Гороскоп на 4 грудня

П'ятниця, 4 грудня 2020, 00:06
Гороскоп на сьогодні 4 грудня для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 4 грудня

Овен

Сьогодні хороший день для того, щоб присвятити його заняттям своїми поточними справами. Зірки не схиляють до вирішення надзавдань, зате сприяють спокійного і розміреного втіленню в життя давно задуманих планів. В цей день вам буде легше концентруватися на головному, не відволікаючись на другорядне.

 Телець

Непоганий день. Єдине «але»—зірки сьогодні будуть схиляти на надмірну серйозність і навіть суворість, що може трохи зіпсувати ваш настрій. Щоб уникнути цього, постарайтеся більше уваги звертати на позитивні моменти, яких буде чимало.

 Близнюки

Сьогодні зірки надають вам прекрасні можливості для самовираження, натхнення, генерації нових ідей і будь-яких видів креативу, так що творчі люди будуть відчувати себе в своїй стихії. Інтуїція обіцяє піднести приємні сюрпризи — радьтеся з нею якомога частіше. А от емоції, м'яко кажучи, не будуть відрізнятися спокоєм і стабільністю. Можливі тривалі з'ясування стосунків у спробі докопатися до самої суті.

Рак

Це один з найбільш сприятливих днів для серйозних ділових контактів, а ще відновлення дружніх зв'язків, які можуть виявитися на диво, досить міцними. Плани, які сьогодні ви побудуєте зі своїми друзями, незабаром можуть здійснитися, при цьому не вимагаючи великих фінансових вкладень.

 Лев

Сьогодні переповнити чашу вашого терпіння буде не складно. Події, на які в інший день ви і уваги не звернули, здатні вмить вивести вас з рівноваги. Особливо це стосується іронії з боку товаришів, а також критики оточуючих. Щоб в один не дуже прекрасний момент ваші емоції не виплеснулися на чиюсь голову, вам варто направити їх у безпечне русло. Найкраще — прийняти прохолодний душ або сходити в басейн: вода змиє негатив, наповнивши вас безтурботністю.

 Діва

Сьогодні краще уникати романтичних зустрічей, а також спалахів ревнощів. Щоб стриматись і не розлютитися, вам варто покликати на допомогу почуття гумору. Коли ситуація буде напружена, вдалий жарт може її розрядити. Сьогодні принесе задоволення зустріч з друзями.

 Ваги

Це день, коли відверті розмови зміцнюють відносини, роблять їх більш глибокими. Чим менше ви приховуєте, тим менше приховують від вас. Сьогодні можуть справдитися найзаповітніші бажання, статися приємні зміни, як в навколишньому середовищі, так і в особистому житті.

Скорпіон

Сьогодні вам потрібно проявити всю свою обережність, так як ви можете бути легко обманути. До того ж, ви самі можете бачити світ зовсім в іншому світлі, чим він є. Направте свою фантазію не в ділове, а в творче або романтичне русло, і цей день виявиться для вас вдалим.

 Стрілець

Сьогодні ваш мозок найбільш активний і сприйнятливий. Організм буде буквально вбирати енергію з навколишнього середовища. Таким чином, у вас з'явиться багато сил для початку будь-яких справ. Сьогодні вам для досягнення успіху знадобляться такі якості як амбіційність, цілеспрямованість, розумова та фізична активність.

 Козеріг

Сьогодні під впливом емоцій ви здатні випадково розбовтати чужу таємницю або висловити співрозмовнику безсторонню правду прямо в обличчя. Щоб не плодити непорозуміння, зірки радять вибратися туди, де всі танцюють і веселяться — там вам буде не до викривальних розмов.

 Водолій

Сьогодні ви будете мати неймовірним даром переконання, причиною чого стане ваша послідовність і логічність. Ви будете здатні крок за кроком переконати кого завгодно в чому завгодно, і навіть власне начальство — в тому, що вам необхідно підвищити зарплату. А ось у колі друзів ваше сьогоднішнє розсудливість може бути помилково названо занудством і стати мішенню для жартів.

 Риби

Сьогодні чітко сформульована мета відкриє перед вами нові можливості та нові двері. Тому будьте зібрані і не відволікайтеся на дрібниці. Можливо, вам доведеться попрощатися з якою-небудь своєю ілюзією або мрією, щоб відкрити перед собою нові перспективи.