Гороскоп на 26 грудня 2016 року

Понеділок, 26 грудня 2016, 00:23
Гороскоп на сьогодні 26 грудня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 26 грудня 2016 року

Овен

Гарний час, налагодити стабільні ділові відносини з керівництвом, партнерами та клієнтами. Ваш життєвий потенціал, сексуальність, особиста чарівність, сьогодні будуть знаходитися на високому рівні. Якщо сьогодні ви все гарненько обдумаєте і приймете правильне рішення, то це принесе вам чималий прибуток.

Телець

Сьогодні зірки обіцяють, що емоції будуть мінливі, як вітер, але, незважаючи на цю мінливість, вони можуть досягати величезної сили — у кого-то руйнівною, у кого-то творчою, як пощастить. День наділяє такими якостями, як енергійність, допитливість, пробивні здібності і величезна віра в себе.

 Близнюки

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють успіх тому, хто зможе керувати своїми почуттями. Якщо ви хочете, щоб день пройшов позитивно, постарайтеся з самого ранку тримати себе в руках і не піддаватися емоціям. Не вступайте в суперечки з оточуючими — все одно ніхто нікого сьогодні ні в чому не переконає, і кожен залишиться при своїй думці.

 Рак

Навіть якщо навколо бушує сварка, ви зумієте зберегти тверезий, ясний розум і достукатися до противників своїми аргументами. Не дивно, що оточуючі можуть в спірному питанні вибрати вас сьогодні третейським суддею. Якщо ж спорів не виникне, люди просто будуть частіше, ніж звичайно, спитати вашої поради.

Лев

Іноді діяти за правилами не так ефективно, як би нам цього хотілося. Вам варто ще раз перевірити ділові пропозиції, отримані вами в останній час. Штучне прискорення поточних процесів може виявитися вигідним вам, сьогодні всі козирі у вас на руках, головне-знайти правильне місце прикладання сили.

 Діва

Енергетичні ресурси вашого організму на висоті, здоров'я та активності вам не позичати, що породжує впевненість у собі і своїх діях. У вас сьогодні є шанс підняти авторитет і знайти спільну мову навіть з самими незговірливими людьми.

 Ваги

Сьогодні ваша впевненість в якомусь питанні може дати збій. Те, в чому ви були переконані на всі сто відсотків, може раптом виявитися не таким, як ви думали, поставши несподіваною стороною. Втім, можливо, ви і самі перегляньте свою думку в якомусь питанні, помінявши його на протилежне.

 Скорпіон

Цей день таїть у собі чимало проблем, і в першу чергу це стосується спілкування з оточуючими. Будьте обережні: сьогодні зірки схиляють до всіляких «розборок », причіпок і як результат — образ і конфліктів з близькими людьми. Щоб день пройшов мирно, намагайтеся утриматися від критики.

 Стрілець

День гарний для коригування відносин з близькими, пошуку компромісів, досягнення домовленостей з важливих питань, для перегляду своєї точки зору. Не бійтеся змінюватися і змінювати світ навколо себе, якщо ви нікому цим не шкодите. Відбуваються кармічні закладки на найближчі місяці.

 Козеріг

Сьогодні ви будете схильні надавати якихось подій більше значення, ніж вони того заслуговують. Ваші бурхливі емоції будуть фарбувати все, що відбувається навколо, в контрастні кольори. Захоплюючись і обурюючись з будь-якого приводу, ви будете не самим легким у спілкуванні людиною. Крім того, підвищена увага ви можете приділяти прикметами та збігами, надаючи їм невиправдану вагу. Втім, зірки обіцяють, що якщо ви утримаєте свої могутні емоції під контролем, день обіцяє бути цікавим, насиченим і яскравим.

 Водолій

Вдалий день для пошуку підходящих способів поліпшення фізичного стану, оздоровлення. Враховуйте естетичний фактор. Дієвим буде те, що привабливо. І в інших аспектах життя і відносин зовнішнє буде визначальним, навіть якщо ви розумієте, що це не основна запорука успіху.

 Риби

Похід до стоматолога і окуліста краще перенести на інший день. Хвороби, почалися сьогодні, можуть носити почасти і кармічний характер. Можливо, що вам доведеться дізнатися не найприємніші новини або чутки. Постарайтеся сьогодні не давати волі своїм емоціям і не приймати поспішних рішень.