Гороскоп на 14 січня 2017 року

Субота, 14 січня 2017, 00:00
Гороскоп на 14 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 14 січня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам зірки підказують, що це прекрасний день для відпочинку та творчості, для відвідування розважальних, презентаційних та розвиваючих заходів різного масштабу. Відмінний момент для об'єднання зусиль на основі загального хобі, традицій, виховання, світогляду. Не варто відкладати вечірку, свято, виступ, значущу особисту зустріч. Батькам-Овнам варто провести цей день разом з дітьми: сьогодні легко порозумітися не тільки з власними нащадками, але і з їх друзями, ровесниками.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельці сьогодні черпають сили в навколишньому середовищі, за рахунок участі в загальних планах і інтенсивного взаємообміну з зовнішнім середовищем. Це підходящий момент для участі в корпоративному заході, за умови, що колектив сприймається вами як сім'я або спільнота одновірців. Якщо ваші інтереси зосереджені у сфері приватного життя, варто проявити більше щирості і відкритості з близьким оточенням, батьками, друзями. Дітям варто дати більше простору для ігор в компанії, для загально-розвиваючих занять.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам не варто ухилятися від запрошень на заходи, ігнорувати пропозиції про зустріч від друзів, відмовлятися від шансу продемонструвати широкій публіці свої таланти. Перебування в компанії або в громадському місці принесе більше задоволення і забезпечить більш міцну базову безпеку, ніж спілкування тет-а-тет. Любовні стосунки в такій обстановці будуть більш рівними, сварки зведуться до мінімуму. Не варто паралельно з розвагами або подорожами вирішувати нагальні ділові питання.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам варто пам'ятати, що цей день має до чемності, дружелюбності, невимушеності, ускладнює розуміння півтонів і натяків. Може залишитися непоміченою гра на підтекстах і психологічних тонкощах. У поведінці недоречна сором'язливість, краще спокійно і прямо говорити про свої бажання. Не варто наполегливо приховувати або, навпаки, надмірно нав'язувати свої погляди. Варто знайти спосіб продемонструвати свої таланти і можливості, «показати товар обличчям». Вдалий момент для вибору цінних подарунків.

Лев (24.07 - 23.08)

Леви сьогодні зможуть повністю контролювати ситуацію, вчасно вирівнювати хід подій, уникати неприємних, сумнівних або потенційно небезпечних моментів, в тому числі, в особистих стосунках. Ви можете слідувати своїм звичкам і принципам, диктувати свої правила. Не варто відкладати починання, за рахунок яких ви плануєте розкрити свої здібності, завоювати популярність, зміцнити авторитет. Побічним ефектом вашого самовладання може стати емоційна дистанція, навіть з близькими людьми.

Діва (24.08 - 23.09)

Сьогодні Діви тяжіють до стабільності і передбачуваності, схильні витягати з ситуації максимум можливого. Якщо вам подобається ваше заняття або коло спілкування, протягом доби ви навряд чи змініть образ дій або поміняєте дислокацію. Швидше за все, ви повністю присвятіть себе певному напрямку, будь то романтичні, сімейні або дружні відносини, ігри, хобі або творчість. Вашої внутрішньої опорою може стати світогляд або творча концепція, яких ви в глибині душі дотримуєтеся.

Терези (24.09 - 23.10)

Ваги сьогодні не схильні до самотності й інтимності, тяжіють до товариства однодумців або до місць, де їх можна зустріти. Варто зробити все можливе з перебування в групі, контактів з потенційними друзями, вчителями, прихильниками, спонсорами, шанувальниками вашого таланту. Любовні і ділові стосунки, як і ваша особиста харизма, в цей день «підживлюються» і стабілізуються загальною увагою, будуть вдаліше розвиватися на публіці, у ході заняття спільною справою або перебування в загальній компанії.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Увага більшості Скорпіонів сьогодні спрямовано на зовнішній світ. Індивідуальні захоплення можуть бути тимчасово забуті на догоду смакам колективу або публіки. Якщо ви відома персона, це відмінний день для самопрезентації: інтерес з боку широкого кола людей спрацює на ваші цілі. Не варто прагнути подобатися всім, некритичність при виборі оточення знизить шанси. Добре бути серед людей, сприяють вашій перемозі, що дають надихаючий приклад, що підтверджують ваші досягнення або потенціал.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям краще не заглиблюватися в бізнес і домашні справи, у спілкуванні не варто захоплюватися психологічними іграми з елементами маніпулювання. День не підходить для зближення, з'ясування відносин, «підкилимної боротьби». Благотворно поєднання дружелюбності і лояльності з розумною дистанцією, дотриманням соціальних ритуалів і умовностей. Офіційний або негласний статус, який ви заробили в компанії друзів, колективі професіоналів, групі знавців, додасть вам упевненості, якщо вас не цінують вдома.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам варто витримати до кінця взяту на себе роль. Небажано змінювати стратегію в ділових і фінансових питаннях, в особистих стосунках. Це не найкращий день для сумнівів та пошуків. Перемогу принесуть терпіння і наполегливість, послідовність і вірність ідеалам будуть важливіше випадкових поривів. У будь-якій грі сьогодні краще проявити принциповість, суворо дотримуватися правил. Якщо ви займаєте керівну посаду, є тренером або наставником, від вашої стабільності буде залежати ваш авторитет.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям сьогодні важливо бути повноправним членом групи, справжньою «половинкою» у шлюбі або в любовному тандемі. Самолюбивим Водоліям принципово відчувати стабільне увагу своєї аудиторії. У відносини не варто робити ставку на мінливі почуття, набагато надійніше їх скриплять творчі інтереси та спільні плани на майбутнє. Відмінний прогноз у спілки однодумців, заснованого на спільності цілей і світогляду. Стабілізуючу роль в будь-якому союзі зіграє взаємна лояльність, вірність, чесність.

Риби (20.02 - 20.03)

Застава добре проведеного дня для Риб - дисциплінованість. Це не найкращий момент для вільного і невимушеного вираження почуттів, об'єктивна необхідність виявиться сильніше ваших особистих смаків. Краще не скасовувати розпорядок, підказаний досвідом, запропонований вам авторитетною людиною або інстанцією. Небажана халатність у відношенні власного самопочуття, здоров'я дітей або підопічних. Рекомендується суворо дотримуватися лімітів, наприклад, вчасно закінчувати ігри, йти з заходів.