Гороскоп на 2 січня 2017 року

Неділя, 1 січня 2017, 22:54
Гороскоп на 2 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 2 січня 2017 року

Гороскоп Овен. У понеділок Овен може зіткнутися з непоступливістю і різкістю оточуючих, особливо колег по роботі. На щастя, сам він буде володіти гнучкістю і дипломатичністю за двох, а тому здатний згладити гострі кути і погасити конфлікт ще в зародку.

Гороскоп Телець. Понеділок обіцяє бути шаленим. Вам доведеться переробити стільки всього, що багато хто і за тиждень не встигають! Але Телець, хоч і дуже втомиться, але впорається з поставленим завданням.

Гороскоп Близнюки. Близнюків чекає зміна цілей або настроїв. Ситуація може стати менш стійкою, вселяти занепокоєння, провокувати на хибний крок. Можливі термінові справи, повторні зустрічі.

Гороскоп Рак. У понеділок Раку корисно трохи побути в ролі гуру, тому зірки гороскопу радять йому провести цей день у колі людей, молодших за віком, нижче за статусом або рівнем професіоналізму.

Гороскоп Лев. Вам потрібно увімкнути свою чарівність на максимум. Тільки так Лев зуміє домогтися бажаного результату, укласти угоду або умовити керівництво на досить ризикований, але дуже потрібний крок.

Гороскоп Діва. Для Дів актуальне новий раунд переговорів, повторне обговорення наболілої теми. На зміну святкового настрою може прийти гамма суперечливих емоцій, імовірна недовірливість, підозрілість.

Гороскоп Ваги. У понеділок Ваги будуть схильні демонструвати впертість з будь-якого приводу! При цьому спроби оточуючих їх напоумити вони можуть приймати в багнети.

Гороскоп Скорпіон. Скорпіон тільки встав і вже втомився. Водному знаку хочеться назад в ліжко під теплу ковдру і зовсім немає ніяких сил для трудових подвигів. Але доведеться взяти себе в руки і відправитися на роботу.

Гороскоп Стрілець. Стрільцям не завадять спокій і самовладання, так як до вечора ситуація може частково вийти з-під контролю. Можливі проблеми, пов'язані з побутом, сім'єю, бізнесом, автомобілем, з основним, паралельним або тимчасовим місцем проживання.

Гороскоп Козеріг. У понеділок в Козерозі прокинеться великий оратор! Ну, якщо і не великий, то хоча б непоганий. Козерогові буде що сказати і він зуміє втілити свої слова в переконливу форму.

Гороскоп Водолій. Небесна канцелярія попереджає – будьте пильні. Краще зайвий раз перевірити, ніж потім виправдовуватися, нервувати і переробляти все наново. Так що витратьте трохи більше часу, ніж зазвичай і будьте абсолютно спокійні.

Гороскоп Риби. Риби отримають імпульс до дій. Підштовхнути до активності може приплив надій, нетерпіння, каприз, виникла спокуса. Спонтанні кроки будуть скидатися на авантюру і можуть виставити вас в невигідному світлі.