Гороскоп на 1 січня 2017 року

Неділя, 1 січня 2017, 00:00
Гороскоп на сьогодні 1 січня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 1 січня 2017 року

Овен

Цей день добре провести у спілкуванні з коханою людиною, бажано в романтичній обстановці гарного ресторану. А ось складних і тим більше слизьких тем у розмові краще уникати. Поговоріть про що-небудь дріб'язкове, але приємне, а всі серйозні справи відкладіть на потім.

 Телець

Сьогодні будь-які починання обіцяють бути дуже успішними. Бути може, вас буде дивувати інертність оточуючих, але ви зумієте знайти потрібні слова, щоб розкачати їх і запалити своїми ідеями.

 Близнюки

У цей день ви в колі навіть малознайомих людей будете почувати себе як риба у воді — ваша соціальна активність б'є ключем. Зірки радять не зациклюватися на своєму звичному колі спілкування, і урізноманітнити його новими знайомствами.

 Рак

Зірки радять вам вибратися куди-небудь, де у вас є шанс зустрітися і поговорити з цікавими, розумними. Така бесіда необхідна вам, як ковток свіжого повітря. Перешкоди, які стояли на вашому шляху, сьогодні підуть самі собою, ви зможете вирішити старі питання, пов'язані з фінансами.

 Лев

Сьогодні ви будете налаштовані наполегливо, як ніколи, і націлені тільки на перемогу. Навіть якщо в якійсь справі, ви зазнаєте поразки, ви будете повторювати спроби знову і знову, поки не досягнете успіху. Час прийняття рішень пройшло, вам необхідно діяти. Зірки говорять, що проти напору не встоїть жодна фортеця. Правда, чим серйозніше стоїть перед вами мета, тим довше триватиме її облога.

 Діва

Ви в будь-якій справі будете налаштовані по-бойовому! День не схиляє вас братися за дрібні проекти, і швидше за все, ви будете одержимі втіленням у життя глобальних, амбітних задумів. Навіть якщо не все складатиметься добре, це вас не збентежить: Якщо ви побачите мета, то будете готові подолати будь-які труднощі для її досягнення.

 Ваги

Це хороший день для того, щоб внести ясність у відносини з ким-то — якщо, звичайно, така необхідність у вас є. Те, про що ви не вирішувалися поговорити, питання, які соромилися запитати, — все це ви можете зробити без побоювання. День схиляє до того, щоб бути чесним, щирим і розуміючим співрозмовником. Це допоможе поговорити без претензій, по душам, навіть на делікатні теми.

 Скорпіон

Сьогодні ключем до успіху буде рішучість. Ви можете зважитися на сміливий крок, єдина умова — цей крок повинен бути добре продуманий. Так що якщо у вас в запасі є план, для здійснення якого не вистачало сміливості, то сьогодні саме час почати діяти. Гірше, якщо ви візьметеся за справу, яка спонтанно, під впливом швидкоплинних бажань або емоцій: раптові пориви здатні штовхнути на необачний вчинок.

 Стрілець

Сьогодні зірки радять вам згадати про своїх напівзабутих мріях. А може, ситуація сама нагадає про них. У будь-якому випадку, вам варто поринути у світ фантазій, в якому немає меж і можливо все. Ваше мислення буде яскравим і образним, а творчий потенціал—на великій висоті.

 Козеріг

Цей день обіцяє пройти цікаво і з чималою користю. Якщо не сидіти, склавши руки, можна зробити стільки всього, що залишиться тільки дивуватися. Навіть незвична непосидючість, яка охопить вас в цей день, не зможе вам перешкодити. Вона проявиться лише в тому, що ви будете здатні швидше звичайного довести будь-яку справу до кінця, щоб відразу ж узятися за нове.

 Водолій

Сьогодні ваші емоції нарешті вирвуться на волю. Обережніше, почуття в цей день цілком можуть запаморочити вам голову. І не тільки вам, але і ще комусь поруч з вами. Втім, вони будуть пофарбовані головним чином у позитивні кольору. В цей день у вас буде можливість відірватися по повній програмі.

 Риби

Перемога над труднощами може вам дістатися тільки ціною праці і прагнення до гармонії з оточуючими. Постарайтеся сьогодні не говорити багато і завжди обдумувати свої слова, так як ви можете видати інформацію, яка вам же і завадить надалі.