Гороскоп на 12 січня 2017 року

Середа, 11 січня 2017, 23:12
Гороскоп на 12 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 12 січня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Для Овнів головною рушійною силою залишиться натхнення або турбота про дім, близьких. Добре займатися облаштуванням «гнізда» або тимчасового притулку. Ділові успіхи залежать від уміння сприйняти проект як свій особистий, інакше можливе бажання піти від відповідальності і зайвих клопотів. В сім'ї, шлюбі, сформованому колективі не виключені оновлення або розбіжності, боротьба за авторитет або розширення території. У ваших інтересах дотримуватися гнучкої мирної тактики, вчасно поступатися або йти в тінь.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельців аж до ночі буде супроводжувати гармонійне світовідчуття, добрий настрій по відношенню до оточуючих. Можливі позитивні зміни в питаннях, пов'язаних з поїздками, навчанням, зв'язком, оформленням документів. Хтось з родичів або колег може просити для себе додаткових привілеїв. Перш ніж надавати дружні послуги і робити добрі справи, варто подумати, чи стосується ситуація вас особисто: можливо, ваша участь не так вже необхідно і не варто брати на себе додаткові турботи.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюки можуть розраховувати на просування у хвилюючому питанні, перехід до завершальної фази довгої історії. Можливо, доведеться знову відвідати знайомі місця, ще раз переоформити папери, уточнити розрахунки. Не виключено, що ви дозрієте» для кардинального рішення, відчуєте готовність до обдуманого ризику. Не варто розкидатися часом і ресурсами, розпорошувати увагу на дрібниці, так як ситуація вимагає практичного мислення, цільових дій. Можливі несподівані грошові надходження чи витрати.

Рак (22.06 - 23.07)

Раки аж до ночі будуть налаштовані оптимістично, часом оптимізм може «зашкалювати». Багато Раків будуть гостинними господарями. Також можлива підвищена сентиментальність, емоційна екзальтація, нав'язлива опіка, бажання зробити все можливе і неможливе для себе і близьких. Обставини можуть провокувати на прояв зарозумілості, зарозумілості, підштовхувати вас або кого-то рядом до ролі гуру, присвяченого, обраного, до протиставлення себе партнеру, сім'ї, визнаним авторитетам.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам варто переглянути робочий повсякденний режим, уточнити свої посадові обов'язки, більш скрупульозно виконувати лікарські рекомендації. Можливо, обставини змусять вас зацікавитися новим колом питань або сфокусируют вашу увагу на більш вузькій конкретній темі. Ваші поточні потреби можуть увійти в суперечність з сімейною обстановкою, порушити звичний хід речей. Чергову перебудову не варто сприймати драматично, вразливість і примхливість чреваті непотрібними конфліктами.

Діва (24.08 - 23.09)

Діви вступають у свій черговий сприятливий період. Його відмінна риса - вміння мислити творчо, інтуїтивно вибирати правильну лінію поведінки, правильно сприймати ситуацію і свої можливості в ній, жити в ладу з собою і світом. Можна скористатися плодами недавніх пошуків, повторно використовувати шанси. З'являються додаткові канали для самореалізації та налагодження діалогу з улюбленими людьми. Можливо, ви свідомо вирішите піти на прискорення подій, щоб викликати «позитивний криза».

 

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам доведеться сконцентруватися на сімейних, домашніх, житлових справах, теми громадянства, переїзду, або щільніше зайнятися ключовими питаннями у цих сферах. Обставини дозволяють зайнятися документами, пов'язаними з цими областями, скликати сімейна рада, повернутися до розмови з батьками, власником квартири, мешканцями. Не виключено, що ваші вимоги виявляться завищені, або будуть виглядати такими в чужих очах. Щоб реалізувати свій план, вам доведеться заново продумати аргументацію.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіони з сьогоднішнього дня можуть налаштовуватися на більш активні цільові комунікації, вести більш предметні пошуки, дослідження. Можна планувати і здійснювати серію офіційних візитів, процес оформлення документів, навчальний цикл. Якщо справи такого роду були перервані, пора знову дати їм хід. Можливо, доведеться оновити засоби зв'язку, записи в адресній книзі, повернутися до актуальної розмови. Варто частіше зазирати в особисте і корпоративну пошту: там може з'явиться важливе для вас повідомлення.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям доведеться стати практичніше, виставити інші «фільтри і установки» у спілкуванні, заново проінспектувати ресурси, звести баланс. Уваги можуть вимагати не тільки особисті кошти, але і спільні ресурси. Не виключено, що частина бюджету доведеться направити на вирішення домашніх проблем, кинути частину резервів на усунення побутових, технічних, інших неполадок. Може знадобитися переоблік, перегляд нагальних речей. Можливо, зажадає оновлення порядок грошових розрахунків та поточних платежів.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам належить оптимізувати процес навчання і підтримування зв'язків, уточнити режим повсякденної діяльності. Сформовані думки і висновки допоможуть вам впевненіше викладати свої доводи, почати або продовжити діалог. Може посилитися ваш інтерес до певних галузей знань, до питань профільної освіти, підвищення кваліфікації, розширення цільової аудиторії, особливо, якщо планується швидкий кар'єрний ріст. Особисті оновлення можуть зажадати часткової перебудови партнерських відносин.

Водолій (21.01 - 19.02)

Заради виконання бажань Водоліям доведеться принести посильні жертви. Не виключено, що деякі дії вам доведеться оточити таємницею. Не варто нарікати на долю: уявні обмеження на ділі стануть приводом для розширення вашого кругозору і можливостей. У ваших інтересах може виявитися тимчасове усамітнення або звуження кола контактів, поглиблене вивчення якогось конкретного питання або напряму. Тимчасової зміни способу життя або стилю спілкування може зажадати стан здоров'я.

Риби (20.02 - 20.03)

У Риб є привід для оптимізму. Може змінитися в кращу сторону коло спілкування, прояснитися потрібний напрям дій чи роздумів. Можна більш впевнено планувати поїздки, пошуки, цільові візити. Є сенс знову відвідати цікаві інтернет-майданчики: не виключено, що там нарешті проведені необхідні роботи, поповнено контент. Якщо ви відчували почуття самотності, зараз можна сподіватися на підтримку, відновлення контакту. Можливо, вам уже готовий допомогти ваш старий знайомий або новий друг.