Гороскоп на 18 грудня 2016 року

Неділя, 18 грудня 2016, 00:02
Гороскоп на сьогодні 18 грудня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 18 грудня 2016 року

Овен

Найкраще, що ви можете зробити сьогодні, це провести час зі своїми самими близькими і коханими людьми — батьками і дітьми. Зірки радять влаштувати для них маленький сюрприз, наприклад, організувати невеличке свято, поїздку в планетарій або похід в кафе. Сьогодні ви будете налаштовані на одну хвилю, ваші біоритми будуть збігатися, і у вас з'явиться відмінний шанс отримати справжню насолоду від суспільства один одного.

 Телець

Сьогодні вас може очікувати серйозна неприємність. Напевно проблема має давню історію, а сьогодні вона може виявитися в незвичайній формі. Ваша реакція на неприємності може бути непередбачуваною, обмірковуйте свою поведінку. Пам'ятайте, що сьогодні ви можете зробити необачний вчинок, який відіб'ється на вашому подальшому житті.

Близнюки

Сьогодні з безлічі справ, які вимагають вашої участі, потрібно на чомусь зупинитися, вибрати головне і зрозуміти, що є другорядним або зайвим, незважаючи на свою привабливість. До вечора ситуації і настрій можуть отримати підживлення новинами і впливом зі сторони. Дотримуйтесь ритму подій, ідіть туди, куди вас тягне, спілкуйтеся з людьми, які допоможуть вам краще усвідомити межі ваших сил і можливостей.

 Рак

День обіцяє бути наповнений великою кількістю гарячих суперечок. При цьому у вас загостриться здатність бачити образливий натяк навіть там, де його і в помині не було. Якщо ви не хочете провести весь день в конфліктах, всіма силами ухиляйтеся від спірних і слизьких тем.

 Лев

Сьогодні ваш настрій може змінюватися. Гнів, радість, печаль, байдужість, прихильність, несподівана симпатія — будь-які кольори і відтінки емоцій можуть змінюватися з небаченою швидкістю. Якісь з них будуть викликані зовнішніми подіями, інші — вашими переживаннями. Щоб не стати іграшкою своїх власних почуттів, необхідно контролювати емоції.

 Діва

Сьогодні намагайтеся тримати себе в руках, не реагуючи на прикрі непорозуміння. Непорозумінь ж обіцяє бути багато. Навколишні, як на зло, будуть вести себе нелогічно і непослідовно. Напруга в душі залишиться здатне прорватися в який-небудь сварці.

 Ваги

Сьогодні можливий успіх у тих галузях, де потрібно діяти рішуче, впевнено і безапеляційно, а от з точки зору дипломатії він абсолютно провальний. Зате день буде підігрівати амбіції і честолюбство, допомагаючи досягати успіхів в роботі, кар'єрі і любові.

 Скорпіон

Сьогодні ви будете проявляти завзятість з будь-якого, навіть самого незначного, приводу. Перемогти вас в цей день буде важко, та, в суті, і непотрібно. Швидше за все, вже через день-другий причина спору здасться вам дрібною і сміховинною. А от заслужити репутацію нісенітного сперечальника дуже навіть легко.

 Стрілець

Сьогодні варто рідше з'являтися на людях, особливо у великих компаніях. На жаль, з одного боку, в цей день вас буде тягнути на спілкування, з іншого ж — є великий ризик в розмовах непомітно втягнутися в неприємне з'ясування стосунків. Самолюбство ж буде загострилась настільки, що все це може надовго залишити в душі важкий осад.

 Козеріг

Сьогодні вас то і справа будуть відволікати домашні турботи — не тільки поточні, але і ті, які давно накопичилися і потребують вирішення. Крім того, близькі можуть намагатися навперебій заволодіти вашою увагою, вимагаючи від вас допомоги, розуміння і підтримки. Оскільки розірватися ви не в силах, вам доведеться розставляти пріоритети, прямо на ходу вирішуючи, яку справ важливіше і хто з оточуючих по-справжньому потребує допомоги.

Водолій

Сьогодні не варто сперечатися з партнерами і подружжям, не варто лаяти дітей за їх дрібні витівки. Ви можете кого-небудь образити, та й самі зіпсуєте собі настрій. Крім того, ще й кармічне покарання заробити.

 Риби

Успіх в справах буде супроводжувати тільки тих людей, які зуміють тверезо оцінити ситуацію. Не варто цього дня, приймати важливі рішення, а також вирушати у відрядження, вони приречені на провал. Краще проведіть сьогоднішній день з дітьми, або близькими родичами і хорошими друзями.