Гороскоп на 18 січня 2017 року

Вівторок, 17 січня 2017, 23:11
Якщо не відволікатися на з'ясування відносин, день може виявитися дуже продуктивним: рідкісний шанс всього за 24 години переробити більше справ, ніж за рік.
Гороскоп на 18 січня 2017 року

Овен 
Овен може свідомо чи несвідомо, виконувати роль посередника і миротворця між ворогуючими таборами. Ситуація навколо нього буде далека від ідеальної: оточують, в тому числі і близькі люди, можуть пред'являти один одному взаємні претензії. Овен же несподівано для себе спробує згладити нерозуміння сторін. Правда, це буде непросто: весь день бідний Овен може відчувати себе як між молотом і ковадлом!

Телець 
Понеділок пройде для Тельця під девізом розбору польотів. Нічого не поробиш – для того щоб рухатися далі, необхідно зупинитися й оцінити свої дії. Зірки говорять, що у Тельця буде шанс дати оцінку своїм вчинкам і розглянути можливі помилки. Може бути, він це зробить сам, а може – з допомогою оточуючих. Конструктивна критика – це корисно і добре. Нехай навіть і не зовсім приємно.

Близнюки 
У будь-яких справах Близнюкам просто необхідно позбутися від стереотипів! День надасть їм хороші можливості, але тільки в тому випадку, якщо вони будуть діяти сміливо та нестандартно. Навколишні оцінять їх новаторський підхід і навіть самі революційні ідеї! Іншими словами, консервативні шляхи не для Близнюків, життя чекає від них свіжих ідей, натхнення та креативу.

Рак 
Рак ризикує присвятити весь день з'ясування якихось речей, які раптом здадуться йому важливими. Це може стосуватися його особистих взаємин з кимось або будь-яких, навіть дрібних питань. У своїх розборках і пошуках істини Рак здатний кого завгодно вивести з себе! Найцікавіше, що вже на наступний день Рак може спокійно пройти повз того, хто його так схвилював.

Лев 
Лев може мимоволі згадати про зроблені ним помилки. Можливо, дадуть про себе знати їх наслідки, а може бути, ситуація повториться, викликавши у Лева відчуття дежавю. Або ж навпаки, Лев зуміє уникнути нових промахів, тільки якщо згадає про старих. Так чи інакше, йому не варто закривати очі на свої старі прорахунки. Адже досвід, як відомо, річ безцінна, і не дарма за одного битого двох небитих дають.

Діва Діва може відчувати внутрішній конфлікт. Схоже, не все, що їй доводиться робити, вона схвалює, – якісь речі їй не до душі, оскільки суперечать її розуміння ситуації. Зірки радять Діві витратити якийсь час на те, щоб розібратися у своїх почуттях. Так їй не подобається те, що вона змушена робити? Якщо відповідь «так», можливо, Діві пора вжити заходів. Або ж поділитися своїми сумнівами з близькими людьми.

Терези 
Оточуючі будуть налаштовані по відношенню до Терезам дуже критично, тому зірки радять їм по можливості звести спілкування до мінімуму. Особливо з людьми, від яких Ваги залежать, наприклад, з начальством. Якщо ж це не вдасться, Терезам слід зробити все, щоб до їх дій і словами неможливо причепитися. Особливо ж не варто виступати з ідеями та ініціативами: привертаючи до себе увагу оточуючих, Ваги мають всі шанси бути крайніми.

Скорпіон 
Дивовижний день, коли у справах Скорпіону не варто чекати підступу. Звичайно, це не означає, що він може повністю розслабитися в надії на кришталеву чесність оточуючих. Проте факт залишається фактом: ймовірність того, що Скорпіона введуть в оману або спробують обдурити, близька до нуля. Тому хороший день для переговорів і укладання угод – особливо тих, у яких є частка ризику.

Стрілець Стрільцеві варто переглянути свої плани на майбутнє, в тому числі і глобальні. Можливо, в них вкралася помилка, і Стрілець вже давно йде не тим шляхом? Час від часу необхідно коригувати свої дії, звіряючи їх з реальністю. Витративши на це день, Стрілець не пошкодує: це позбавить його від ілюзій і оман, які стримували прогрес. Тільки зробивши це, він зможе просунутися далі.

Козеріг Не виключено, що Козерогові доведеться давати перед кимось звіт у своїх діях чи словах. В цей день його можуть чекати усілякі ревізії, перевірки чи просто необхідність пояснювати свої вчинки. Проте як би неприємно це не було, Козерогові варто набратися терпіння і взяти себе в руки. Якщо він збереже незворушність, то без праці зможе порозумітися. Якщо ж піддасться спокусі вступити з перевіряючими в суперечку, то розгляд ризикує затягнутися ще надовго.

Водолій 
Водоліям потрібно вся його дипломатичність! Питання, які йому доведеться вирішувати, будуть надто делікатними, щоб озвучувати їх прямо в лоб. Якщо Водолій не буде замислюватися про почуття оточуючих, то ризикує нажити собі чимало проблем і провалити будь-які (нехай навіть найпростіші) переговори. Тільки проявивши максимум терпіння і такту, Водолій може розраховувати на те, що оточуючі його правильно зрозуміють.

Риби Зірки не радять Рибам вести з оточуючими свою гру – є ризик програти. Якщо ж у минулому Риби намагалися приховати або спотворити інформацію в якомусь питанні, це може несподівано виплисти назовні. Нічого не поробиш, таємне в самий незручний момент здатне стати явним. Втім, приводів для хвилювань є тільки у тих Риб, яким є що приховувати, для інших же день обіцяє бути звичайним.