Гороскоп на 20 травня 2016 року

П'ятниця, 20 травня 2016, 02:35
Сприятливий день, багатьом пощастить. Кому зірки гарантують успіх і гарний настрій?
Гороскоп на 20 травня 2016 року

Овен

Прекрасний час для рішучих дій, спрямованих на збільшення доходів. Сьогодні навіть ваші таємні вороги можуть стати вашими помічниками, самі того не підозрюючи. Рішучість і активність будуть винагороджені.

 Телець

Тільки терпимість і доброта допоможуть вам подолати неприємності сьогоднішнього дня. Можливі розбіжності з діловими партнерами, сварки в сім'ї, розлад здоров'я і планів. Остерігайтеся переломів.

 Близнюки

Ваші ініціативи будуть гаситися на льоту, ви будете залежати від швидко мінливих обставин, а ваші плани на цей день будуть зруйновані. Можете розраховувати на допомогу з боку жінок. Пам'ятайте, що сьогодні важливо не дратуватися і проявляти ввічливість і м'якість у поведінці

 Рак

Самий вдалий день місяця. Прекрасний час дня підписання вигідних договорів, вирішення питань, пов'язаних зі спадщиною або засобами інших людей. У першій половині дня добре купувати нерухомість, дорогі і розраховані на тривале використання речі.

Лев

Буде багато суєти, непотрібних переміщень, запізнень і плутанину з документами. Відкладіть поїздки і переговори, не залишайте без нагляду гроші й речі. А на особистому фронті і в стосунках з друзями - все чудово.

Діва

Період ідеальний для подорожей, розширення сфери інтересів, є шанс поповнити коло друзів і знайомих неординарними людьми. Перевіряйте електронну пошту, щоб вчасно отримати важливі звістки! Вечір присвятіть розваг.

Терези

Відмінний час для відпочинку і творчості. Приділіть час занять з дітьми, влаштуйте святковий обід, вечірку. Привертаючи увагу до своєї персони, уникайте егоцентризму. Вразлива серцево-судинна система, не навантажуйте її.

 Скорпіон

Чудовий період для творчої активності і будь-яких справ, що вимагають тонкого, психологічно грамотного підходу. А на особистому фронті можливий розлад. Не з'ясовуйте відносин у другій половині дня! Покупки відкладіть.

 Стрілець

Період вдалий дня тих, хто збирається в подорож чи цікаву поїздку. Але вирушати в дорогу бажано не раніше полудня. Спрагу нового можна вгамувати, відвідавши лекцію або семінар. Вечір присвятіть спілкуванню з однодумцями.

 Козеріг

Присвятіть день задоволень, спілкуванню з друзями і коханими.Цей день - не час для активності або прийняття важливих рішень. Шопінг відкладіть - куплені сьогодні речі прослужать недовго! Медичні процедури небажані.

 Водолій

Інтуїція сьогодні загострена, але разом з нею посилюються недовірливість і емоційність. Щоб використовувати чуття собі на благо, тримайте емоції в узді. Остерігайтеся алергій і отруєнь: вибирайте тільки якісні продукти.

 Риби

Хороший день для вирішення важливих завдань. Сьогодні ваш розум буде особливо плідний. День особливо хороший для тих, хто займається науковою діяльністю. Вдалими будуть переговори, що стосуються нововведень та інвестицій в науку і нові технології.