Гороскоп на 27 січня 2017 року

Четвер, 26 січня 2017, 23:59
Гороскоп на 27 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 27 січня 2017 року

вен (21.03 - 20.04)

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам варто сконцентруватися на позитивній стороні подій, подумати про нові плани або наступної ступені виконання бажань. Неприємні моменти, незавершені справи сьогодні вимагають лише фонового контролю. Можна розраховувати на новий виток успіху і популярності, закласти цикл самовираження через творчість, новаторство, виховання молодого покоління. Якщо попереду конкурентна боротьба, самореалізація в бажаному напрямку дасть вам додаткові сили і переваги, підвищить шанс на перемогу або нічию.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам варто переглянути фундамент, на якому стоїть будівля благополуччя. У цей день може бути запущена або запланована нова ланцюг подій, пов'язаних з житлом, бізнесом. Оновлення можуть торкнутися особистої території, сімейної обстановки, робочого місця. Не виключено, що вам доведеться визнати чиєсь лідерство. Якщо ви плануєте перехід на іншу роботу або вид діяльності, варто приготуватися до насиченого і напруженого періоду, тимчасового положення учня, підмайстра, рядового бійця.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці можуть використовувати цей день для оновлення повсякденних маршрутів, близького кола контактів. Завдяки позитивним змінам, почне набувати плоть і кров нова порція цікавих задумів. Можливо поява нового друга, поповнення команди однодумців. Можна планувати цикл поїздок, навчання, обміну досвідом. Ідеї сьогодні легко набувають масштаб. Для особистих або виробничих цілей може знадобитися тотальний апгрейд системи комунікацій, комп'ютерного або технічного парку.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам не завадить переглянути бюджет і проінспектувати банк корисних ідей. Конкретних видатків сьогодні краще віддати перевагу планування та оптимізацію. Є передумови до зростання добробуту, зростає ймовірність підвищення доходів або появи підробітку. Не змінюючи базовим принципом економії, можна дозволити собі більше свободи в потрібних витратах, більш впевнено планувати великі покупки і вкладення. Зростання матеріальної бази може сприяти реанімація старого проекту, наприклад, мережевого.

Водолій (21.01 - 19.02)

Ці добу дають успішний старт особистого зростання Водоліїв, забезпечуючи упевнений підйом на місяці вперед. Незалежно від дати народження, саме сьогодні ви отримуєте базу, від якої можете відштовхнутися. Щоб вірно розставити акценти, у цей день не варто ставити на перше місце матеріальні цілі, естетичні нюанси, любовні перипетії, подробиці комунікацій, різні тіньові фактори. У пріоритеті краще мати особисту енергетику, авторитет, здоров'я, професійні, моральні та духовні цінності.

Риби (20.02 - 20.03)

Риб чекає чергова перебудова. Особисті смаки тимчасово відходять на другий план, застаріває недавня тактика. Варто знизити запити, стримати амбіції, змиритися з об'єктивною реальністю. Можливі зміни, від вас не залежать, наприклад, зміни у фірмі, групі, професійної галузі. Може вимагатися реорганізація бюджету, обладнання. Якщо немає важелів прямого впливу на події, варто звернутися до внутрішніх орієнтирів, визначити своє ставлення до соціальним тенденціям, місце в колективі.