Гороскоп на 29 грудня

Вівторок, 29 грудня 2020, 00:41
Гороскоп на сьогодні 29 грудня для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 29 грудня

Овен

Сьогодні в спілкуванні з оточуючими ви будете вперто стояти на своєму. У поєднанні з підвищеною образливістю і емоційністю, до яких схиляє цей день, не дивно, якщо ви станете джерелом запеклих конфліктів. Зірки радять тримати свій дорогоцінний «єдино правильне» думку при собі, а якщо все-таки висловили — бути готовими піти на компроміс і навіть вибачитися.

 Телець

Уважність в оточення допоможе сьогодні вам в особистому житті, так як основним заохоченням долі для вас виявиться знайомство з милими і добрими представником протилежної статі. Нові починання на роботі, краще відкласти.

 Близнюки

Не починайте революцій і ризикованих експериментів. Дотримуючись перевірених часом, консервативних шляхів і дотримуючись усталені правила, ви прийдете до успіху найкоротшою дорогою.

 Рак

День обіцяє складатися неквапливо і без особливих потрясінь. Якщо ж ви бажаєте чогось більшого, ніж просто нормально провести день, то тут все залежить від вашої ініціативності.

Лев

Сьогодні постарайтеся не бути егоїстичними по відношенню до своїм близьким людям. Навіть у тому випадку, якщо ви маєте власний погляд на речі, не слід очікувати, що всі навколо будуть розділяти його. Якщо у вас є діти, то постарайтеся донести цю нехитру істину і до них.

 Діва

Це дуже яскравий, барвистий день, зараз важливо бути щирими і легкими. Можна віддаватися мріям, рекомендується в цей день повністю спланувати майбутню тиждень. Спілкування сьогодні буде приємним. Можливо, вам знадобиться допомога близької людини для завершення важливого справи.

 Ваги

Сьогодні у вас є хороший шанс збагатити і урізноманітнити свій внутрішній світ. Непогано витратити вільний час на спілкування з цікавими людьми на форумах або в реалі, завести нові знайомства. Це тим більш корисно, що до чогось іншого, і особливо до активних дій, день не має.

Скорпіон

Ваша екстравагантність, прагнення до незалежності, імпульсивність у поведінці і нервозність може створити несприятливу кармічну ситуацію. Справи можуть прийняти оборот, коли події будуть розвиватися незалежно від вас і будуть некеровані. Зірки застерігають вас від незапланованих і дорогих покупок, від необдуманих фінансових вкладень і авантюр.

 Стрілець

Це час, коли немає надто сміливих планів та занадто ризикованих ідей — вам під силу все те, за що ви беретеся. Правда, можливі проблеми з діловим оточенням, яке буде закликати вас до обережності, економії сил і засобів.

Козеріг

Сьогодні як ніколи легко прийняти бажане за дійсне і діяти, виходячи з помилкових передумов, тому будьте обережні з грошима. Взагалі у цей день не варто робити відповідальні кроки і робити великі покупки — якщо, звичайно, ви не боїтеся того, що на наступний день кроки доведеться виправляти, а покупки везти назад у магазин. Не сподівайтеся на випадок, розраховувати треба лише на свої сили, а астрологічні умови нинішньої доби допоможуть вам вдало завершити розпочаті раніше справи. Тільки ви здатні самостійно зорієнтуватися в тому, що відбувається.

 Водолій

Не виключено, що виникне гостра потреба у грошових засобах, вирішити цю проблему ви зможете, якщо підійдете до неї творчо. Не слід сьогодні присвячувати сторонніх у свої плани, не будьте надмірно балакучі, це може вам зашкодити. Навіть найбільш безневинні ваші слова можуть обрости плітками, а ті люди, яких ви вважали пристойними, можуть їх поширювати.

 Риби

Постарайтеся сьогодні навести порядок і вдома, і в своїх думках. Не забудьте сплатити всі рахунки, їх вже досить багато накопичилося у відомому вам місці. Допомога родичів і друзів в цей день буде дуже до речі, так що не чиніть опір, якщо вам прийдуть на допомогу і дадуть добру пораду.