Гороскоп на 23 грудня 2016 року

П'ятниця, 23 грудня 2016, 00:04
Гороскоп на сьогодні 23 грудня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 23 грудня 2016 року

Овен

Наполеглива робота, безумовно, це дуже добре. Однак, протягом дня хоча б іноді згадуйте про відпочинок. Приділіть час коханій людині. Уважність до оточення допоможе сьогодні вам в особистому житті.

Телець

В роботі вас чекають деякі зміни або несподівані сюрпризи. Нервозність і незадоволеність будуть супроводжувати вас цілий день. Постарайтеся бути уважними на дорозі, є ймовірність аварій та отримання різних травм. Краще провести цей день вдома, в колі сім'ї.

 Близнюки

Сьогодні ви повинні вирішити, від чого вам вже давно пора позбутися з свого життя, щоб звільнити місце для нового. Можливо, вас тягнуть назад виживші себе ідеї, нездійсненні плани, вантаж нездійсненних зобов'язань, старі меблі або щось ще. Пора перестати чіплятися за те, що нежиттєздатне. Відмінний день для серйозних змін.

 Рак

Зірки дають вам шанс кардинально змінити своє життя. Прислухайтеся до порад близьких людей і почніть з зачіски і гардеробу. Сьогодні можна отримають звістку від далеких родичів або друзів, про яких давно забули. Постарайтеся не вживати алкогольні напої і уникайте нічних прогулянок.

Лев

Сьогодні ваша впевненість в якомусь питанні може дати збій. Те, в чому ви були переконані на всі сто відсотків, може раптом виявитися не таким, як ви думали, поставши несподіваною стороною. Втім, можливо, ви і самі перегляньте свою думку в якомусь питанні, помінявши його на протилежне. Іншими словами, сьогодні вам варто бути готовими до змін, навіть якщо вони ще зріють у вашій голові.

 Діва

Весь день у вас буде виникати спокуса закрити очі на будь-які реальні проблеми і зайнятися чим-небудь приємним. Справи, заплановані на сьогодні, навряд чи вдасться закінчити. Втім, у плані відпочинку цей день дуже навіть непоганий.

 Ваги

Сьогодні ви захочете розібратися з усіма назрілими та назревающими питаннями і проблемами. Головне, щоб ця тяга випадково не перекинулася на з'ясування відносин з ким-небудь. Набагато краще використовувати її на те, щоб привести в порядок справи, що нагромадилися. Навіть якщо ви просто наведете порядок у документах, ящику столу або сумочці, це вже добре. Можливо, там ви знайдете щось важливе, що ви вважали давно загубленим.

Скорпіон

Сьогодні все, що відбувається буде викликати у вас напади невдоволення і розчарування. Втім, невдоволення навряд чи буде надто глибоким і не вийде за рамки глухого бурчання. Якщо ж у вас на цей день заплановано щось важливе, краще відкласти це.

 Стрілець

Сьогодні у вас може з'явитися тенденція до ліні і підвищеної сонливості. Сонний стан може переслідувати вас до самого вечора. Якщо ви не знайдете в собі сили підбадьоритися і налаштуватися на активність, день так і пройде, не принісши нічого особливого. Спробуйте з ранку випити зайву чашку міцної кави або зробити пробіжку.

Козеріг

Зірки сьогодні рекомендують уникати гучних компаній і застілля, бо це негативно може позначитися на вашому здоров'ї. Простежте за своїм здоров'ям. Вибирайте легку, домашню і дуже свіжу їжу. Вживайте багато овочів і фруктів. Дуже вдалий день, щоб зробити свій будинок затишніше. Для цього, зірки подарують не тільки кошти, але і бажання. Дуже вдалим виявиться день і для того, щоб запросити до себе гостей, щоб налагодити відносини з родичами.

 Водолій

Гарний час, налагодити стабільні ділові відносини з керівництвом, партнерами та клієнтами. Ваш життєвий потенціал, сексуальність, особиста чарівність, сьогодні будуть знаходитися на високому рівні. Якщо сьогодні ви все гарненько обдумаєте і приймете правильне рішення, то це принесе вам чималий прибуток.

 Риби

Сьогодні ви підете до мети з використанням будь-яких можливих шляхів, у тому числі і обхідних. Якщо ваші справи йдуть за планом — відмінно, якщо в них намітилася пробуксовка, краще вам проявити гнучкість, і замість того, щоб стукати в зачинені двері, пошукати потаємні дверцята.