Гороскоп на 30 грудня

Середа, 30 грудня 2020, 00:02
Гороскоп на сьогодні 30 грудня для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 30 грудня

Овен 

Сьогодні багато Овни відрізняються цілеспрямованістю. Дана риса може супроводжуватися бажанням особисто керувати подіями, явно чи таємно тримати в своїх руках важелі управління. Якщо ви проявляєте занадто багато ентузіазму, перевищуєте межі своїх повноважень і компетентності, можливі короткочасні, але бурхливі конфлікти. Сварки швидко згаснуть, якщо пам'ятати, що робиться спільну справу. Варто контролювати креативні пориви, так як не всі ідеї можна буде реалізувати на належному рівні якості.

Телець 

Обставини цієї доби для Тельців спочатку сприятливі, багато чого буде складатися вдало. Діловий настрій з ноткою передсвяткового оптимізму може змусити вас прагнути до більшого, перевищити початковий план, обсяг, ліміт. Зірки радять вам зосередитися на вже побудованих плани і сформованих бажаннях, в цьому випадку, ви зробите максимум того, на що здатні. Небажані принципово нові експерименти з іміджем, подарунками, цілком достатньо реалізувати задумане.

Близнюки 

Близнюкам варто подумати про практичну сторону своїх святкових планів, креативних і подарункових задумів. Займаючись бюрократичними, господарськими, службовими клопотами, має сенс дивитися на речі реально і робити тільки необхідне. Багато сьогодні може робитися по натхненню. Якщо мають місце перепади настрою і самопочуття, не варто занурюватися у депресію, корисніше переключити увагу на приємні думки. Зірки підказують, що завтра атмосфера зміниться в кращий для вас бік.

Рак 

Ракам доведеться рахуватися з характером обстановки і настроєм оточуючих, проте в цьому не варто заздалегідь вбачати негатив. Ситуації дня непередбачувані, але сюрпризи будуть, швидше позитивний відтінок. Якщо складності створює конфлікт індивідуальних інтересів, відмінним примиряє фактором виявиться передсвяткова атмосфера, небажання псувати собі та іншим настрій в кінці року. Можна сподіватися на позитивний результат спору або протистояння, на взаємне прощення, доброзичливість, великодушність.

Лев 

Левам зірки не радять перевантажувати себе зайвим кількістю турбот. Це хороший день для практичного творчості, але ви швидко переконаєтеся в неможливості реалізувати безліч ідей одночасно, не втративши в якості чи не збившись з ніг. Якщо традиційний список новорічних клопотів поповнився новими пунктами, варто врівноважити загальний обсяг навантажень, викресливши необов'язкові і обридлих дії. Одним з вагомих аргументів на користь оптимізації планів може стати стан здоров'я або бюджету.

Діва

Дівам день обіцяє простір для тематичного передноворічного творчості. Втіленням ідей, які давно чекали своєї години, можна зайнятися як самостійно, так і в компанії друзів, дітей, коханої людини. Навіть дуже практичні Діви сьогодні здатні не на жарт захопитися. Не виключено, що ви вирішите зіграти для дорогих вам людей роль доброї феї чи Діда Мороза. Не останню роль зіграє поточний бюджет. Не варто витрачати гроші на дрібниці, інакше може не вистачити коштів на виконання ключового задуму.

Терези 

Терезам не завадить проявити хазяйновитість і передбачливість, зайнятися організаційної або побутової частиною святкової програми. Це особливо важливо, якщо ви чекаєте гостей до себе додому. Ключовим може виявитися питання дисципліни. Для того, щоб завтра події пішли по ідеальному сценарієм, сьогодні доведеться в чомусь відмовити собі або близьким. Експерименти, задоволення, сюрпризи краще відкласти на наступний день: сьогодні запланований ефект може «не прозвучати», виявитися передчасним.

Скорпіон

Для Скорпіонів темою дня можуть залишитися контакти і роз'їзди цільового характеру, останні новини. Якщо ви товариські та схильні до впливу середовища, у ваших планах ймовірні нововведення. Друзі, партнер, родичі, оточення в цілому можуть спровокувати вас на розширення первісної програми, наприклад, на додаткові придбання. Не виключено, що ви зацікавитеся модною новинкою, займетеся технічним або кулінарним творчістю, або поступитесь своїми особистими смаками, щоб догодити близьким.

Стрілець 

Стрільцям сьогодні нелегко встояти перед бажанням оновлень, багатьом представникам знака обіцяє задоволення сам процес апгрейда. Тяга до нововведень може призвести до зайвих витрат, до появи свіжих осіб в компанії або нових імен в списку гостей. Реалізація бажань буде не в останню чергу залежатиме від бюджету, наявності резервів і матеріальних зобов'язань. Можливі непередбачені, але цілком вдалі вкладення в будинок і бізнес, добровільні чи примусові внески в реалізацію колективного задуму.

Козеріг 

Козероги сьогодні потребують балансі між вірою в чудо і реальним поглядом на речі. Можливо хвилювання, перепад настроїв. Зоною комфорту буде точка рівноваги між масштабним експериментом і базової безпекою. Чистий авантюризм загрожує нервозністю, особливо, якщо ставки високі, а перспективи неясні. 

Водолій 

Напередодні Нового року Водоліям корисно провести «генеральну репетицію» задуманого, враховуючи важливі практичні нюанси. Якщо ви покладаєте на завтрашній день багато надій, то має сенс провести пробний запуск», щоб усунути можливі неполадки, відточити техніку, уточнити стиль, манери, спосіб. Неординарні цільові заняття відвернуть від безплідних хвилювань, допоможуть повернути точку опори. Якщо ваша головна мета - добре виглядати, варто подбати про самопочуття, зовнішньому і внутрішньому рівновазі.

Риби 

Для Риб це доба - день великих надій. Минуле, до якого ви досі прив'язані, здатне померкнути перед картиною майбутнього. Ви можете отримати потрібний ефект або підтвердження своєї здогадки. Якщо на попередньому тижні ви не сиділи без діла, то перші досліди в новому напрямку надихнуть вас додаткову впевненість у своїх силах. Саме сьогодні зірки радять вам мріяти і будувати плани. У той же час, не варто відволікатися від нагальних справ, відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні.