам доведеться встигати на всіх фронтах, намагаючись сумлінно виконувати професійні обов'язки і не забувати при цьому піклуватися про домашніх.

 

Гороскоп на 6 квітня 2016 Овен.

Завдяки вашій цілеспрямованості, помноженої на працьовитість, честолюбні задуми знайдуть під. собою твердий грунт. Ваші фінанси на цей раз в повному порядку, настав час зайнятися благодійністю. Як це не парадоксально, вигода буде супроводжувати вам на шляхах милосердя і альтруїзму. Поспішайте зміцнити своє становище в першій половині дня.

 

Гороскоп на 6 квітня 2016 Телець.

Сьогодні не варто приймати рішення про перехід на нову роботу і посаду - по вам будуть бити найменші коливання курсу долара (євро, рубля і т. Д.). Найрозумніше - відмовитися від ролі керівника, господаря бізнесу і задовольнятися статусом найманого працівника, якому в будь-якому випадку виплатять зарплату.

 

Гороскоп на 6 квітня 2016 Близнюки.

Перед вами відкривається оригінальний професійний шлях, на якому вас чекають несподіванки і навіть відкриття. Цей гармонійний період вельми позитивно відіб'ється на долях закоханих. Можна включатися в нові справи і програми, причому вони будуть довготривалими. У першій половині дня можна брати позики і кредити, в борг у знайомих, але робити це слід обережно, чітко прораховуючи свої можливості.

 

Гороскоп на 6 квітня 2016 Рак.

Цей день сприятливий для початку освітнього курсу. Нова інформація буде з легкістю засвоюватися Раком. Можна продовжувати професійну освіту, записатися на курси підвищення кваліфікації.

 

Гороскоп на 6 квітня 2016 Лев.

Це прекрасний день для початку роботи в новій якості. Вам пощастило, якщо ви саме сьогодні приступаєте до нових службових обов'язків. Можна починати роботу над довгостроковим проектом, приступати до пошуку нової роботи, вирішувати питання оплати праці. Можна також проходити медичне обстеження, використовувати нові методи лікування.

 

Гороскоп на 6 квітня 2016 Діва.

У вас чудова пам'ять, і ви можете досягти успіху в сфері фінансів чи права. Вам не слід сваритися з партнерами, від яких ви залежите. Уникайте навіть імовірною конфронтації, особливо в першій половині дня.

 

Гороскоп на 6 квітня 2016 Терези.

Не виключено, що сьогодні Ваги будуть блищати дотепністю, прагнути до участі в дискусіях і суперечках. Сила почуттів позитивно вплине на їхній емоційний стан. Дозвольте ближнім теж проявити свої таланти. Чи не відштовхуйте їх в тінь своєї слави.

 

Гороскоп на 6 квітня 2016 Скорпіон.

Не виключено, що спочатку ви станете працювати над новим проектом швидше заради власного задоволення, потім вас більше зацікавить прибуток. Для досягнення своїх професійних цілей не соромтеся використовувати зв'язки і знайомства.

 

Гороскоп на 6 квітня 2016 Стрілець.

Ділова активність Стрільців дуже нестійка. Для того щоб просуватися в кар'єрі і домагатися визнання, вам доведеться набагато більше працювати, ніж зазвичай. Хоча це буде і не так просто.