Гороскоп на 19 січня 2017 року

Четвер, 19 січня 2017, 10:00
Гороскоп на 19 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 19 січня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам бажано дотримуватися дипломатичною позиції, командного духу, підтримати партнерські інтереси. Не варто прагнути на передній план, якщо в даний момент ваше місце «в тилу». Важливі законність і порядність. Краще не піддаватися спокусі інтригувати, вести свою гру, «служити двом панам», не варто діяти без відома друзів і колег. Партнер поділиться з вами успіхом, якщо впевнений у вас. Якщо вам належить частка у спільному проекті, ви можете отримати її не зараз, а трохи пізніше.

Телець (21.04 - 21.05)

Для Тельців сьогодні відіграє велику роль ентузіазм, інтерес до продовження вчорашніх сюжетів. Можлива залученість в актуальні суспільні події або процеси, що відбуваються у вашому робочому колективі, близькому колі. Нові або розширені обов'язки будуть сприяти кар'єрному росту, за умови, що вони не створюють занадто велике навантаження на здоров'я. Підвищеної уваги можуть вимагати домашні вихованці, особливо якщо ви тримаєте представників модних, екзотичних, декоративних порід.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюків чекає перемога, виграш або просто удача. Це відповідний день для творчих занять, вільної діяльності, цікавого відпочинку, пригод. Можливі успіхи в ролі тренера, педагога. У багатьох питаннях, чи в одному, але найбільш важливій справі можна розраховувати на серйозну підтримку партнера, організації або старшого друга. Також це день, коли можна покластися на натхнення, довіритися долі. Удача може вислизнути з рук, якщо ви мислите стандартними категоріями, побоюєтеся експромтів.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам день обіцяє надлишок вражень. Значуще кульмінаційне подія може відбутися в сім'ї або колективі, на вашої особистої території або просторі, яке ви поділитися з іншими. Можливі важливі зміни на далекій батьківщині, в житті батьків або авторитетних для вас людей. Може завершитися етап тривалого процесу, наприклад, зміни житла, еміграції, адаптації, працевлаштування, отримання освіти або яких-небудь прав, свобод, повноважень. Може бути вичерпаний привід для особистого конфлікту.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам варто задіяти на повну потужність можливості, дані колом спілкування, впливовими знайомствами. Якщо товариськість вам не властива, варто активніше використовувати інформаційні джерела. Заходи, спрямовані на конкретні цілі, будуть ефективніше в першій половині дня. Можливо, вдасться успішно закінчити роботу, виконати замовлення. Не варто нехтувати заходами щодо підтримки гарного самопочуття, інакше навіть приємні хвилювання і знайомі справи можуть вилитися в проблеми зі здоров'ям.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам важливо правильно розпорядитися наявними ресурсами. Удача зараз може прийти до вас авансом, можливо, вам доведеться заплатити за неї послугою або вдячністю. Варто утриматися від спокуси пустити гроші на вітер, якщо є можливість зміцнити матеріальну базу, облаштувати житло або територію. Складну роботу краще доручити іншим за гарну винагороду, ніж виконувати власноруч. Відповідальні заходи, включаючи фінансові, рекомендується перенести на першу половину доби.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам зірки радять не зупинятися на досягнутому, так як сьогодні можна багато чого домогтися, помітно просунутися вперед. Максимальний підйом і успішність очікуються в першій половині дня. У той же час, варто врахувати ймовірні побічні явища, пов'язані з захопленістю, наприклад, перевтома. Не варто занадто активно «заповнювати собою» домашнє або інший простір, нав'язувати іншим свої погляди, звички, благодіяння. Якщо день присвячений відпочинку, бажано знати міру в будь-яких задоволеннях.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіони успішно завершать справи, що вимагають партнерської підтримки, юридичного супроводу, таємницею протекції. Можна залагодити делікатне запитання, минаючи інстанції і заведені порядки, задіюючи зв'язку. Якщо справи йдуть вдало, є небезпека захопитися, перевищити повноваження, зловжити дружбою, довір'ям, гостинністю. Користуючись офіційними і нестандартними каналами, не варто порушувати закон рівноваги. Частина доріг може закритися. Не виключені зміни в будинку або близькому колі, змінюють плани.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям не варто втрачати самовладання та віру у краще. Сьогодні є що протиставити сумнівам, роздратування, втоми. Друзі або невідомі сили допоможуть вам впоратися з проблемою, або перечекати важкий період. Можливо, ви отримаєте не рибу, а вудку – іншими словами, підказку щодо того, як саме слід діяти у вашому положенні. Не варто боятися особистісного, партнерського або колективного кризи: зараз він є провісником добрих змін, може стати мостом до більш сприятливого періоду.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам зірки радять двічі подумати, чи варто вплутуватися в ту чи іншу авантюру. Якщо проблема вичерпана або момент упущений, краще піти в тінь, вжити заходів щодо закріплення успіху або стабілізації становища. В разі невдачі, варто визнати поразку, приборкати амбіції і дочекатися наступного сприятливого витка подій. Стояти і боротися до кінця має сенс лише в тому випадку, якщо у вас є реальні шанси взяти гору, а метою є заповітна мрія чи справа всього життя.

Водолій (21.01 - 19.02)

Позитивні тенденції цього дня для Водоліїв одночасно є провісниками кращого майбутнього. Варто взяти на замітку цікаві можливості, що відкрилися шляхи: не виключено, що вже через декілька днів ви будете повністю включені в новий перспективний справа, стрімко направитеся в бік успіху та здійснення бажань. З цієї ж причини, зірки не радять вам квапити події. Те, що сьогодні виглядає складним, завтра здасться легким, а частина перешкод просто зникне з вашого шляху.

Риби (20.02 - 20.03)

У непростій ситуації у Риб є вибір між смутком і оптимізмом. Варто пам'ятати, що «ніч темніше перед світанком», та вірити в існування виходу з кризи. Позитивний погляд на речі переможе, якщо не втрачати зв'язків з людьми, контакту з зовнішнім світом, готовності оновлюватися і рости. Не варто випробовувати себе на міцність, вирішуючи всі проблеми особисто, якщо можна отримати підтримку. Якщо справу не можна відкласти до завтра, а самопочуття і темперамент дозволяють ризикнути, можна зважитися й піти ва-банк.