Гороскоп на 3 січня 2017 року

Вівторок, 3 січня 2017, 00:00
Гороскоп на 3 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 3 січня 2017 року

Гороскоп Овен. Овнам краще залишити надію на управління подіями і орієнтуватися на вимоги моменту. У вівторок може створити проблеми непослідовність, нерівне настрій, загострилося нездужання.

Гороскоп Телець. Телець зазнає дуже неприємне почуття заздрості по відношенню до когось зі своїх колег. Вам здається, що хтось більш вдалим, ніж ви, і це дратує представника земної знака.

Гороскоп Близнюки. У вівторок оточуючі будуть раз дратувати Близнюків. Навіть якщо вони безпосередньо не стоять на їх шляху і ніяк не можуть перешкодити роботі, Близнюкам може здаватися, що вони одним своїм неорганізованим видом відволікають від важливих справ.

Гороскоп Рак. В життя Раків ці добу внесуть динаміку. Ініціативи краще відкласти на другу половину дня. Після полудня посилиться потреба поділитися думками або емоціями, з'явиться потрібний азарт для поїздки, пошуку, не виключено прилив натхнення, авантюризму.

Гороскоп Лев. Вогненний знак в розгубленості: ви давно приготували подарунки для близьких, і раптом саме в цей день з'ясовуєте, що вони хотіли зовсім інше. Купувати щось нове або дарувати те, що є? А, може, скомбінувати подарунки так, щоб вийшло майже те, що хотілося? Загалом, задачка не з легких.

Гороскоп Діва. У вівторок Діва буде налаштована подискутувати з ким завгодно і про що завгодно! День схиляє її доводити всім підряд свою точку зору і правоту. Навіть якщо з нею і так згодні, Діва все-таки зуміє знайти привід для того, щоб посперечатися всмак.

Гороскоп Ваги. У Терезів на першому місці можуть виявитися термінові клопоти, несумісні з розвагами і вільним способом життя. Можливо, вам доведеться подбати про своєму або чужому здоров'ї, про техніку або інструментах.

Гороскоп Скорпіон. У вівторок представники стихії Води задумаються над питаннями свого особистого життя. Що вас гнітить, тривожить і бентежить. Прийшла пора розібратися з усім цим і гарненько про все подумати. Тільки, будь ласка, не ламайте зопалу, інакше потім буде дуже важко відновити.

Гороскоп СтрілецьУ вівторок Стрілець навіть у незнайомому співрозмовника має шанс відшукати споріднену душу! День наділяє його щирістю, прямотою і бажанням спілкуватися – в першу чергу з тими, хто йому доріг.

Гороскоп Козеріг. Козерогам варто бути акуратніше за кермом, обачнішими вибирати попутників. Не зайвим буде подбати про здоров'я, особливо, якщо ви в гостях або в дорозі. Перешкоди і непорозуміння будь-якого роду сьогодні здатні відвернути вас від більш приємних моментів.

Гороскоп Водолій. Дуже вдалий день для тих представників повітряної стихії, хто вирішить зайнятися своїм будинком. Затишні клопоти принесуть вам тільки радість і ні крапельки не втомлять. А що вже говорити про результат гніздування?!

Гороскоп Риби. У вівторок Риби дізнаються, що таке неприборканість! День забезпечує їх величезною кількістю діяльної енергії, і це – ключ до їх величезним можливостям! Рибам під силу все те, що вони раніше вважали нереальним.