Гороскоп на 25 грудня 2016 року

Неділя, 25 грудня 2016, 00:42
Гороскоп на сьогодні 25 грудня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 25 грудня 2016 року

Овен

Навіть якщо навколо бушує сварка, ви зумієте зберегти тверезий, ясний розум і достукатися до противників своїми аргументами. Не дивно, що оточуючі можуть в спірному питанні вибрати вас сьогодні третейським суддею. Якщо ж спорів не виникне, люди просто будуть частіше, ніж звичайно, спитати вашої поради.

Телець

Сьогодні ви будете педантичними і уважними, як ніколи. Від їхнього пильного погляду ніщо не сховається. Відкриються чудові можливості в роботі, потребують повної зосередженості. А ось з оточуючими вам сьогодні нелегко знайти спільну мову — ви будете настільки занурені у свої думки, що виринути на поверхню для світської розмови вам буде нелегко.

Близнюки

Цей день таїть у собі чимало проблем, і в першу чергу це стосується спілкування з протилежною статтю. Сьогоднішні знайомства можуть таїти в собі небезпеку. Не знайомтеся на вулиці, не вступайте в розмови з незнайомими людьми. Будинки можливі сварки і образи, конфлікти із-за ревнощів.

Рак

Це день, немов понад призначений для подолання труднощів зі здоров'ям, звичайно, якщо у вас є такі проблеми. Сьогодні потрібно берегтися, є небезпека захворіти і надовго злягти.

Лев

Діяти згідно з обставинами, а не тільки дивитися на процеси, що відбуваються як сторонній спостерігач, сьогодні буде набагато легше і актуальніше. Оточуючі вас події знаходяться в завершальній фазі, ваше завдання — злегка підштовхнути їх в потрібному вам напрямку. Цей день один із кращих для звернення в судові інстанції і для вкладення капіталу.

Діва

Сьогодні ви будете здатні демонструвати оточуючим свою перевагу, навіть не бажаючи цього, — просто багато справи будуть йому відмінно вдаватися! Зірки наділяють вас енергійністю, рішучістю і розумом, завдяки чому ви здатні вирішувати злободенні питання. Втім, що б оточуючі думали про вас, ви не схильні дивитися на них зверху вниз. Ну а якщо хтось заздрить — це його проблеми.

Ваги

Сьогодні ви можете демонструвати безкомпромісність, люто обрушуючись на тих, хто наважиться ставити вам палиці в колеса, чи ризикне відкрито заперечити. Втім, не менш люто ви здатні захищати своїх друзів або всіх несправедливо скривджених. У результаті до вечора ви можете з подивом виявити, що нажили собі кілька нових ворогів або друзів.

Скорпіон

Сьогодні ви ризикуєте пережити почуття розчарування по відношенню до чогось або до когось. Можливо навіть, що цим «кимось» будете самі. Вибити вас з колії і змусити переживати сьогодні здатна будь-яка дрібниця або невелика критика з боку. Зірки радять не витрачати нервові клітини на дрібниці і, головне, не намагатися вирішувати проблеми радикально.

Стрілець

Сьогодні всі ваші думки і плани будуть відрізнятися надзвичайною глибиною і яскравістю. І неважливо, що ці ідеї ледве чи коли-небудь втіляться в реальність. Ну і що? Помріяти, зрештою, теж буває корисно. Цей день обіцяє подарувати чимало щасливих хвилин тим, які володіють творчою фантазією. Втім, і для решти день буде досить непоганий.

Козеріг

Це день, коли ви ризикуєте вступити в конфлікт, який вкрай негативно позначиться на вашому положенні в суспільстві або стосунках з близькою людиною. Тому сьогодні краще рішуче уникати будь-якого з'ясування відносин, і тим більше прямих зіткнень і сварок.

Водолій

Сьогодні ви будете впиратися з будь-якого приводу. Перемогти вас в цей день буде важко, та, в суті, і непотрібно. Швидше за все, вже через день-другий причина спору здасться вам дрібної і сміховинною. А от заслужити репутацію нісенітного сперечальника дуже навіть легко.

Риби

Сьогоднішній день обіцяє принести вам чимало сюрпризів. Це день творчого підходу, несподіваних рішень і раптових спалахів почуттів. Емоційна нестійкість може вилитися у невпевненість або навпаки — критику кого-небудь із близьких людей.