Гороскоп на 5 грудня

Субота, 5 грудня 2020, 00:12
Гороскоп на сьогодні 5 грудня для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 5 грудня

Овен

Події цього дня сміливо можна пустити на самоплив. По-перше, тому, що змінити їх хід ви все одно ніяк не зможете. По - друге, будь-які спроби вплинути на ситуацію не приведуть ні до чого, крім хаосу й метушні. Ну а без вашого втручання все організується нехай і не відразу, зате сама собою.

 Телець

Сьогодні від вас буде потрібно рішучість і чіткість, але цих якостей в собі якраз і не буде. Принаймні, всього цього вам буде дуже не вистачати. Необхідність приймати в цей день будь-які рішення буде дратувати й гнітити.

 Близнюки

Сьогодні ви можете страждати не стільки від нестачі дипломатичності, скільки від повної її відсутності. У ваших судженнях то і справа буде прослизати нещадна різкість. Про самолюбстві оточуючих забувати все-таки теж не варто, інакше день може пройти в нескінченних і безглуздих конфліктах.

 Рак

Цей день вимагає серйозного ставлення до справ. Всі ваші необдумані рішення або імпульсивні вчинки, призведуть до непередбачуваних результатів. Життєвий потенціал сьогодні буде на високому рівні, однак за суперечливих тенденцій удача в будь-який момент може від вас відвернутися.

 Лев

Вам в цей день варто подбати про своє здоров'я, існує небезпека різних захворювань. Зірки рекомендують уникати гучних компаній і застілля. Вважається, що цей день сприятливий для боротьби з плотськими пристрастями. Сни цього дня можуть бути віщими і виконуються рівно через тиждень.

Діва

Надмірний азарт, може зіграти з вами поганий жарт. Неодмінно уникайте азартних ігор, щоб потім не каятися за необдумані вчинки. У цей день можливі невигідні вчинки.

 Ваги

Сьогодні у вашому голосі можуть то і справа дзвеніти командирські нотки: ви здатні гарячкувати, доводячи оточуючим свою правоту. День наділяє вас стовідсотковою впевненістю в тому, що ви робите, тому небажання оточуючих вам допомагати буде прирівняно до саботажу. Щоб день не пройшов до безглуздих суперечках, вам варто стримати свій запал і поменше тиснути на тих, хто з вами поруч.

 Скорпіон

Цей день несе у собі дуже сприятливий енергетичний заряд. Від вас вимагається більше посміхатися, виявляти дружелюбність, а також не забувати про себе. Побалуйте себе чим-небудь смачненьким, купіть обновку. Повірте, покупка буде дуже вдалою. Не бійтеся сьогодні оновити свій імідж.

 Стрілець

Сьогодні зірки радять залишити всі свої переживання і подивитися на свої проблеми зі сторони. А тепер згадайте, що бувають проблеми серйозніше, ніж ваші. Так чи варто так переживати? Посміхніться своєму відображенню в дзеркалі і поспішайте в магазин, щоб купити собі що-небудь смачненьке.

 Козеріг

Сьогодні з самого ранку ви відчуєте надлишок енергії. Активність у цей день буде так висока, що ви зможете, якщо не звернути гори, то хоча б не залишати недороблених справ. До того ж, у вас прокинеться ще одне небезкорисного якість: рішучість у думках і вчинках. А ось тактовність у цей день, навпаки, міцно засне.

 Водолій

Сьогодні не варто смітити грошима, хоч бажання буде величезне. Навіть якщо ви обережно ставитеся до витрат, ваша економність дасть збій, поступившись місце щедрості і нерозсудливості. Особливо щедрими ви можете бути тим, хто вам дорог, їм ви просто не в змозі ні в чому відмовити.

 Риби

Вас можуть очікувати серйозні витрати, і навіть матеріальний збиток. Несподівано доведеться розлучитися з кругленькою сумою. Якщо вам знадобиться підтримка, ви можете знайти її у родичів. Сьогодні з глибин вашого підсвідомості ви можете почерпнути важливу інформацію.