Гороскоп на 1 лютого 2017 року

Вівторок, 31 січня 2017, 23:07
Гороскоп на 1 лютого 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 1 лютого 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам дасть прекрасний заряд енергії ранній ранок. Не варто нехтувати ранковою пробіжкою, розминкою або іншими способами одержати сили на весь майбутній день. Ці добу підходять як для ефективного ривка в новому напрямку, так і для повернення до перерваним важливим заняттям, відновлення циклічності дій. Вдалий момент, якщо ви хочете відстояти свої інтереси, просунути свої ідеї, нагадати про себе. Розгортаючи активність, варто пам'ятати про можливий опір, заздалегідь розраховувати час.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям варто пам'ятати, що сьогодні не вітаються повільність, нерішучість, лінь. Робочий принцип цієї доби: «робиш – не сумнівайся, сумніваєшся – не роби». У той же час, не варто змушувати себе робити подвиги будь-якою ціною. Відсутність сил, настрою або відповідних умов - вагомий привід відкласти ініціативу. Не варто вступати в конкуренцію, починати трудомістка справа, включатися в гонку за швидкими результатами, якщо в даний момент ви не відчуваєте до цього схильності.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Цей день додасть Близнюкам оптимізму і рішучості, допоможе подолати страх, подолати стереотипи, залишити позаду гальмує минуле або послабити її вплив. Стимулюючу роль може зіграти чужий приклад, присутність одного, кинутий виклик. Імпульсивність бажано поєднувати з далекоглядністю, так як сьогодні велика небезпека захопитися і швидко перейти межу дозволеного. Не рекомендується експеримент заради експерименту: ризик виправданий, якщо ви переслідуєте конкретну мету, маєте підтримку і досвід.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам день дає шанс вирватися на нові рубежі завдяки несподіваного кроку, наприклад, зміну мети або стратегії. Не варто упускати можливість, пов'язану з кар'єрою. Вірогідні хвилини хвилювання, стресу. Прогноз позитивний, якщо за плечима у вас серйозна школа майстерності або життєвого досвіду, а також підтримка в особі друга, колеги, надійного помічника, консультанта. У відсутність підготовки або підстраховки, досягнутий ефект може бути неміцним, однак долею вам «зарахується» будь-яка смілива спроба.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам день подарує черговий імпульс для звершень, яким не варто нехтувати. Найбільш продуктивно ранок: хвилинного натхнення буде достатньо, щоб зрушила з місця стару справу, або виникли несподівані перспективи в новому напрямку. Не варто лякатися можливої перебудови рутинних справ, оновлення в розкладі, тимчасових незручностей: зірки підказують, що це не надто висока плата за розширення горизонтів. Також, зараз не варто надто турбуватися про матеріальну сторону питання.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки пропонують відволіктися від шаблонів і провести черговий запланований експеримент. На хвилі ентузіазму може раптово прийти оригінальне рішення складної задачі. Може відкритися прямий шлях до звільнення від кабали, умовностей, спадщини минулого. Не виключено творче осяяння. Відмінна ідея може виявитися результатом гострої кризи. Умовою успіху буде швидка підстроювання до нових ідей чи обставин, часткова реструктуризація побуту, бюджету, робочого або іншого процесу.

Терези (24.09 - 23.10)

Ваги можуть стати свідками пожвавлення в середовищі конкурентів. У шлюбі або партнерство доведеться змиритися з підвищеною підприємливістю другої сторони. У напружених стосунках очікується новий раунд, вам можуть відкрито кинути виклик. Зірки не радять вам надто активно включатися в запропонований ритм, якщо ви до цього ще не готові. Це день, коли вам слід свідомо поступитися ініціативу. Не варто побоюватися духа здорової змагальності: правильно вибудовані стосунки від цього тільки виграють.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Для Скорпіонів сьогодні зіграє роль захопленість, мета оправдовує засоби. Протягом дня не виключені нештатні ситуації, термінові раптові відрядження. Можуть з'явитися нові люди в середовищі товаришів по службі, змінитися порядки в робочому середовищі або в цікавому установі. Можливі курйози при роботі новими інструментами. Причиною заворушень може стати домашній вихованець. Актуальні технічні і програмні оновлення. Уваги може вимагати новий бізнес, технічна частина творчого процесу.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям ці добу дарують «друге дихання». Щоб закріпити позитивний імпульс і закласти черговий цикл досягнень, варто зробити щось яскраве і конкретне, проявити ініціативу. Оновлення і трансформація найбільш перспективні вже в освоєній сфері. Розширення або відновлення справи може вимагати реорганізації ресурсів, нового вливання коштів. Ефективні активні дії або наміри в таких галузях, як бізнес, спорт, реклама, менеджмент, військова справа, політична і соціальна кар'єра.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги можуть використовувати цю добу для вступу у нову фазу справ або для трансформації звичного середовища проживання. Причиною або наслідком подій може стати ваше раптове рішення. Змінити плани, змусити хвилюватися і нервувати може непередбачене домашнє, сімейне чи службова подія. До реалізації несподіваних намірів краще починати не відкладаючи, поки не згас порив ентузіазму. Важливо, щоб душевний підйом був зі знаком «плюс», а не «мінус», інакше можливі зриви, травми, стреси.

Водолій (21.01 - 19.02)

Для Водоліїв сьогодні зрозумілий підвищений інтерес до нових технологій і нових можливостей. Визначальним мотивом буде особистий розвиток, можливість висунутися або реалізуватися. Удача не буде раптовим, так як хід подій по чому буде створено вашими ж колишніми діями. Актуальні оновлення в особистому інструментарії, програмному забезпеченні, близькому колі спілкування. Відповідний момент для переходу до іншим правилам роботи, підтримання зв'язків, для зміни маршруту або транспортного засобу.

Риби (20.02 - 20.03)

Бурхливі події дня допоможуть Рибам відволіктися від переживань, вийти з глухого кута, швидше перебудуватися на новий режим. Багато завдання потребуватимуть оперативності, змусять мислити і діяти нестандартно, додадуть прискорення назрілим змінам. Починання, спрямовані тільки на особистісне самовираження або на пошук комфорту, небажані, орієнтуватися краще на обов'язок, покликання, переконання, головні цілі. Перетворення і відкриття дня підуть на користь прогресу в справах, кар'єрному та професійному зростанню.