Гороскоп на 16 січня 2017 року

Неділя, 15 січня 2017, 23:35
Гороскоп на 16 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 16 січня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Для Овнів тиждень може початися з авралу, поспіху, сварки, занепокоєння. Ви можете кинутися комусь допомагати, або, навпаки, самі потребувати термінової допомоги. Можливі труднощі, викликані технічними неполадками або самопочуттям, наприклад, загостренням болю, слабкістю. В колективі або близькому оточенні не виключений «бунт». Ефективність зусиль зросте, якщо ви вмієте тримати в полі зору кілька завдань одночасно. Якщо це не так, не варто брати на себе додаткове навантаження, чужу роботу.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельці можуть розраховувати на ділову, любовну, або іншу творчу удачу, але з істотними застереженнями. Сприятливий розвиток подій може натрапити на зовнішнє перешкоду, не залежить від вашої волі. Успіх прийде після зусиль, витрачені ресурси можуть не відповідати підсумковому якості отриманого результату. Вас може зупинити припис закону, професійний обов'язок, моральний заборона на бажані дії. Варто змиритися з об'єктивними умовами або недоліками чужого характеру.

Близнюки (22.05 - 21.06)

У житті Близнюків сьогодні можуть розгорітися пристрасті, спалахнути накопичені емоції, претензії. Ареною дій може стати ваш власний будинок або територія, службова або сімейна обстановка. Не найспокійнішою виявиться атмосфера в установі, в медичному закладі. В ділові та професійні відносини не рекомендується вносити занадто багато особистих моментів. Не вибирайте цей день для спроби налагодити любовні або подружні відносини: ризик роздути сварку вище ймовірності примирення.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам день додасть сміливості і авантюризму, але одночасно з хвилюючими моментами будуть діяти обмеження і заборони. Після першої удачі краще зупинитися і не спокушати долю, інакше позитивний результат нейтралізується або трансформується у негативний. Перешкоджати повної ідилії може службовий обов'язок, комплекс яких-небудь зобов'язань, розпорядок дня. Вам може поставити рамки стан здоров'я. Хід ділових переговорів і особистого спілкування утруднить емоційність.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам варто контролювати бізнес та бюджет. Сьогодні небезпечно діяти в стані емоційного збудження, під впливом сильного спокуси: результатом може стати марно витрачений ресурс. Підвищується ризик зробити невдалу операцію, купити бракований товар, вигідно вкласти кошти, або іншим способом «викинути гроші на вітер». Можливі складнощі з фінансуванням, готівкою. В любові не варто орієнтуватися на кипіння пристрастей: воно швидше затуманить розум, ніж прояснить картину.

Діва (24.08 - 23.09)

Для Дів гостро стоїть питання самовладання. В першу чергу, вміння володіти собою буде важливим для Дів, які несуть відповідальність, наприклад, відповідають за свою сім'ю, проект, територію. На розвиток подій, у тому числі, на вашу поведінку і репутацію, може негативно вплинути недолік холоднокровності або досвіду, відсутність плану, порядку, чітких орієнтирів, твердих моральних понять. Є ризик стати іграшкою пристрастей, зробити невірний хід в особистих відносинах, допустити промах в конкурентній боротьбі.

Терези (24.09 - 23.10)

Ситуації дня вимагають від Ваг хорошого розуміння справжніх причин того, що відбувається. Варто остерігатися інтриг, підсиджувань: можливо, хтось схильний активно вести підривну роботу у вас за спиною. Краще не довіряти чужим і своїм почуттям, так як зараз вони вкрай мінливі. Може спрацювати «міна уповільненої дії», закладена вашої або чужою недбалістю, безпечністю, некомпетентністю. Це не кращий час для роботи на довірі. Не завадить подбати про здоров'я, пам'ятати про правила безпеки.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Будуючи плани і втілюючи в життя бажання, Скорпіонам варто вважатися з фінансовими, професійними або моральними рамками. Цей день може позбавити вас від зайвих ілюзій, показавши вам стеля ваших нинішніх можливостей. Можлива залежність від спонсора, заробітку, накопичень, законодавчої системи або правил гри. Небажання враховувати об'єктивні обставини може знизити ефективність ваших зусиль. Зірки радять вам не опускати руки і вірити в себе, але ставити собі лише розумні цілі.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільців атмосфера цих доби позбавляє стабільності, змушує долати бар'єри на шляху до мети. Можливо, вам доведеться відбивати зовнішні атаки або боротися з «внутрішніми демонами». Виконання обов'язку, реалізації амбіцій може перешкоджати сімейна обстановка, житлова ситуація, проблема в бізнесі. Починання будуть спочивати на хиткій основі. Не варто діяти в емоційному пориві: будь-які емоції, незалежно від знака «плюс» або «мінус», призведуть до спотворення, завадять потрапити точно в ціль.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам не варто спокушатися легкістю окремих завдань, покладатися на натхнення, випадок чи знайомий алгоритм. Звичні взаємозв'язку в ланцюжках подій можуть бути порушені, причому нестабільність очікується саме в цікавлять вас напрямках. Можлива невпевненість в почуттях, в міцності матеріального фундаменту. Не завадить обачність у контактах із колегами, іноземними громадянами та організаціями, представниками силових, транспортних, законодавчих та виконавчих структур.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні Водоліям зірки радять зосередитися на найбільш складних, заплутаних, болючі моменти. Добре зайнятися загальною підготовкою, перевіркою, сортуванням, профілактикою. Не варто ігнорувати підозрілі деталі: неопрацьовані дрібниці згодом можуть створити вам проблеми. Якщо сумніви та побоювання не підтвердилися, винагородою за витрачений час і проявлену скрупульозність стануть спокій, впевненість, почуття виконаного обов'язку. Бажано відкласти угоди, важливі покупки і платежі.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто подолати свою безпосередність, уникати нервозність, імпульсивність. Небажано брати на себе явну ініціативу у відносинах, дратувати і провокувати вищестоящих, «викликати вогонь на себе». Чим вище ваша особиста зацікавленість у питанні, тим сильніше буде спокуса виплеснути емоції. У ситуації спору або загрози ви можете дуже швидко відповісти ударом на удар. В гармонійний момент є ризик зробити помилку, нав'язуючи іншим свій смак і темпи, бурхливо демонструючи симпатію у відповідь.