Гороскоп на 28 грудня

Понеділок, 28 грудня 2020, 00:27
Гороскоп на сьогодні 28 грудня для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 28 грудня

Овен

Вам не варто навіть братися за справи, в яких ви не відчуваєте впевненості у своїх силах. А таких справ, на жаль, буде більшість. День не підходить для вирішення складних завдань і тим більше запуску нових проектів: ви просто не зможете орієнтуватися в швидко мінливій обстановці.

 Телець

Сьогодні ви будете не в силах вплинути на обставини, а тим більше — змінити їх в потрібну сторону. Краще налаштуватися на це заздалегідь, тому що інакше весь день може пройти під знаком підвищеної дратівливості і невдоволення. Якщо зможете заспокоїти нерви, то зможете вирішити деякі фінансові питання.

 Близнюки

Сьогодні ваша наполегливість і послідовність у діях може принести чудові плоди і в навчанні, і в науці, і в побуті, і в робочих питаннях. Правда, абстрактність мислення може обернутися та своєю зворотною стороною.

 Рак

Цей день принесе вам можливість вдало реалізувати свої плани. Є шанс завести нові корисні знайомства, які в подальшому можуть просто перерости в роман.

 Лев

Намагайтеся не відволікатися на другорядні деталі і не витрачати час у порожніх розмовах. Краще сьогодні сконцентрувати свою увагу на своєму внутрішньому світі, або просто розберіться в собі.

 Діва

Виникли сьогодні проблеми постарайтеся не вирішувати самі, а краще зверніться до психолога, або просто до вірного друга, якому небайдужі ваші життя і доля. В іншому випадку ви можете втратити чудову можливість поправити положення на службі і в сім'ї.

 Ваги

Цей день зажадає від вас серйозного ставлення до справ. Всі ваші необдумані рішення або імпульсивні вчинки можуть призвести до дуже непередбачуваних результатів. Життєвий потенціал сьогодні у вас буде на високому рівні, однак за суперечливих тенденцій удача в будь-який момент може від вас відвернутися.

Скорпіон

Зірки дають вам шанс кардинально змінити своє життя. Прислухайтеся до порад близьких людей і почніть з зачіски і гардеробу. Сьогодні можна отримають звістку від далеких родичів або друзів, про яких давно забули. Постарайтеся не вживати алкогольні напої і уникайте нічних прогулянок. Приділіть цей день дрібним проблем, які відволікають вас від основної роботи. Можливо, і вдома накопичилось багато дрібних справ. Спробуйте зайнятися ними сьогодні. Друга половина дня сприятлива для відновлення контактів і встановлення відносин.

Стрілець

Сьогодні є ризик потрапити під чужий вплив, так що намагайтеся уникати спілкування з малознайомими людьми або ж тими, хто вам неприємний, інакше є ризик зробити чимало помилок. Не відвідуйте в цей день косметологів і не купуйте нові невідомі косметичні засоби.

Козеріг

Сьогодні ваші стосунки з коханою людиною будуть нагадувати ті, які показують у гарних фільмах. В цей день можливо все—романтичні зустрічі і побачення, оригінальні сюрпризи, любовні зізнання, пристрасні ночі, сварки і ніжні примирення.

 Водолій

Сьогодні ви можете легко побачити суть проблеми, легко знайти вирішення важкого питання. Але використовувати це на практиці буде дуже складно, у всякому разі, без належної підтримки.

 Риби

Сьогодні ви будете схильні мріяти і попадати під чужий вплив, та й самі ви можете прибрехати і похвалятися. У цей день краще обмежити спілкування і уникати місць масового скупчення народу. Активізуються енергетичні вампіри, злодії і шахраї всіх мастей.